Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul iubirii: Modul prin care recucerești bărbatul în zodie de Foc

Horoscopul iubirii: Modul prin care recucerești bărbatul în zodie de Foc

A supăra un bărbat Berbec, Leu sau Săgetător nu este tocmai greu, oricare dintre ei având firi pasionale, vulcanice, dar nu este imposibil să îl faci să uite.

Iată cum poți recuceri nativii zodii de Foc!

Pe cât de repede îi sare țandăra bărbatului Berbec, pe atât de repede îi și trece supărarea. Bineînțeles, asta se întâmplă doar în cazurile în care greșeala nu a fost una mare.

Chiar dacă se calmează repede, nu aștepta ca asta să se întâmple de la sine, ci tu trebuie să faci primul pas spre împăcare.

Evită să îi dai explicații, peste explicații. Are nevoie doar să spui simplu, clar și concret că îți recunoști vina, că regreți ce ai făcut și că îți dorești să-l ai din nou în viața ta.

Nici bărbatul Leu nu își încarcă sufletul prea mult timp cu supărarea, dar nici nu este indicat să insiști să te asculte exact după ce ai reușit să îl dezamăgești. În primă fază, nu vrea să te vadă, dar asta nu înseamnă că nu așteaptă să îl rogi să te ierte.

Pregătește-te să fii dispusă să investești creativitate și chiar bani, dacă vrei să-l recucereşti pe orgoliosul Leu. Investiția va fi direct proporțională cu cât de mare ți-a fost greșeala.

Odată enervat, bărbatul Săgetător se transformă într-o furtună, din calea căreia cel mai bine este să te ferești. Ai grijă cum te comporți cu el, până când se calmează, pentru că are tendința de a se răzbuna.

Uneori, cea mai bună metodă de a-l face să te ierte este autoironia, râzi de naivitatea ta, dezvăluie-ți vulnerabilitatea, fii dispusă să faci sacrificii pentru a-l vedea din nou fericit.

Iertarea face bine și celui ce o acordă și totodată celui ce o primește. - Johann Wolfgang von Goethe

Viziteaza magazinul online