HOROSCOP – 3 zodii care te pot DEZAMĂGI în dragoste

09.MAI.2019
HOROSCOP – 3 zodii care te pot DEZAMĂGI în dragoste
Horoscop. Zodii AUTOR: Andrian Gheorghiu FOTO: unsplash.com
Aceste trei zodii țin la prestanța și egoul lor mult prea mult și de prea multe ori le pun înainte persoanei iubite. Trebuie tratate cu atenție și

seriozitate chiar și când fac afirmații care par lipsite de importanță – în mintea lor, cu siguranță este mult mai mult decât atât. Iată cele 3 zodii care te pot DEZAMĂGI în dragoste!

Capricorn

Poate uneori fără să vrea, nativul Capricorn este foarte atent la statut și la prezervarea lui. Creșterea pe scara socială este un lucru foarte important pentru el și va face orice să își păstreze imaginea bună.

Dacă dintr-un motiv sau altul nu te ridici la nivelul așteptărilor unui Capricorn, nu rezonezi cu ideile sau convingerile lui, poate dispărea din viața ta foarte ușor, fără să dea prea multe explicații și fără să stea prea mult pe gânduri.

Loading...

Vărsător

Un lucru bine știut despre nativii zodiei Vărsător este că nu sunt construiți pentru angajamente pe termen lung. Fiind o fire foarte independentă și vădit solitară, nativiul zodiei Vărsător se va descotoroși cu ușurință de cei care nu-i sunt pe plac. Are o voință puternică, pe care nu este bine să o pui la încercare.

Săgetător

Nativul zodiei Săgetător poate părea de multe ori că este persoana potrivită la locul potrivit, dar nu cădeți în plasă! Va fi acolo și va fi implicat cât simte o conexiune foarte puternică. În caz de apare orice nesiguranță, se va face dispărut fără urmă în cel mai scurt timp. Ce puteți să faceți ca să-l păstrați aproape? Asigurați-l de câte ori este cazul de importanța persoanei lui în viața dumneavoastră.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
2038
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.