Top 3 native ale zodiacului care pot rămâne singure pe viața și nu le deranjează

09.OCTOMBRIE.2019
Top 3 native ale zodiacului care pot rămâne singure pe viața și nu le deranjează

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Femeile societății actuale nu mai pun un accent prea mare pe căsătorie, unele dintre ele găsindu-și fericirea singure. Sunt considerate rebele, nonconformiste,

puternice, dure sau poate excentrice și avangardiste, unii le blamează, în timp ce alții le apreciază. Oricum ar fi, aceste 3 zodii au toate șansele să nu se căsătorească vreodată, dar să cunoască fericirea adevărată.

Femeia Berbec este independentă și nu suportă să dea explicații pentru ceea ce face sau pentru alegerile pe care le ia. Cu greu ar putea cineva să îi stăpănească firea vulcanică sau să se adapteze regulilor stabilite de ea. Programul său este foarte încărcat, așa că nu își pierde timpul doar de dragul întâlnirilor și a romantismului. Profită de fiecare perioadă din viață când este singură și se bucură la maxim de ele. Își folosește timpul pentru a-și construi un viitor mai bun.

Loading...

Următoarea în topul nostru este senzuala femeie Săgetător, care cu greu s-ar putea implica total într-o relație. Nu poate fi fidelă, decât cu foarte mare efort din partea ei, dar și a partenerului pentru a nu o lăsa să se plictisească. Adoră libertatea și experiențele noi, iar dacă nu poate fi într-o relație în care să le primească, preferă să fie singură. Se teme de momentele în care monotonia pune stăpânire pe relație.

Nici femeia Vărsător nu iubește prea mult conceptul de fidelitate. Nu își pune sufletul pe tavă, oricât de serioasă ar fi relația în care este implicată și rar poate spune cineva că o cunoaște cu adevărat. Adoră momentele în care este singură, iubește independența și libertatea. 

Dacă sunteți îndrăgostiți de aceste femei, astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să nu încercați să se schimbe, ci să le respectați independența, deciziile și nevoile.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.