Transport gratuit peste 199 lei

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Foc

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Foc

Fiecare dintre noi – femeie sau bărbat – avem bine conturată în minte imaginea persoanei perfecte lângă care să ne petrecem viața. . Nebunatică,

senzuală, liniștită, dezinvoltă sau poate timidă? Știi ce gen de femeie pune pe jar inimile bărbaților în zodii de Foc? Ne-am imaginat deja trăsăturile fizice, unele calități și chiar defecte, toate acestea în concordanță cu propria personalitate, cu stilul de viață și având la baza experiența acumulată de-a lungul timpului. Când vedem pe cineva care se apropie de imaginea partenerului perfect, e atracție imediată.

Berbecul are nevoie lângă el de o femeie care să fie la fel de pasională, aventurieră și cuceritoare ca și el. Este dat pe spate în primul rând de pofta de viață a unei femei, de energia și puterea sa și zâmbetul nelipsit. Abia pe locul 2 este aspectul fizic.

Când vine vorba de aleasa inimii, nativul Leu este printre cei mai pretențioși bărbați ai zodiacului. Este atras de femei extrem de frumoase (nu doar frumoase...), care se pun în valoare prin vestimentație aleasă cu atenție și bun gust. Obligatoriu, trebuie să fie inteligente, puternice și să își fi construit o carieră de succes. Dacă se simte singur, Leul devine superficial și va accepta lângă el o femeie frumoasă și atât, dar foarte rar invers.

Aventurierul Săgetător are nevoie de o femeie în formă, gata oricând de o nouă călătorie, expediție sau aventură. Mai mult decât frumusețea, pentru el contează condiția fizică ireproșabilă, curiozitatea nestăvilită de a descoperi împreună lucruri și locuri noi, dorința arzătoare de a vedea cât mai multe.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online