Horoscopul sănătății - Află totul despre sănătatea zodiilor de Foc

14.MAI.2019
Horoscopul sănătății - Află totul despre sănătatea zodiilor de Foc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Se spune că sănătatea este comoara cea mai prețioasă, dar și cea mai ușor de pierdut; totuși, cel mai prost păzită. Zodiile de Foc au în general o

sănătate de fier, dar au și ele unele probleme la acest capitol. Descoperă la ce trebuie să fie atenți nativii din zodiile Berbec, Leu și Săgetător.

Nativul Berbec este extrem de energic și de activ, dar are și el punctele sale slabe, iar acestea sunt organele situate la nivelul capului (afecțiuni ORL, de exemplu, nevralgie) și sistemul nervos (ticuri nervoase). Din cauza că uită să se odihnească, poate ajunge la epuizare. Soluția este la el – trebuie doar să găsească echilibrul în viața sa. Cele mai bune alimente pentru nativul Berbec sunt peștele, ouăle, lactatele, dar și nucile și stafidele.

Loading...

Leul nu se lasă doborât de boală și chiar dacă nu se simte bine, are grijă să arate bine. Pare că deține secretul auto-vindecării, pentru că este genul de persoană foarte rezistentă, la care boala nu stă prea mult.

Cu toate acestea, are obiceiul de a se suprasolicita și de a consuma alimente grele (rareori există masă fără carne pentru el sau zi fără produse de patiserie și cofetărie) sau alcool în exces.

Astfel, până și sănătatea lui poate ceda, iar cea mai frecventă afecțiune în cazul acestor nativi este cea cardiovasculară. Astrologul ZODIACOOL recomandă nativului Leu să facă măcar din când în când cure de detoxifiere.

Nativul Săgetător este activ, asemenea celorlalte două zodii de Foc. Deși este foarte rezistent, tot excesele îi pot aduce probleme, fie că vorbim de alimentație, alcool, fie că este vorba despre lipsa de odihnă. Sistemul lui nervos este primul care dă semne de oboseală.

Apoi, nu trebuie să uităm cât de mult iubește drumețiile, ceea ce îl predispune la accidente și traumatisme. Ar fi bine să introducă în dietă alimente cum ar fi carnea albă, sparanghelul sau varza, dar și unele bogate în vitaminele B și C.

Aduceți-vă aminte să vă odihniți!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: La nivelul acestui capitol se vor înregistra marile modificări în
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.