Ghid cu cele mai tari ZONE EROGENE pe care trebuie să le cunoști

24.DECEMBRIE.2018
Ghid cu cele mai tari ZONE EROGENE pe care trebuie să le cunoști

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:understandingrelationships.com

Sărutări delicate pe gât, atingeri ușoare pe coapse? Descoperă zonele ce răspund la pentru fiecare zodie. Fiecare semn zodiacal are cel puțin una sau două

părți ale corpului care îl excită la mângâiere senzuală, sărut pasional, zgâriat ușor, pișcat, plescăit sau tras de păr. Stimularea zonelor erogene face mai picantă viața amoroasă în cuplu, află cum poți să înnebunești în pat orice nativ dintr-o zodie

Zone erogene ale zodiei Berbec: părul și pielea capului, fața

Berbecul se va simți provocat și-ți va răspunde cu gemete dacă îi vei masa ori scărpina pielea capului; va spune yessss... când îi vei săruta obraznic urechea; se va topi când îi vei șopti declarații de dragoste în apropierea cefei.

Loading...

Zone erogene ale zodiei Taur: spatele și gâtul

Taurul se va înfioara sub sărutările senzuale de pe zona din spatele gâtului, va simți valuri euforice atunci când limba ți se va rostogoli umedă peste gâtul său; va geme de plăcere sub presiunea mușcăturilor... care lasă urme fine pe gât.

Zone erogene ale zodiei Gemeni: brațele și palmele

Geamănul va tresări la atingerea brațelor și va răspunde cu o îmbrățișare strânsă; va avea o reacție puternică dacă i se vor săruta... suge degetele de la mâini... imaginația îl va duce cu gândul la partea de jos a corpului, care i se va trezi.

DE INTERES: Cele mai periculoase femei în funcție de zodie

Zone erogene ale zodiei Rac: piept, abdomen, sâni, sfârcuri

Să fi fost dansul în poală inventat de Raci? Mișcările languroase aproape de piept, atingerea bustului sau a sfârcurilor cu orice parte a corpului, loviturile pasionale cu vârful firelor de păr vor crește nivelul de excitație în cazul lor.

Zone erogene ale zodiei Leu: spatele și umerii

Sărutările prelungi cu buzele, împingerile pe umeri cu limba... cu sânii, îl vor înfierbânta; va tresări, va scoate sunete de plăcere, se va zbate când va fi răsfățat cu un masaj pasional... dar și cu zgârieturi delicate de felină pe spate.

Zone erogene ale zodiei Fecioară: talia și abdomenul

Fecioara tânjește după un preludiu incendiar... rostogolitul degetelor, sărutările delicate pe linia taliei... chiar și puțin mai jos, aproape de zona amoroasă vor fi surprinzător de eficiente pentru ca endorfinele să-i înfioare tot trupul.

Zone erogene ale zodiei Balanță: partea de jos a spatelui, fesele

Balanța își va mușca buzele când fesele îi vor fi strânse, masate, plescăite, ciupite, în timp ce corpul îi va fi tras cu pasiune peste partener... sau când va sta deasupra, astfel libidoul său își va lua zborul spre culmi nebănuite.

Zone erogene ale zodiei Scorpion: organele afective

Scorpionul vrea să mergi direct la... zona dintre picioare; va tremura chiar și numai la ideea de sex, se va deschide la cea mai mică atingere, dar va da ochii peste cap abia la stimularea fizică, umedă și senzuală cu mâna, cu buzele, cu limba...

Zone erogene ale zodiei Săgetător: coapse, șolduri

Săgetătorului i se vor înmuia genunchii când îți vei strecura mâna pe partea interioară a coapselor și îl vei tachina erotic cu o mișcare de dute-vino de-a lungul lor, fără a-i atinge zona amoroasă… decât după ce te îndeamnă să faci asta.

Zone erogene ale zodiei Capricorn: genunchi, picioare

Capricornul va fi incitat, instinctul său primar va cere eliberarea printr-un geamăt de plăcere atunci când i se vor împinge genunchii cu putere sau i se va săruta, mușca pielea fină din spatele genunchiului.

Zone erogene ale zodiei Vărsător: pulpele, gleznele

Vărsătorul se va simți îmbătat de plăcere dacă i se vor prinde cu putere gambele... iar femeia va suspina când i se vor ridica picioarele în sus cu o strângere fermă a gleznei; astfel Vărsătorii se vor supune și se vor arunca în jocul amețitor al seducției.

Zone erogene ale zodiei Pești: tălpile de la picioare

Peștele va fi ademenit pe tărâmul plăcerilor amoroase dacă va fi tras, mușcat, sărutat pe degetele de la picioare; masajul cu uleiuri parfumate, atingerile delicate cu pene sau cu o bucată de blăniță de la tălpi și până la coapse îl vor pregăti pentru o experiență amoroasă incendiară.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui
Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.