Eee... o veritabilă Balanță: echilibru, emoție și extaz

18.SEPTEMBRIE.2018
Eee... o veritabilă Balanță: echilibru, emoție și extaz

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Comportamentul în dragoste al nativului Balanță. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Balanță. Pentru nativii Balanţă este foarte

importantă prima impresie, aşa că atunci când se vor simţi atrași de cineva, vor fi destul de timizi. Asta se va întâmpla doar la început, când vor fi atenți să-ţi analizeze limbajul nonverbal, iar apoi, situaţia se va schimba radical.

Uneori, chiar pare că cei din Balanţă sunt persoane extrem de reci, fără sentimente. Ca să nu mai vorbim de momentele când nu au chef nici măcar să vorbească, deci cu atât mai puţin să fie sociabili. În astfel de momente, nu răspund nici măcar la apelurile persoanei iubite, iar asta nu înseamnă că nu mai sunt îndrăgostiți, ci doar că au nevoie de linişte.

Loading...

Nu te lăsa păcălit de aparenţa unei atitudini de gheaţă! Nativii Balanţă sunt foarte sensibili şi emotivi. Le place să iubească, sunt în extaz când îşi găsesc perechea şi folosesc romantismul pentru a menţine armonia în relaţie. Sunt fideli, dar cu o singură condiţie – să simtă că sunt împreună cu persoana potrivită.

Fac tot ce ţine de ei pentru a fi echilibru în familie, chiar dacă asta înseamnă şi multe compromisuri şi să acorde a doua, a treia, a patra șansă atunci când se supără.

Femeia Balanţă este fermecătoare, dar şi dură, hotărâtă în acelaşi timp. Ştie că poate seduce orice bărbat şi este atrasă doar de cei care cunosc bine Codul Bunelor Maniere, care pot străluci alături de ea în societate. Îi place să aibă cu cine dezbate vrute şi nevrute, să cântărească bine fiecare aspect al discuţiei şi fiecare argument.

Persoană echilibrată, bărbatul Balanţă este un adevărat diplomat, ce evită certurile de orice fel şi cu orice preţ. Nu este genul de om care să îţi spună direct că tu eşti aleasa, ci va oscila mereu, ducându-te cu vorba. Este atras de femeile puternice, cu bun simţ, educate, care nu au ieşiri exagerate în public.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Horoscop 2020 dragoste: În jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.