Transport gratuit peste 199 lei

HOROSCOP – 3 zodii care te pot DEZAMĂGI în dragoste

HOROSCOP – 3 zodii care te pot DEZAMĂGI în dragoste

Aceste trei zodii țin la prestanța și egoul lor mult prea mult și de prea multe ori le pun înainte persoanei iubite. Trebuie tratate cu atenție și

seriozitate chiar și când fac afirmații care par lipsite de importanță – în mintea lor, cu siguranță este mult mai mult decât atât. Iată cele 3 zodii care te pot DEZAMĂGI în dragoste!

Capricorn

Poate uneori fără să vrea, nativul Capricorn este foarte atent la statut și la prezervarea lui. Creșterea pe scara socială este un lucru foarte important pentru el și va face orice să își păstreze imaginea bună.

Dacă dintr-un motiv sau altul nu te ridici la nivelul așteptărilor unui Capricorn, nu rezonezi cu ideile sau convingerile lui, poate dispărea din viața ta foarte ușor, fără să dea prea multe explicații și fără să stea prea mult pe gânduri.

Vărsător

Un lucru bine știut despre nativii zodiei Vărsător este că nu sunt construiți pentru angajamente pe termen lung. Fiind o fire foarte independentă și vădit solitară, nativiul zodiei Vărsător se va descotoroși cu ușurință de cei care nu-i sunt pe plac. Are o voință puternică, pe care nu este bine să o pui la încercare.

Săgetător

Nativul zodiei Săgetător poate părea de multe ori că este persoana potrivită la locul potrivit, dar nu cădeți în plasă! Va fi acolo și va fi implicat cât simte o conexiune foarte puternică. În caz de apare orice nesiguranță, se va face dispărut fără urmă în cel mai scurt timp. Ce puteți să faceți ca să-l păstrați aproape? Asigurați-l de câte ori este cazul de importanța persoanei lui în viața dumneavoastră.

Viziteaza magazinul online