Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă cum sunt afectate Zodiile de FOC de fiecare despărțire

Descoperă cum sunt afectate Zodiile de FOC de fiecare despărțire

Zodiile de Foc sunt extrem de puternice, autoritare și sigure pe forțele proprii. Dar la fel se întâmplă și în cazul despărțirilor? Află cum

reacționează fiecare zodie de foc! Agresivitatea caracteristică nativului Berbec se face simțită și în cazul despărțirilor.

Încă din prima clipă, furia îi umple sufletul și se descarcă pe fosta iubire, reproșându-i fiecare lucru care nu i-a plăcut în relație, fiecare greșeală a partenerului, oricât de mică, absolut tot! În plus, le povestește prietenilor absolut tot ce s-a întâmplat în relație, pas cu pas. Apoi, încetul cu încetul, furia dispare și nativul Berbec reușește să treacă peste despărțire, dar nu ar putea vreodată să fie prieten cu o fostă iubire care l-a respins.

Nativul Leu nu se lasă dezorientat, deprimat și fără energie nici măcar după o regretabilă despărțire. O privește doar ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou și de a se adapta la diverse situații. Are obiceiul de a căuta părțile pozitive în orice experiență și refuză să se lase copleșit de cele negative.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Probabil că va vărsa câteva lacrimi, dar nu prea multe și mai ales fără a fi văzute de cineva, dar în scurt timp va trece peste despărțire.

Nativul Săgetător este genul de persoană pentru care despărțirea pare a fi benefică. Se simte din nou liber, cu mult mai mult timp liber pentru propriile nevoi și dorințe. Cel mai bun remediu totuși pentru el este o nouă călătorie și cu cât este mai departe, cu atât e mai bine. Atitudinea sa pare a fi cea câștigătoare!

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că „relațiile sunt ca sticla: uneori e bine să le lăsați sparte, decât să încercați să le reparați și să vă răniți.”

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit