Inimă nu fi de piatră, zodia care nu vrea să se căsătorească niciodată

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: greysanatomy.wikia.com

Zodii care parcă fac alergie când aud clopote de nuntă, nu vor să meargă la altar nici în ruptul capului

“Căsătoria este moartea speranţei.” așa cum spune Woody Allen cred și unele zodii pentru care rochia de mireasă și fracul de mire nu sunt idealul lor în viață. Se pare că nimic nu le convinge să se căsătorească. Uite care sunt cele trei zodii care nu fac legăminte pe vecie:

 

Gemeni

Fiind un semn schimbător, de aer, Gemenilor le place să fie cât mai liberi. Cu riscul de a-și pierde marea dragoste, nu își vor pune inelul pe deget, iar dacă o vor face, vor regreta ani la rând această decizie, deoarece vor considera că s-au grăbit.
Rutina căminului conjugal îi sperie, dar nici nu vor să o încerce pentru a se convinge de contrariu.
Gemenii sunt infideli din fire, asta poate și pentru faptul că refuză să se implice emoțional într-o relație. Căsnicia pentru ei ar fi ca o închisoare în care nu mai pot să se joace și nici să aibă parte de plăcerile vieții.

DE INTERES: Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile

Săgetător

Nici să nu ne gândim că am putea să le punem pirostriile pe cap unor Săgetători, care sunt semne de foc, pasionale și pătimașe, dornice să experimenteze cât mai multe plăceri... mai ales pe partea amoroasă.
Aceștia au o reacție violentă chiar și numai la ideea de căsătorie. Ei nu înțeleg cum ar putea cineva îndrăzni să le îngrădească libertatea, bunul lor cel mai de preț.
Pentru Săgetători, căsătoria este ca apa care stinge focul pasiunii. Pur și simplu refuză să intre în instituția aceasta limitatoare.

Vărsător

Mai mereu cu capul în nori, nativii Vărsător își apără libertatea așa cum o fiară își apără prada. Cu o gândire atât de revoluționară ca a lor, cum ar putea ei să se întoarcă în timp, să respecte tradițiile, inclusiv căsătoria?
Vărsătorii s-ar căsători numai dacă această instituție și-ar schimba peste noapte regulile, ei nu cred în expresia „până ce moartea ne va despărți”.
Chiar dacă Vărsătorii se numără printre cele mai prietenoase zodii, care fac sacrificii pentru cei dragi, au totuși o limită bine definită, totul până la libertatea lor.

Acum că am aflat care sunt zodiile care țin cu dinții de libertatea lor, asta nu înseamnă că nu există nativi din Gemeni, Săgetător și Vărsător care se căsătoresc, însă cu siguranță că, pe termen lung, acest statut nu le va face plăcere, posibil că vor cădea în păcatul infidelității, măcar cu gândul dacă nu vor ajunge până la fapte.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,09  11
VOTURI
6882
4.09
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Schița casei Feng Shui
2 VOTURI
14300 lei
Calendar lunar
9 VOTURI
1500 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.