Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Foc

15.IANUARIE.2019
Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Foc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare dintre noi – femeie sau bărbat – avem bine conturată în minte imaginea persoanei perfecte lângă care să ne petrecem viața. . Nebunatică,

senzuală, liniștită, dezinvoltă sau poate timidă? Știi ce gen de femeie pune pe jar inimile bărbaților în zodii de Foc? Ne-am imaginat deja trăsăturile fizice, unele calități și chiar defecte, toate acestea în concordanță cu propria personalitate, cu stilul de viață și având la baza experiența acumulată de-a lungul timpului. Când vedem pe cineva care se apropie de imaginea partenerului perfect, e atracție imediată.

Berbecul are nevoie lângă el de o femeie care să fie la fel de pasională, aventurieră și cuceritoare ca și el. Este dat pe spate în primul rând de pofta de viață a unei femei, de energia și puterea sa și zâmbetul nelipsit. Abia pe locul 2 este aspectul fizic.

Loading...

Când vine vorba de aleasa inimii, nativul Leu este printre cei mai pretențioși bărbați ai zodiacului. Este atras de femei extrem de frumoase (nu doar frumoase...), care se pun în valoare prin vestimentație aleasă cu atenție și bun gust. Obligatoriu, trebuie să fie inteligente, puternice și să își fi construit o carieră de succes. Dacă se simte singur, Leul devine superficial și va accepta lângă el o femeie frumoasă și atât, dar foarte rar invers.

Aventurierul Săgetător are nevoie de o femeie în formă, gata oricând de o nouă călătorie, expediție sau aventură. Mai mult decât frumusețea, pentru el contează condiția fizică ireproșabilă, curiozitatea nestăvilită de a descoperi împreună lucruri și locuri noi, dorința arzătoare de a vedea cât mai multe.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să
Horoscop Taur 2020 și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Taur!
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.