Cu cine te potrivești în pat? Femeia Leu și bărbații zodii de Apă

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Leu și bărbații zodii de Apă
Pasionala și strălucitoarea femeie Leu este ca un magnet pentru bărbații Rac, Scorpion și Pești. Află cum se simte în pat alături de nativii de Apă!

Atenția bărbatului Rac este atrasă din prima clipă de o femeie Leu, datorită poftei ei de viață, a vibrației și sclipirii care o înconjoară. Ea îi poate scoate la lumină multe calități, de care el se îndoia până să o cunoască și ajunge să se lase prins într-un abandon amoros, datorită strălucirii ei pline de înflăcărare.

Pe de altă parte, femeia Leu este impresionată de intuiţia lui cu privire la nevoile sale sentimentale și pasionale. Trăiesc împreună o adevărată poveste de dragoste, iar în pat se pot completa reciproc, împlinindu-și unul altuia cele mai sălbatice fantezii.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Leu si barbatul Rac

Bărbatul Scorpion și femeia Leu se atrag fizic extraordinar. Nu își pot ține mâinile la distanță, depășind împreună limitele amorului. Chiar dacă e posibil ca relația să nu dureze foarte mult timp, ambii ar trebui să se bucure la maxim de focul pasiunii care îi arde.

Ambii simt nevoia să domine în pat, partidele lor transformându-se în adevărate câmpuri de luptă, unde fiecare evadează din cotidian. Din păcate, foarte rar în acest cuplu sunt momentele de răsfăț pe care fiecare le așteaptă de la celălalt.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Leu si barbatul Scorpion

Bărbatul Pești este evaziv și complex, iar femeia Leu nu ezită să-și pună în valoare întregul farmec pentru a-l cuceri. În pat, ambii au parte de experienţe interesante, în care fantezia și imaginația sunt din plin, iar ea are ocazia să domine cât de mult îi place.

Pe de altă parte, nu lipsesc momentele în care el se poate simți obosit de nevoile ei pasionale. Chiar dacă au parte de nopți fierbinți, rareori reușesc să aibă o relație de durată, pentru că nu sunt tocmai compatibili emoțional.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Leu si barbatul Pesti

Isabel Allende: Cele mai bune afrodiziace pentru femei sunt cuvintele. Punctul G este în ureche. Acela care îl caută mai jos, își pierde vremea.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.