Transport gratuit peste 199 lei

Descoperă cum sunt afectate Zodiile de FOC de fiecare despărțire

Descoperă cum sunt afectate Zodiile de FOC de fiecare despărțire

Zodiile de Foc sunt extrem de puternice, autoritare și sigure pe forțele proprii. Dar la fel se întâmplă și în cazul despărțirilor? Află cum

reacționează fiecare zodie de foc! Agresivitatea caracteristică nativului Berbec se face simțită și în cazul despărțirilor.

Încă din prima clipă, furia îi umple sufletul și se descarcă pe fosta iubire, reproșându-i fiecare lucru care nu i-a plăcut în relație, fiecare greșeală a partenerului, oricât de mică, absolut tot! În plus, le povestește prietenilor absolut tot ce s-a întâmplat în relație, pas cu pas. Apoi, încetul cu încetul, furia dispare și nativul Berbec reușește să treacă peste despărțire, dar nu ar putea vreodată să fie prieten cu o fostă iubire care l-a respins.

Nativul Leu nu se lasă dezorientat, deprimat și fără energie nici măcar după o regretabilă despărțire. O privește doar ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou și de a se adapta la diverse situații. Are obiceiul de a căuta părțile pozitive în orice experiență și refuză să se lase copleșit de cele negative.

Probabil că va vărsa câteva lacrimi, dar nu prea multe și mai ales fără a fi văzute de cineva, dar în scurt timp va trece peste despărțire.

Nativul Săgetător este genul de persoană pentru care despărțirea pare a fi benefică. Se simte din nou liber, cu mult mai mult timp liber pentru propriile nevoi și dorințe. Cel mai bun remediu totuși pentru el este o nouă călătorie și cu cât este mai departe, cu atât e mai bine. Atitudinea sa pare a fi cea câștigătoare!

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că „relațiile sunt ca sticla: uneori e bine să le lăsați sparte, decât să încercați să le reparați și să vă răniți.”

Viziteaza magazinul online