Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Calm și zbucium sufletesc – secretele unui Capricorn

Calm și zbucium sufletesc – secretele unui Capricorn

Comportamentul în dragoste al nativului Capricorn. Trăsături dominante de caracter în dragoste. Nativul Capricorn emană sentimentul de siguranță perechii

sale, acesta fiind unul dintre atuurile sale. Se atașează greu de cineva, dar atunci când îi intră la inimă, este definitiv și fără rezervă. Este o fire independentă și extrem de analitică, despică firul în patru și este obsedat de detalii, mai ales când este îndrăgostit. Alternează frecvent între calm și stări zbuciumate, atât în trăirile sufletești, cât și în cele amoroase.

Constante sunt geloziile și micile critici, din dorința de a-și ajuta perechea să țină pasul cu el în dezvoltarea personală și profesională.

Deși nu o arată, este o fire romantică și apreciază inițiativele persoanei iubite în această direcție. Are nevoie să aibă un spațiu al său, dar în același timp fuge de singurătate.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Adoră persoanele puternice, dornice de afirmare, răbdătoare cu ei și care îi acceptă așa cum sunt. Ai grijă totuși dacă te desparți de un nativ Capricorn – cel mai bine este să rămâneți prieteni, sunt dușmani neîmpăcați.

Femeia Capricorn este rafinată, ambițioasă și dornică de succes. Întotdeauna vrea să se autodepășească și asta vrea și de la partenerul ei. Este atrasă de bărbații care au cariere bine definite și se bucură de o reputație bună și o impresionează sinceritatea, devotamentul, gradul de evoluție spirituală, dorința de cunoaștere și dezvoltare.

Cere mult, dar oferă și mai mult. Chiar dacă nu pare sensibilă, poți menține flacăra vie cu mici dovezi de romantism, cuvinte frumoase și ieșiri la evenimente sociale și culturale.

Bărbatul Capricorn este omul de succes al zodiacului. Bifează reușite în orice își propune, indiferent de domeniu: financiar, sentimental, profesional, motiv pentru care are nevoie de o femeie matură lângă el, o femeie care să împărtășească aceleși principii cu ale lui.

De obicei, pune serviciul sau afacerile pe primul plan și abia apoi familia. Asta nu înseamnă că nu iubește, dimpotrivă, doar că nu comunică prea mult și așteaptă ca tot ceea ce ține de romantism să vină de la parteneră.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

Compatibilitate zodii
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit