Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Au nevoie de sprijinul tău mai mult ca orice altă zodie! Nu le neglija în cuplu

Au nevoie de sprijinul tău mai mult ca orice altă zodie! Nu le neglija în cuplu

Pentru o viaţă de cuplu fericită este important să nu ignorăm nevoile celui drag. Iată care sunt zodiile care au nevoie de sprijin pentru a se simţi împlinite!

Racul este unul dintre cei mai emotivi, sensibili şi emoţionali nativi, aşa că nu este de mirare că se regăseşte în topul nostru. Trece deseori de la o stare la alta, de la o extremă la alta, ceea ce îl destabilizează mai mult decât o arată.

Din când în când, cade într-o stare similară depresiei, iar acestea sunt momentele în care are cea mai multă nevoie de partenerul de viaţă. Îşi doreşte să se simtă iubit, protejat şi mai ales înţeles, partenerul de viaţă fiind stâlpul său de sprijin şi oaza sa de relaxare şi fericire.

Poate mai puţin aşteptată este prezenţa semeţului Leu în acest top, dar în adâncul sufletului este mult mai sensibil decât vrea să arate. Are un exterior hotărât, puternic, mândru şi de neclintit, dar interiorul său este plin de emoţii şi sentimente, care îl copleşesc uneori.

Compatibilitate zodii

Deşi nu îi place să o recunoască, ştie că nu le poate face pe toate singur, aşa că îşi doreşte un partener de viaţă pe care să se bazeze şi în care să aibă încredere maximă. Simte nevoia să fie încurajat atunci când are o decizie importantă de luat, când este nefericit din cauza unui mic eşec sau când are o problemă persoanlă.

Ultima din topul nostru este zodia extremelor Scorpion. Atât timp cât simte sprijinul şi afecţiunea jumătăţii, este extrem de pasional, loial şi înflăcărat în relaţie, dar atunci când acesta lipseşte, pleacă repede să-l găsească în altă parte, perioadă în care devine foarte posesiv şi gelos.

Astrologul ZODIACOOL vă aminteşte că şi celelalte zodii au nevoie de sprijinul partenerilor de viaţă, chiar dacă nu se regăsesc în topul acesta!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit