Plăcerile zodiilor. În pat cu nativii din zodia Leu

23.IULIE.2019
Plăcerile zodiilor. În pat cu nativii din zodia Leu

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Tara Petre ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ajuns în dormitor cu Leul, orgasmul nu este singurul obiectiv. Fii cât mai prezent și mai pasional, pentru a-i crea acestuia plăceri nebănuite. Dacă ați reușit din prima să creați

un orgasm nativilor Leu, atunci meritați felicitări. Dacă nu, vedeți în continuare sfaturile astrologului ZODIACOOL, pentru a crea plăcere și a trăi experiențe amoroase de neuitat cu Leii.

După o primă experiență amoroasă cu un nativ Leu, s-ar putea ca noi, cei din alte zodii, să rămânem cu impresia că nu am fost la înălțimea așteptărilor. Însă de la o a doua întâlnire cu acesta, nu este exclus să redefinim libidoul.

Zodia Leu în amor

Preferințele erotice ale Leilor sunt influențate de reacțiile spontane ale trupului. Nu există doi nativi Leu care să simtă dorința la fel, însă cu siguranță că aceștia au necesități sexuale ridicate... așa după cum și-au creat renumele.

Loading...

Leii ne pot face să renunțăm la ideile învechite despre trăirea orgasmului, pentru ca în final să ne obișnuim trupul să ofere și să primească oricând plăcere. Deși au capacitatea de a-și adapta trupul la experiența plăcerii altcuiva, nu vor renunța niciodată la propria dorință și la propria împlinire amoroasă.

De aceea, pentru a aduce un Leu la orgasm nu este suficient doar să-i netezim pielea de pe piept sau să-i mângâiem sânii (zona erogenă a acestora), ci va trebui să-l cucerim total, arătându-i că suntem 100% cu el, trup, minte și suflet.
Pentru a avea rezultate impresionante în pat cu nativii Leu, va trebui să facem dragoste pasional...ore în șir.

Nu de puține ori vom avea impresia că suntem la un maraton erotic, transpirația va țâșni prin toți porii pielii, iar Leii se vor excita și mai tare atunci când vor vedea că ne tremură corpul de plăcere... sau de oboseală.

Prin urmare, dacă vrem să dăm pe spate un nativ Leu, o sugestie bună ar fi să mergem mai întâi la sala de forță și să ne obișnuim inima cu efortul prelungit. Cu cât vom avea mai multă vigoare, cu atât le vom crea mai multe orgasme celor din zodia Leu, în momentele de intimitate.

Sursa articol: Mantack Chia

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.