Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

3 zodii care sunt predispuse să-și înșele partenerul după căsătorie

3 zodii care sunt predispuse să-și înșele partenerul după căsătorie

Înșelatul poate părea de multe ori ca o practică a tinereții, un lucru care se întâmplă la vârste fragede și care poate răni persoanele implicate. Dar ce

se întâmplă când acest lucru se repetă la vârste mai înaintate, când poate cel care o face are o familie, copii, o situație socială? Iată 3 zodii predispuse să-și însele partenerul după căsătorie.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt recunoscuți pentru loialitatea lor și dragostea față de un singur partener, de multe ori acesta este și motivul pentru care este văzut ca un partener ideal. Acest aspect însă se poate schimba pe parcurs. Dacă un nativ al zodiei face pasul cel mare și se căsătorește înainte de a-și face o situație financiară sau socială bună, va fi predispus să-și înșele partenerul în drumul său de a-și asigura viața pe parcurs. Trebuie știut că în cazul nativilor zodiei, de multe ori statutul social contează mai mult decât orice și asta nu-i va împiedica să-și atingă obiectivele, chiar dacă asta înseamnă să-i rănească pe cei din jur.

Compatibilitate zodii

Vărsător

Deși sunt cunoscuți ca niște firi foarte liniștite, nativii zodiei Vărsător sunt cei mai predispuși la a avea crize ale vârstei, poate chiar mai mult decât oricare altă zodie din zodiac. Dorința lor de a fi remarcați și adulați nu se stinge odată cu angajamentul unei căsătorii, ci mai degrabă se va domoli, revenind după o anumită vârstă cu puterea unui taifun. Este indicat să fiți foarte atenți dacă partenerul dumneavoastră Vărsător își schimbă brusc comportamentul, pentru că asta poate aduce mari probleme în viața dumneavoastră.

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt în general parteneri devotați și în principiu vor face tot ce e posibil pentru a fi alături de partenerul de cuplu. Dar dacă de-a lungul timpului intervin problemele de comunicare între parteneri și mai mult decât atât, probleme în dezvoltarea relației, nativul zodiei va încerca să-și găsească singur rezolvarea problemelor, ceea ce nu este întotdeauna în favoarea relației. Dacă își vor înșela partenerul, nu o vor face ca o răzbunare asupra partenerului, ci asupra alegerilor pe care însuși le-a făcut.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit