Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Plăcerile zodiilor. În pat cu nativii din zodia Leu

Plăcerile zodiilor. În pat cu nativii din zodia Leu

Ajuns în dormitor cu Leul, plăcerea nu este singurul obiectiv. Fii cât mai prezent și mai pasional, pentru a-i crea acestuia plăceri nebănuite.

Dacă ați reușit din prima să creați plăcere nativilor Leu, atunci meritați felicitări. Dacă nu, vedeți în continuare sfaturile astrologului ZODIACOOL, pentru a crea plăcere și a trăi experiențe amoroase de neuitat cu Leii.

După o primă experiență amoroasă cu un nativ Leu, s-ar putea ca noi, cei din alte zodii, să rămânem cu impresia că nu am fost la înălțimea așteptărilor. Însă de la o a doua întâlnire cu acesta, nu este exclus să redefinim libidoul.

Zodia Leu în amor

Preferințele Leilor sunt influențate de reacțiile spontane ale trupului. Nu există doi nativi Leu care să simtă dorința la fel, însă cu siguranță că aceștia au necesități amoroase ridicate... așa după cum și-au creat renumele.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Leii ne pot face să renunțăm la ideile învechite despre trăirea plăcerii absolute, pentru ca în final să ne obișnuim trupul să ofere și să primească oricând plăcere. Deși au capacitatea de a-și adapta trupul la experiența plăcerii altcuiva, nu vor renunța niciodată la propria dorință și la propria împlinire amoroasă.

De aceea, pentru a aduce un Leu la plăcere nu este suficient doar să-i netezim pielea de pe piept sau să-i mângâiem sânii (zona erogenă a acestora), ci va trebui să-l cucerim total, arătându-i că suntem 100% cu el, trup, minte și suflet.
Pentru a avea rezultate impresionante în pat cu nativii Leu, va trebui să facem dragoste pasional...ore în șir.

Nu de puține ori vom avea impresia că suntem la un maraton, transpirația va țâșni prin toți porii pielii, iar Leii se vor incita și mai tare atunci când vor vedea că ne tremură corpul de plăcere... sau de oboseală.

Prin urmare, dacă vrem să dăm pe spate un nativ Leu, o sugestie bună ar fi să mergem mai întâi la sala de forță și să ne obișnuim inima cu efortul prelungit. Cu cât vom avea mai multă vigoare, cu atât le vom crea mai multă plcere celor din zodia Leu, în momentele de intimitate.

Sursa articol: Mantack Chia

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit