Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul sănătății - Află totul despre sănătatea zodiilor de Foc

Horoscopul sănătății - Află totul despre sănătatea zodiilor de Foc

Se spune că sănătatea este comoara cea mai prețioasă, dar și cea mai ușor de pierdut; totuși, cel mai prost păzită. Zodiile de Foc au în general o

sănătate de fier, dar au și ele unele probleme la acest capitol. Descoperă la ce trebuie să fie atenți nativii din zodiile Berbec, Leu și Săgetător.

Nativul Berbec este extrem de energic și de activ, dar are și el punctele sale slabe, iar acestea sunt organele situate la nivelul capului (afecțiuni ORL, de exemplu, nevralgie) și sistemul nervos (ticuri nervoase). Din cauza că uită să se odihnească, poate ajunge la epuizare. Soluția este la el – trebuie doar să găsească echilibrul în viața sa. Cele mai bune alimente pentru nativul Berbec sunt peștele, ouăle, lactatele, dar și nucile și stafidele.

Leul nu se lasă doborât de boală și chiar dacă nu se simte bine, are grijă să arate bine. Pare că deține secretul auto-vindecării, pentru că este genul de persoană foarte rezistentă, la care boala nu stă prea mult.

Cu toate acestea, are obiceiul de a se suprasolicita și de a consuma alimente grele (rareori există masă fără carne pentru el sau zi fără produse de patiserie și cofetărie) sau alcool în exces.

Astfel, până și sănătatea lui poate ceda, iar cea mai frecventă afecțiune în cazul acestor nativi este cea cardiovasculară. Astrologul ZODIACOOL recomandă nativului Leu să facă măcar din când în când cure de detoxifiere.

Nativul Săgetător este activ, asemenea celorlalte două zodii de Foc. Deși este foarte rezistent, tot excesele îi pot aduce probleme, fie că vorbim de alimentație, alcool, fie că este vorba despre lipsa de odihnă. Sistemul lui nervos este primul care dă semne de oboseală.

Apoi, nu trebuie să uităm cât de mult iubește drumețiile, ceea ce îl predispune la accidente și traumatisme. Ar fi bine să introducă în dietă alimente cum ar fi carnea albă, sparanghelul sau varza, dar și unele bogate în vitaminele B și C.

Aduceți-vă aminte să vă odihniți!

Viziteaza magazinul online
<