5 bărbați care nu dezamăgesc în pat

28.DECEMBRIE.2018
5 bărbați care nu dezamăgesc în pat

Categorie: Cupluri Autor: ZODIACOOL

Amorul este important pentru o relație împlinită. Top cei mai buni bărbați la pat în funcție de zodie. Relaţie de lungă durată sau aventură? Pentru

oricare dintre acestea ai opta, amorul trebuie să fie de calitate. Astrologii noştri au făcut un top al bărbaţilor din zodiac iniţiaţi în tainele senzualităţii, în funcţie de calităţile caracteristice. Locul I: senzualul bărbat TAUR trăieşte intens fiecare moment în timp ce faceţi dragoste. Este sensibil, calitate care îl ajută să înţeleagă nevoile partenerei şi să facă totul pentru a o satisface.

În general, îşi începe viaţa amoroasă devreme şi îi place să experimenteze cât mai mult şi să cunoască femei cât mai diverse. La maturitate, cu o experienţă vastă, pune accent pe preludiu, te face să tremuri de dorinţă şi apoi de satisfacţie.

Loading...

Locul II: energicul bărbat SCORPION este ca un vulcan, ce se lasă condus de instinct și intuiție şi bine face, deoarece îl ajută să fie ca un hipnotizator pentru femei. Când face dragoste, dorește să simtă durere și plăcere în același timp.

Atras de practicile afective orientale, Scorpionul amână momentul final, conferindu-i mai multă vitalitate în viaţa de zi cu zi. Pregăteşte-te pentru performanţe erotice deosebite alături de bărbatul Scorpion.

Locul III: provocatorul rege al junglei, bărbatul LEU îţi oferă partide zilnice de amor. Dar nu cantitatea contează pentru el, ci calitatea, excitându-se şi mai tare când vede că tu eşti în extaz. Vei avea orgasme multiple cu el, te va ţine în braţe în timp ce faceţi dragoste, va fi senzual şi tandru, dar şi sălbatic.

Cel mai probabil vei avea parte de poziţii îndrăzneţe, pe care nu le-ai mai încercat. Dacă vei simţi că te îndrăgosteşti, adu-ți aminte că nu este tocmai cel mai fidel bărbat, dar are şi numeroase calităţi.

Locul IV: vulcanicul bărbat CAPRICORN nu putea să lipsească din topul nostru. Este sigur că mişcarea sa îţi va aduce plăcere şi are dreptate.

Cu meticulozitatea care-l caracterizează, îţi oferă orgasme multiple de fiecare dată când faceţi dragoste. Adoră să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des.

Locul V: romanticul bărbat BALANȚĂ este visul oricărei femei. Consideră că orgasmul tău este misiunea sa şi ştie exact ce să facă pentru a te simţi bine.

Este destul de clasic, dar are şi numeroase fantezii pe care nu va ezita să ţi le spună. Lasă-l să-ţi rupă dresurile şi veţi avea parte de partide de ţinut minte.

Elementul, polaritatea semnului zodiacal și alte aspecte influențează comportamentul afectiv.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.