Ce boli riști să ai în funcție de zodie? (Zodiile de FOC)

16.AUGUST.2018
Ce boli riști să ai în funcție de zodie? (Zodiile de FOC)

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

În funcție de sensibilitatea pe care nativii din zodiac o au la unele organe, aceștia sunt predispuși la anumite boli. Cunoaşterea ne face să fim stăpânii

propriilor noastre vieţi. Să ne cunoaştem atuurile înseamnă să reuşim ceea ce ne propunem, să ne cunoaştem defectele înseamnă să învăţăm şi să creştem, iar cunoaşterea predispoziţiilor pentru anumite afecţiuni înseamnă să facem un pas spre prevenţie, spre o viaţă sănătoasă. Astrologii noştri ne prezintă ce riscuri medicale avem în funcţie de zodie, astăzi venind rândul celor de Foc.

Nativul BERBEC poate suferi din cauza bolilor infecţioase, a celor la nivel glandelor suprarenale, a nervozităţii excesive, a migrenelor rebele, dar și a acneei. Aparţine temperamentului bilioso-nervos, având ca predispoziţie principală depresia, deşi nu s-ar crede asta când îl vezi atât de energic.
Zonele sale sensibile sunt capul, ochii, urechile, dinţii, glandele suprarenale. Ar fi bine să se relaxeze mai mult, chiar dacă uneori asta înseamnă prea multe ore de somn!

Loading...

Leul ar trebui să își ia des tensiunea și să aibă grijă la sănătatea inimii. Mare atenție și la coloana vertebrală, a doua zonă din organism ca sensibilitate, după inimă. Astfel, riscă să aibă probleme cardiace, probleme la nivelul măduvii spinării, dar și boli de ochi, afecțiuni ale glandei tiroide. Trebuie doar să își facă analizele regulat și să își aducă aminte de odihnă.

Nativul SĂGETĂTOR se suprasolicită mental, deși nu își dă seama, iar apoi ajunge într-o stare de oboseală maximă, greu de depășit. Imediat ce își revine, o ia de la capăt. Poate avea probleme de sciatică, reumatism, lovituri și accidente în zona coapselor, răniri cu arme de foc, accidente sportive, boli ale ficatului. Dacă ar reuși să își pună gândurile pe stop înainte de somn, ar reuși să se odihnească. Le-ar fi de ajutor tehnicile de autocontrol.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Așteptarea nu este pentru tine, din cauza agitației mentale. Nu suporți să te acuze cineva pe
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.