3 zodii care sunt predispuse să-și înșele partenerul după căsătorie

02.MAI.2019
3 zodii care sunt predispuse să-și înșele partenerul după căsătorie

Categorie: Astrologie Autor: Andrian Gheorghiu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Înșelatul poate părea de multe ori ca o practică a tinereții, un lucru care se întâmplă la vârste fragede și care poate răni persoanele implicate. Dar ce

se întâmplă când acest lucru se repetă la vârste mai înaintate, când poate cel care o face are o familie, copii, o situație socială? Iată 3 zodii predispuse să-și însele partenerul după căsătorie.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt recunoscuți pentru loialitatea lor și dragostea față de un singur partener, de multe ori acesta este și motivul pentru care este văzut ca un partener ideal. Acest aspect însă se poate schimba pe parcurs. Dacă un nativ al zodiei face pasul cel mare și se căsătorește înainte de a-și face o situație financiară sau socială bună, va fi predispus să-și înșele partenerul în drumul său de a-și asigura viața pe parcurs. Trebuie știut că în cazul nativilor zodiei, de multe ori statutul social contează mai mult decât orice și asta nu-i va împiedica să-și atingă obiectivele, chiar dacă asta înseamnă să-i rănească pe cei din jur.

Loading...

Vărsător

Deși sunt cunoscuți ca niște firi foarte liniștite, nativii zodiei Vărsător sunt cei mai predispuși la a avea crize ale vârstei, poate chiar mai mult decât oricare altă zodie din zodiac. Dorința lor de a fi remarcați și adulați nu se stinge odată cu angajamentul unei căsătorii, ci mai degrabă se va domoli, revenind după o anumită vârstă cu puterea unui taifun. Este indicat să fiți foarte atenți dacă partenerul dumneavoastră Vărsător își schimbă brusc comportamentul, pentru că asta poate aduce mari probleme în viața dumneavoastră.

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt în general parteneri devotați și în principiu vor face tot ce e posibil pentru a fi alături de partenerul de cuplu. Dar dacă de-a lungul timpului intervin problemele de comunicare între parteneri și mai mult decât atât, probleme în dezvoltarea relației, nativul zodiei va încerca să-și găsească singur rezolvarea problemelor, ceea ce nu este întotdeauna în favoarea relației. Dacă își vor înșela partenerul, nu o vor face ca o răzbunare asupra partenerului, ci asupra alegerilor pe care însuși le-a făcut.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.