Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Top 5 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Top 5 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede

Înflăcărați sau cuceritori, prietenoși sau aventurieri, toți acești nativi se îndrăgostesc rapid. În astrologie, momentul nașterii trasează zodia,

ascendentul și tendințele în domenii ale vieții. Momentul nașterii reprezintă un punct cheie, veți afla despre comportamentul propriu, al partenerului, în dragoste. Berbec: Femeia și Bărbatul Berbec sunt pasionali, înflăcărați atunci când cunosc pe cineva care îi atrage, de aceea sunt şi nestatornici. Ai grijă când te îndrăgostești de un Berbec, răsfață-l și petrece mult timp alături de el pentru a-l cuceri iremediabil.

Taur

Verbul care definește un Taur este de „a poseda”. Nativii Taur sunt pasionali și vor să fie cuceriți. Un Taur chiar dacă se îndrăgostește de multe persoane, puține îi cad cu tronc. Când se îndrăgostește, o face cu patimă și dăruire.

Best seller

Leu

Exprem de pasional, nativul Leu nu poate trăi fără iubire. Înzestrat cu o inimă atât de capabilă de iubire, femeia și bărbatul Leu pot crea dependență. Leului îi place să fie admirat și apreciat, să „admire” la rândul său, însă atunci când se va îndrăgosti iremediabil, nu va mai avea ochii alunecoși.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, iubirea depășește limitele individuale și se manifestă față de mase mari de persoane. De aceea, Vărsătorul este dominat de tendința de a iubi multe persoane, pentru că relația de dragoste este un fel de prietenie.

Iți recomandăm

Pești

Nativul Pești își dorește o relație asezonată cu mister și magie. Atras de aventură, este adeptul neprevăzutului și iubirilor capabile să îi ofere o lume doar pentru el. Iubește cu pasiune, își deschide inima des celor pe care îi iubește.

Viziteaza magazinul online