Horoscopul iubirii: Top 3 cele mai nepotrivite cupluri de zodii

Horoscopul iubirii: Top 3 cele mai nepotrivite cupluri de zodii
Se spune că uneori caracterele opuse se atrag, dar nu este cazul pentru aceste perechi de zodii. Chiar dacă la prima vedere poate părea că se completează perfect,

că pot să găsească modalități de a trece peste nevoile diferite, în cele din urmă ajung să se scoată unele pe altele din minți! Iată care sunt perechile de zodii fruntașe în topul celor mai mari nepotriviri de caracter.

Capricorn și Săgetător

Cei doi par a veni din lumi paralele. Nici măcar nu punct nu au în comun și ajung ușor să se dezamăgească reciproc. Săgetătorul nu îi poate oferi Capricornului dragostea, dovezile de afecțiune și loialitatea de care are atât de mare nevoie pentru a se simți pe limia de plutire în relație. Pe de altă parte, Capricornul nu îi poate satisface Săgetătorului nevoia de aventură, de andrenalină și pasiune, așa că ajunge repede să le caute în altă parte.

Pești și Leu

Un alt cuplu care are nevoi prea diferite pentru a putea construi o relație de durată, deși atracția fizică există în primă fază. Leul este capabil să se implice 100% (ba chiar mai mult, dacă ar fi posibil) în relație, dar pesimismul și momentele de victimizare ale nativului Pești pur și simplu îl fac să cedeze nervos. Pe de altă parte, nativul Pești nu îi înțelege răceala Leului și se refugiază în lumea sa interioară perfectă.

Vărsător și Taur
Dorința asiduă de libertate a Vărsătorului intră în conflict cu nevoia de stabilitate a Taurului. Apoi, încăpăţânarea de care dau dovadă ambele zodii nu îi ajută să rezolve conflictele care apar, iar despărțirea este iminentă.

O relație de durată între aceste perechi de zodii este o adevărată minune!

2164
0
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.