Aplica

Cele mai periculoase femei în funcție de zodie

Cele mai periculoase femei în funcție de zodie

Fiecare femeie are o doză de răutate pe care la nevoie o folosește, însă la unele native doza este mai mare. În funcție de semnul ei zodiacal, o persoană

este înzestrată cu anumite caracteristici.

Este de folos să cunoști personalitatea celor cu care interacționezi, deoarece, astfel, nu vei avea parte de dezamăgiri și vei ști cum să te ferești de anumite persoane sau cum să te comporți cu ele pentru a nu le stârni latura negativă, pe care, cu toții o avem în unele momente.

BERBEC

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Încăpățânată, manipulatoare, o femeie căreia îi place să dețină controlul în orice situație, dar aceste caracteristici nu o împiedică să fie o bună prietenă sau iubită. Important este să nu o trădezi și să te asiguri că ea este conștientă de asta, deoarece răzbunarea sa va fi dură. Va face tot posibilul pentru a-și distruge dușmanii rapid, crud și nemilos. Nu te lăsa păcălit de acea față inocentă, pentru că poți fi surprins.

RAC

Foarte pesimistă din fire, în fața unei situații periculoase, femeia Rac te poate uimi. Actele ei de răzbunare sunt epice, iar în final totul se sfârșește în mod teribil pentru dușmanul ei. Deseori, temerile și ura ei pot fi doar închipuite, bazate pe presupuneri, fiind foarte suspicioasă. De pe altă parte, poate fi extrem de loială când are încredere deplină în cineva, fiind capabilă de orice pentru a-și proteja persoanele dragi.

LEU

Egocentrică, o femeie care crede că întotdeauna are dreptate, nativa Leu nu va avea nicio problemă în a lupta deschis împotriva oricărei persoane care i se opune. Încrezătoare și încăpățânată, aceasta este capabilă să-i manipuleze pe toți din jurul ei, făcându-i să creadă ca are dreptate, să-i accepte acțiunile și comportamentul. Un ego care este alimentat este periculos, așa că, nu subestimați o femeie Leu sau veți suporta consecințele.

FECIOARĂ

Compatibilitate zodii

Timidă, introvertită și amabilă cu toată lumea, atunci când o superi, Fecioara se transformă într-o întruchipare a răului: critică și cu un comportament lipsit de milă, aceasta este capabilă să-l înlăture din drum pe cel care se va opune țelurilor ei. Așa că, ai grijă să nu subestimezi niciodată o Fecioară.

SCORPION

Prietenă loială și parteneră pasională, femeia Scorpion potate deveni în același timp agresivă și violentă dacă se va simți atacată. De asemenea, geloasă și totuși rezervată în acțiuni, femeia Scorpion te va chinui încet, dar sigur, până când vei regreta amarnic că ai supărat-o.

PEȘTI

Bună, plină de compasiune, dornică să-i ajute pe alții, femeia Pești ajunge să fie o sursă autentică de pesimism în viața ta. Incapabilă să-și gestioneze propria viață, aceasta se îngrijorează mai mult pentru ceilalți, în timp ce viața ei devine un eșec, implicit relațiile personale. Această stare negativă a ei te va afecta, făcându-te să te simți cea mai rea persoană din lume.

Putem întâlni cazuri care nu se potrivesc cu descrierile de mai sus. Fiecare persoană este duală, bună și rea în același timp, important este să reușim să dezvoltăm în ea latura pozitivă și să o lăsăm ascunsă pe cea negativă.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!