Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul căsătoriei: tu știi de ce nu te-a cerut bărbatul în zodie de Foc?

Horoscopul căsătoriei: tu știi de ce nu te-a cerut bărbatul în zodie de Foc?

Firi pasionale și instinctive, nativii de Foc au nevoie de iubire ca de aer! Iată ce îi ține pe gânduri pe bărbații Berbec, Leu și Săgetător și amână să te ceară.

Barbații Leu, Berbec și Săgetător amână să ia decizii

Rareori, bărbații în zodii de Foc amână să ia decizii, ei bazându-se pe intuiție și lăsându-se pradă instinctului. Oricare dintre ei pregătește un adevărat spectacol când decide să facă marea cerere, romantismul fiind la loc de cinste.

Bărbatul Berbec este direct și hotărât, așa că atunci când își dorește ceva, nu ezită să o spună și o face fără ocolișuri.

În cazul în care încă nu te-a cerut, nu înseamnă că nu te iubește și că nu își vede viața alături de tine, ci doar că a tot avut alte priorități, alte probleme de rezolvat. De asemenea, cel mai probabil se simte confortabil așa cum sunteți și nu vrea să schimbe nimic.

Ai grijă să nu insiști, pentru că nu va accepta să facă vreun compromis dacă simte că îl obligi.

Bărbatul Leu trebuie să domine în relație, să fie în control total, așa că el trebuie să fie cel care decide când vă cunoașteți părinții, când vă mutați împreună și mai ales când faceți pasul cel mare.

În plus, înainte de a lua orice decizie, trebuie să fie sigur că meriți ceea ce va face pentru tine. Dacă încă nu a luat decizia cea mare, nu îl presa, ci ai încredere în intuiția lui și fii alături de el.

Bărbatul Săgetător are tendința de a face multe promisiuni pe care nu le poate îndeplini de fiecare dată. Declarațiile sale sunt pline de pasiune, dorință și romantism.

Este sigur pe el și vede viața cu mult optimism, crezând că nu i se poate întâmpla nimic neplăcut. Trebuie să fii directă cu el, să îi spui deschis ce îți dorești și nu va ezita să îți facă pe plac.

Vezi de ce amână să facă marea cerere bărbații de Aer, Apă și Pământ.

Vezi de ce amână

Viziteaza magazinul online