Aplica

3 zodii cu temperament si pasiune

3 zodii cu temperament si pasiune

Aceste 3 semne zodiacale sunt asemănătoare din multe puncte de vedere, fiind temperamentale și pasionale, cu un grad mare de implicare atunci când e vorba de o relație sau de persoana iubită.

Cei născuți în una dintre aceste trei zodii sunt oameni pe care toți vor să îi aibă în preajmă, pentru că de la ei au multe de învățat. Leu: nativii acestei zodii sunt persoane explozive – se enervează repede, dar le și trece foarte repede. Debordează de energie, și pot oricând să facă pe toată lumea din jurul lor fie să-i urască, fie să-i iubească.

Nativii din Leu au o personalitate puternică, și nu se lasă călcați în picioare foarte ușor. Data viitoare când aveți de-a face cu un nativ al acestei zodii, fiți cumpătat, și nu deschideți cutia pandorei.

Săgetător

Compatibilitate zodii

Când întră într-o încăpere, nativii din Săgetător atrag toate privirile. Sunt ca un magnet pentru cei din jur, care vor să fie în arealul său. Acceptă cu greu oameni în viața sa, deși are un spirit comunicativ bun. Durează foarte mult să te poți apropia de sufletul lui, și chiar și cel mai mic pas greșit te poate scoate de acolo definitiv. Este intrasigent, cere și oferă respect și seriozitate, pe care le consideră cele mai mari virtuți.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt ființe pasionale, pline de mister, care-i pot vrăji pe cei din jur cu o ușurință de nedescris. Sunt toleranți și sinceri, dar au un al treilea ochi deschis tot timpul, ațintit asupra celor din jur, să nu care cumva să-l atace când are garda lăsată jos. Nativii Berbec au o energie debordantă, și-i poate controla pe cei din jur cu ușurință, datorită temperamentului său.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!