Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Eee... o veritabilă Balanță: echilibru, emoție și extaz

Eee... o veritabilă Balanță: echilibru, emoție și extaz

Comportamentul în dragoste al nativului Balanță. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Balanță. Pentru nativii Balanţă este foarte

importantă prima impresie, aşa că atunci când se vor simţi atrași de cineva, vor fi destul de timizi. Asta se va întâmpla doar la început, când vor fi atenți să-ţi analizeze limbajul nonverbal, iar apoi, situaţia se va schimba radical.

Uneori, chiar pare că cei din Balanţă sunt persoane extrem de reci, fără sentimente. Ca să nu mai vorbim de momentele când nu au chef nici măcar să vorbească, deci cu atât mai puţin să fie sociabili. În astfel de momente, nu răspund nici măcar la apelurile persoanei iubite, iar asta nu înseamnă că nu mai sunt îndrăgostiți, ci doar că au nevoie de linişte.

Nu te lăsa păcălit de aparenţa unei atitudini de gheaţă! Nativii Balanţă sunt foarte sensibili şi emotivi. Le place să iubească, sunt în extaz când îşi găsesc perechea şi folosesc romantismul pentru a menţine armonia în relaţie. Sunt fideli, dar cu o singură condiţie – să simtă că sunt împreună cu persoana potrivită.

Viziteaza magazinul online