Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Filozofia de viaţă a zodiilor de Foc, rezumată într-un singur cuvânt

Filozofia de viaţă a zodiilor de Foc, rezumată într-un singur cuvânt

Firi energice și entuziaste, zodiile de Foc își trăiesc viața la maxim, profitând de fiecare clipă. Zodiile de Foc sunt pasionale, volubile, competitive, sociabile, libere,

impulsive și nonconformiste. Fac totul pentru a lua tot ce este mai bun de la viață, pentru a se bucura de fiecare moment, încercând să nu aibă regrete și să nu lase emoțiile negative să le ghideze pașii.

Filozofii de viață

Berbec - „Sunt”

Nativul Berbec este foarte sincer și direct. Nu îi place să se ascundă după deget, să încerce să pară altcineva decât este. Preferă să spună un adevăr dur, decât o minciună dulce, pentru că este de părere că sinceritatea și loialitatea sunt mult mai importante decât orice altceva. Se implică activ și cu multă pasiune în tot ceea ce face, fiind prezent și cu atenția concentrată mereu.

Compatibilitate zodii

Leu - „Vreau”

Nimic din ceea ce își propune un Leu nu este imposibil. De fapt, este genul de persoană care crede cu tărie că „imposibilul este posibil” și este atras de astfel de situații care par fără ieșire pentru alte persoane. Adoră provocările și se adaptează cu mare ușurință la orice schimbare.

Are curajul de a-și asuma obiective mărețe și mândria îl face să le îndeplinească. Este extrem de atent la imaginea sa în societate și cel mai bine se simte atunci când este lăudat (mai ales, dacă este în lumina reflectoarelor).

Săgetător - „Văd”

Acest nativ este atent la fiecare detaliu, înțelegând ca nimeni altcineva sensurile ascunse din diverse acțiuni și având capacitatea excepțională de a citi printre rânduri. Este condus în viață de o sete nestăvilită de cunoaștere, motiv pentru care adoră să călătorească, să cunoască diferite culturi și oameni noi. Are o intuiție excelentă și ar fi bine să se bazeze mereu pe ea.

Care crezi că este filozofia de viață a zodiilor de Apă, Aer și Pământ?

Numerologie
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit