5 bărbați care nu dezamăgesc în pat

28.DECEMBRIE.2018
5 bărbați care nu dezamăgesc în pat

Categorie: Cupluri Autor: Zodiacool

Amorul este important pentru o relație împlinită. Top cei mai buni bărbați la pat în funcție de zodie. Relaţie de lungă durată sau aventură? Pentru

oricare dintre acestea ai opta, amorul trebuie să fie de calitate. Astrologii noştri au făcut un top al bărbaţilor din zodiac iniţiaţi în tainele senzualităţii, în funcţie de calităţile caracteristice. Locul I: senzualul bărbat TAUR trăieşte intens fiecare moment în timp ce faceţi dragoste. Este sensibil, calitate care îl ajută să înţeleagă nevoile partenerei şi să facă totul pentru a o satisface.

În general, îşi începe viaţa amoroasă devreme şi îi place să experimenteze cât mai mult şi să cunoască femei cât mai diverse. La maturitate, cu o experienţă vastă, pune accent pe preludiu, te face să tremuri de dorinţă şi apoi de satisfacţie.

Locul II: energicul bărbat SCORPION este ca un vulcan, ce se lasă condus de instinct și intuiție şi bine face, deoarece îl ajută să fie ca un hipnotizator pentru femei. Când face dragoste, dorește să simtă durere și plăcere în același timp.

Atras de practicile afective orientale, Scorpionul amână momentul final, conferindu-i mai multă vitalitate în viaţa de zi cu zi. Pregăteşte-te pentru performanţe deosebite alături de bărbatul Scorpion.

Locul III: provocatorul rege al junglei, bărbatul LEU îţi oferă partide zilnice de amor. Dar nu cantitatea contează pentru el, ci calitatea, incitându-se şi mai tare când vede că tu eşti în extaz. Vei avea parte de plăcere cu el, te va ţine în braţe în timp ce faceţi dragoste, va fi senzual şi tandru, dar şi sălbatic.

Cel mai probabil vei avea parte de poziţii îndrăzneţe, pe care nu le-ai mai încercat. Dacă vei simţi că te îndrăgosteşti, adu-ți aminte că nu este tocmai cel mai fidel bărbat, dar are şi numeroase calităţi.

Locul IV: vulcanicul bărbat CAPRICORN nu putea să lipsească din topul nostru. Este sigur că mişcarea sa îţi va aduce plăcere şi are dreptate.

Cu meticulozitatea care-l caracterizează, îţi oferă plăcere de fiecare dată când faceţi dragoste. Adoră să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des.

Locul V: romanticul bărbat BALANȚĂ este visul oricărei femei. Consideră că plăcerea ta este misiunea sa şi ştie exact ce să facă pentru a te simţi bine.

Este destul de clasic, dar are şi numeroase fantezii pe care nu va ezita să ţi le spună. Lasă-l să-ţi rupă dresurile şi veţi avea parte de partide de ţinut minte.

Elementul, polaritatea semnului zodiacal și alte aspecte influențează comportamentul afectiv.

loading...
21535
4.63
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.