Calm și zbucium sufletesc – secretele unui Capricorn

19.DECEMBRIE.2018
Calm și zbucium sufletesc – secretele unui Capricorn
Comportamentul în dragoste al nativului Capricorn. Trăsături dominante de caracter în dragoste. Nativul Capricorn emană sentimentul de siguranță perechii

sale, acesta fiind unul dintre atuurile sale. Se atașează greu de cineva, dar atunci când îi intră la inimă, este definitiv și fără rezervă. Este o fire independentă și extrem de analitică, despică firul în patru și este obsedat de detalii, mai ales când este îndrăgostit. Alternează frecvent între calm și stări zbuciumate, atât în trăirile sufletești, cât și în cele erotice.

Constante sunt geloziile și micile critici, din dorința de a-și ajuta perechea să țină pasul cu el în dezvoltarea personală și profesională.

Loading...

Deși nu o arată, este o fire romantică și apreciază inițiativele persoanei iubite în această direcție. Are nevoie să aibă un spațiu al său, dar în același timp fuge de singurătate.

Adoră persoanele puternice, dornice de afirmare, răbdătoare cu ei și care îi acceptă așa cum sunt. Ai grijă totuși dacă te desparți de un nativ Capricorn – cel mai bine este să rămâneți prieteni, sunt dușmani neîmpăcați.

Femeia Capricorn este rafinată, ambițioasă și dornică de succes. Întotdeauna vrea să se autodepășească și asta vrea și de la partenerul ei. Este atrasă de bărbații care au cariere bine definite și se bucură de o reputație bună și o impresionează sinceritatea, devotamentul, gradul de evoluție spirituală, dorința de cunoaștere și dezvoltare.

Cere mult, dar oferă și mai mult. Chiar dacă nu pare sensibilă, poți menține flacăra vie cu mici dovezi de romantism, cuvinte frumoase și ieșiri la evenimente sociale și culturale.

Bărbatul Capricorn este omul de succes al zodiacului. Bifează reușite în orice își propune, indiferent de domeniu: financiar, sentimental, profesional, motiv pentru care are nevoie de o femeie matură lângă el, o femeie care să împărtășească aceleși principii cu ale lui.

De obicei, pune serviciul sau afacerile pe primul plan și abia apoi familia. Asta nu înseamnă că nu iubește, dimpotrivă, doar că nu comunică prea mult și așteaptă ca tot ceea ce ține de romantism să vină de la parteneră.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  4
VOTURI
4285
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.