Ele sunt cele mai imprevizibile zodii în relațiile de cuplu

14.MAI.2019
Ele sunt cele mai imprevizibile zodii în relațiile de cuplu

Categorie: Astrologie Autor: Andrian Gheorghiu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Poate părea puțin ciudat, însă există persoane pentru care imprevizibilul în relația de cuplu reprezintă o reală necesitate. Nu pentru toți, firește, dar

sunt și astfel de cazuri, chiar din ce în ce mai multe în ultimii ani. Astrologic vorbind, două semne zodiacale au demonstrat că au o pasiune ascunsă pentru necunoscut.

Aceste semne zodiacale văd interacțiunea sentimentală ca pe o scenă pe care pot încerca dramatismul și în general devin inconstanți în afirmarea afectului. Aceste caracteristici sunt prezente în mod special la două semne zodiacale.

Leu

Pentru nativii zodiei leu, imprevizibilitatea în relație este un crez. Pentru asta ei au nevoie disperată de un partener care poate înțelege și ține în frâu acest gen de comportament.

Loading...

De foarte multe ori, nativii acestei zodii pot avea relații cu persoane care nu înțeleg gradul de necesitate al acestui tip de comportament, ajungând să se plictisească de ele și să își schimbe preferințele. Nativii zodiei Leu se supără repede și iartă repede, așa că nu vă faceți probleme în privința aceasta.

Scorpion

Ființe emoționale și introspective, nativii zodiei Scorpion simt uneori mai multe decât ceilalți, iar asta uneori îi poate face să fie imprevizibili.

Ei acceptă cu greu alte persoane în lumea lor, iar atunci când îi acceptă sunt foarte atenți, pentru a nu fi trași pe sfoară de cineva cu rele intenții. Imprevizibilitatea lor nu vine din supraexpunerea sentimentelor de dragoste, ci mai degrabă din grija și atenția cu care o fac de mult prea multe ori, încercând să păstreze neatins misterul din jurul lor.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: astrele
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.