Aplica

Horoscopul inimilor frânte –zodiile de Foc și dezamăgirea din dragoste

Horoscopul inimilor frânte –zodiile de Foc și dezamăgirea din dragoste

„A iubi înseamnă a suferi și cum mulți fug de suferință, puțini știu să iubească!”, spune Emil Cioran.

Nu se poate spune asta și despre pasionalele zodii de Foc, dornice mereu să se arunce în brațele iubirii, chiar dacă asta înseamnă să se aleagă uneori și cu inima frântă. Iată ce la poate aduce dezamăgirea în dragoste nativilor Berbec, Leu și Săgetător!

Deși nu o arată deloc, Berbecul nu prea are încredere în propriile forțe, nu știu de ce sunt capabili și cât de mult valorează sentimentele lor.

Din aceste motive, deseori își alege parteneri nu tocmai potriviți sau pe cei buni ajuge să îi îndepărteze din cauza geloziei și a posesivității. Din păcate, multe dintre relațiile sale sunt presărate cu mari suferințe, cauzate de propriul comportament.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Orgoliosul Leu își exprimă cu mare greutate sentimentele și preferă să pară insensibil decât să recunoască vreodată că suferă din dragoste.

Cu toate acestea, inima sa este plină de iubire și atunci când persoana dragă nu îi răspunde cu aceleași sentimente pe de o parte suferă, pe de alta se laudă că nu și-a recunoscut sentimentele, pentru că astfel ar fi trebuit să facă față valului de compasiune din partea prietenilor. Pe de altă parte, are capacitatea de a trece ușor pentru suferințe.

Practicul și aventurierul Săgetător știe exact ce vrea de la viață – optimism, voie bună și aventură. Nu ar lăsa o iubire să stea în calea fericirii sale. Are nevoie de o persoană care să îi ofere sentimentul de stabilitate și care să îl ajute să își atingă țelurile. Chiar dacă are parte și de dezamăgiri uneori, trece ușor peste ele.

Astrologul ZODIACOOL vă dorește să vă bucurați întotdeauna de iubire!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!