Transport gratuit peste 199 lei

Eee... o veritabilă Balanță: echilibru, emoție și extaz

Eee... o veritabilă Balanță: echilibru, emoție și extaz

Comportamentul în dragoste al nativului Balanță. Trăsături dominante de caracter ale femeii și bărbatului Balanță. Pentru nativii Balanţă este foarte

importantă prima impresie, aşa că atunci când se vor simţi atrași de cineva, vor fi destul de timizi. Asta se va întâmpla doar la început, când vor fi atenți să-ţi analizeze limbajul nonverbal, iar apoi, situaţia se va schimba radical.

Uneori, chiar pare că cei din Balanţă sunt persoane extrem de reci, fără sentimente. Ca să nu mai vorbim de momentele când nu au chef nici măcar să vorbească, deci cu atât mai puţin să fie sociabili. În astfel de momente, nu răspund nici măcar la apelurile persoanei iubite, iar asta nu înseamnă că nu mai sunt îndrăgostiți, ci doar că au nevoie de linişte.

Nu te lăsa păcălit de aparenţa unei atitudini de gheaţă! Nativii Balanţă sunt foarte sensibili şi emotivi. Le place să iubească, sunt în extaz când îşi găsesc perechea şi folosesc romantismul pentru a menţine armonia în relaţie. Sunt fideli, dar cu o singură condiţie – să simtă că sunt împreună cu persoana potrivită.

Fac tot ce ţine de ei pentru a fi echilibru în familie, chiar dacă asta înseamnă şi multe compromisuri şi să acorde a doua, a treia, a patra șansă atunci când se supără.

Femeia Balanţă este fermecătoare, dar şi dură, hotărâtă în acelaşi timp. Ştie că poate seduce orice bărbat şi este atrasă doar de cei care cunosc bine Codul Bunelor Maniere, care pot străluci alături de ea în societate. Îi place să aibă cu cine dezbate vrute şi nevrute, să cântărească bine fiecare aspect al discuţiei şi fiecare argument.

Persoană echilibrată, bărbatul Balanţă este un adevărat diplomat, ce evită certurile de orice fel şi cu orice preţ. Nu este genul de om care să îţi spună direct că tu eşti aleasa, ci va oscila mereu, ducându-te cu vorba. Este atras de femeile puternice, cu bun simţ, educate, care nu au ieşiri exagerate în public.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

Viziteaza magazinul online