Descoperă cum sunt afectate Zodiile de FOC de fiecare despărțire

14.MAI.2019
Descoperă cum sunt afectate Zodiile de FOC de fiecare despărțire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Zodiile de Foc sunt extrem de puternice, autoritare și sigure pe forțele proprii. Dar la fel se întâmplă și în cazul despărțirilor? Află cum

reacționează fiecare zodie de foc! Agresivitatea caracteristică nativului Berbec se face simțită și în cazul despărțirilor.

Încă din prima clipă, furia îi umple sufletul și se descarcă pe fosta iubire, reproșându-i fiecare lucru care nu i-a plăcut în relație, fiecare greșeală a partenerului, oricât de mică, absolut tot! În plus, le povestește prietenilor absolut tot ce s-a întâmplat în relație, pas cu pas. Apoi, încetul cu încetul, furia dispare și nativul Berbec reușește să treacă peste despărțire, dar nu ar putea vreodată să fie prieten cu o fostă iubire care l-a respins.

Loading...

Nativul Leu nu se lasă dezorientat, deprimat și fără energie nici măcar după o regretabilă despărțire. O privește doar ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou și de a se adapta la diverse situații. Are obiceiul de a căuta părțile pozitive în orice experiență și refuză să se lase copleșit de cele negative.

Probabil că va vărsa câteva lacrimi, dar nu prea multe și mai ales fără a fi văzute de cineva, dar în scurt timp va trece peste despărțire.

Nativul Săgetător este genul de persoană pentru care despărțirea pare a fi benefică. Se simte din nou liber, cu mult mai mult timp liber pentru propriile nevoi și dorințe. Cel mai bun remediu totuși pentru el este o nouă călătorie și cu cât este mai departe, cu atât e mai bine. Atitudinea sa pare a fi cea câștigătoare!

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că „relațiile sunt ca sticla: uneori e bine să le lăsați sparte, decât să încercați să le reparați și să vă răniți.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 8 aduce energia bogăției, iar în anul 2020, ea se așază în Nord-Vestul
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.