Leu în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Leu în zodiacul chinezesc

14.FEBRUARIE.2017
Leu în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Leu în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești Leu? In zodiacul chinezesc ești tipul omului mândru, care nu știe să piardă în afaceri. Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul

chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Leu după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Leu.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Leu în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Leu este:

Loading...
  • Capră: dacă te-ai născut între 23 iulie – 6 august
  • Maimuță: dacă te-ai născut între 7– 22 august

Leu – Zodia Capră (23 iulie – 6 august)

Acest nativ nu concepe și nu știe să piardă în afaceri. De regulă, este mai impulsiv și acționează pe la spate. Își păzește secretele până își atinge scopul în afaceri sau în carieră. Are încredere în forțele proprii și o voință de neclintit. Mereu termină ceea ce a început, chiar dacă afacerile sale au țeluri înalte. Este competitiv, adoptă strategii războinice și se comportă ca un general care nu pierde niciodată. Dacă ceva nu-i iese, se ceartă cu tine până cedezi. Nu neaparat ridică tonul, dar insistă până îi dai ce-ți cere. Răspunde cu mândrie la provocări. Îi place să fie în centrul atenției, își ascunde defectele, dar nu minte.

Leu – Zodia Maimuță (7– 22 august)

Este tipul galant, inteligent și harnic, care se bazează pe experiența anterioară când intră în afaceri. Nu face investiții fără să le cugete bine. Într-o confruntare nu te lasă să scapi până nu spui ce și cum vrea el. Totuși, negociază cu rafinament și are talentul să-i transforme pe cei din jur, să îi ajute să-și scoată la iveală talentele și să-i pună la treabă. Nu scapă nicio oportunitate pentru a câștiga în afaceri. De regulă este onest, generos și curtenitor. Când se înfurie, îi joacă pe degete pe cei care l-au supărat și este sarcastic. Are nevoie de noi provocări, pentru că se plictisește repede de aceeași afacere. Nu este genul care să facă același lucru în fiecare zi. Este plin de idei creative.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Leu este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Leu după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Leu poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.