Ghid cu cele mai tari ZONE EROGENE pe care trebuie să le cunoști

Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: understandingrelationships.com

Sărutări languroase pe gât, atingeri senzuale pe coapse? Află zonele ce răspund la excitare în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal are cel puțin una sau două părți ale corpului care îl excită la mângâiere senzuală, sărut pasional, zgâriat ușor, pișcat, plescăit sau tras de păr. Stimularea zonelor erogene face mai picantă viața amoroasă în cuplu, află cum poți să înnebunești în pat orice nativ dintr-o zodie.

 

Zone erogene ale zodiei Berbec: părul și pielea capului, fața

Berbecul se va simți provocat și-ți va răspunde cu gemete dacă îi vei masa ori scărpina pielea capului; va spune yessss... când îi vei săruta obraznic urechea; se va topi când îi vei șopti declarații de dragoste în apropierea cefei.

Zone erogene ale zodiei Taur: spatele și gâtul

Taurul se va înfioara sub sărutările senzuale de pe zona din spatele gâtului, va simți valuri euforice atunci când limba ți se va rostogoli umedă peste gâtul său; va geme de plăcere sub presiunea mușcăturilor... care lasă urme fine pe gât.

Zone erogene ale zodiei Gemeni: brațele și palmele

Geamănul va tresări la atingerea brațelor și va răspunde cu o îmbrățișare strânsă; va avea o reacție puternică dacă i se vor săruta... suge degetele de la mâini... imaginația îl va duce cu gândul la partea de jos a corpului, care i se va trezi.

DE INTERES: Cele mai periculoase femei în funcție de zodie

Zone erogene ale zodiei Rac: piept, abdomen, sâni, sfârcuri

Să fi fost dansul în poală inventat de Raci? Mișcările languroase aproape de piept, atingerea bustului sau a sfârcurilor cu orice parte a corpului, loviturile pasionale cu vârful firelor de păr vor crește nivelul de excitație în cazul lor.

Zone erogene ale zodiei Leu: spatele și umerii

Sărutările prelungi cu buzele, împingerile pe umeri cu limba... cu sânii, îl vor înfierbânta; va tresări, va scoate sunete de plăcere, se va zbate când va fi răsfățat cu un masaj pasional... dar și cu zgârieturi delicate de felină pe spate.

Zone erogene ale zodiei Fecioară: talia și abdomenul

Fecioara tânjește după un preludiu incendiar... rostogolitul degetelor, sărutările delicate pe linia taliei... chiar și puțin mai jos, aproape de zona amoroasă vor fi surprinzător de eficiente pentru ca endorfinele să-i înfioare tot trupul.

Zone erogene ale zodiei Balanță: partea de jos a spatelui, fesele

Balanța își va mușca buzele când fesele îi vor fi strânse, masate, plescăite, ciupite, în timp ce corpul îi va fi tras cu pasiune peste partener... sau când va sta deasupra, astfel libidoul său își va lua zborul spre culmi nebănuite.

Zone erogene ale zodiei Scorpion: organele afective

Scorpionul vrea să mergi direct la... zona dintre picioare; va tremura chiar și numai la ideea de sex, se va deschide la cea mai mică atingere, dar va da ochii peste cap abia la stimularea fizică, umedă și senzuală cu mâna, cu buzele, cu limba...

Zone erogene ale zodiei Săgetător: coapse, șolduri

Săgetătorului i se vor înmuia genunchii când îți vei strecura mâna pe partea interioară a coapselor și îl vei tachina erotic cu o mișcare de dute-vino de-a lungul lor, fără a-i atinge zona amoroasă… decât după ce te îndeamnă să faci asta.

Zone erogene ale zodiei Capricorn: genunchi, picioare

Capricornul va fi incitat, instinctul său primar va cere eliberarea printr-un geamăt de plăcere atunci când i se vor împinge genunchii cu putere sau i se va săruta, mușca pielea fină din spatele genunchiului.

Zone erogene ale zodiei Vărsător: pulpele, gleznele

Vărsătorul se va simți îmbătat de plăcere dacă i se vor prinde cu putere gambele... iar femeia va suspina când i se vor ridica picioarele în sus cu o strângere fermă a gleznei; astfel Vărsătorii se vor supune și se vor arunca în jocul amețitor al seducției.

Zone erogene ale zodiei Pești: tălpile de la picioare

Peștele va fi ademenit pe tărâmul plăcerilor amoroase dacă va fi tras, mușcat, sărutat pe degetele de la picioare; masajul cu uleiuri parfumate, atingerile delicate cu pene sau cu o bucată de blăniță de la tălpi și până la coapse îl vor pregăti pentru o experiență amoroasă incendiară.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,7  56
VOTURI
11734
4.70
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.