Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Inimă nu fi de piatră, zodia care nu vrea să se căsătorească niciodată

Inimă nu fi de piatră, zodia care nu vrea să se căsătorească niciodată

Zodii care parcă fac alergie când aud clopote de nuntă, nu vor să meargă la altar nici în ruptul capului. “Căsătoria este moartea speranţei.” așa cum

spune Woody Allen cred și unele zodii pentru care rochia de mireasă și fracul de mire nu sunt idealul lor în viață. Se pare că nimic nu le convinge să se căsătorească. Uite care sunt cele trei zodii care nu fac legăminte pe vecie:

Gemeni

Fiind un semn schimbător, de aer, Gemenilor le place să fie cât mai liberi. Cu riscul de a-și pierde marea dragoste, nu își vor pune inelul pe deget, iar dacă o vor face, vor regreta ani la rând această decizie, deoarece vor considera că s-au grăbit.
Rutina căminului conjugal îi sperie, dar nici nu vor să o încerce pentru a se convinge de contrariu.
Gemenii sunt infideli din fire, asta poate și pentru faptul că refuză să se implice emoțional într-o relație. Căsnicia pentru ei ar fi ca o închisoare în care nu mai pot să se joace și nici să aibă parte de plăcerile vieții.

Best seller

DE INTERES: Top 5 cele mai compatibile cupluri zodiacale din toate timpurile

Săgetător

Nici să nu ne gândim că am putea să le punem pirostriile pe cap unor Săgetători, care sunt semne de foc, pasionale și pătimașe, dornice să experimenteze cât mai multe plăceri... mai ales pe partea amoroasă.
Aceștia au o reacție violentă chiar și numai la ideea de căsătorie. Ei nu înțeleg cum ar putea cineva îndrăzni să le îngrădească libertatea, bunul lor cel mai de preț.
Pentru Săgetători, căsătoria este ca apa care stinge focul pasiunii. Pur și simplu refuză să intre în instituția aceasta limitatoare.

Îți recomandăm

Vărsător

Mai mereu cu capul în nori, nativii Vărsător își apără libertatea așa cum o fiară își apără prada. Cu o gândire atât de revoluționară ca a lor, cum ar putea ei să se întoarcă în timp, să respecte tradițiile, inclusiv căsătoria?
Vărsătorii s-ar căsători numai dacă această instituție și-ar schimba peste noapte regulile, ei nu cred în expresia „până ce moartea ne va despărți”.
Chiar dacă Vărsătorii se numără printre cele mai prietenoase zodii, care fac sacrificii pentru cei dragi, au totuși o limită bine definită, totul până la libertatea lor.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Acum că am aflat care sunt zodiile care țin cu dinții de libertatea lor, asta nu înseamnă că nu există nativi din Gemeni, Săgetător și Vărsător care se căsătoresc, însă cu siguranță că, pe termen lung, acest statut nu le va face plăcere, posibil că vor cădea în păcatul infidelității, măcar cu gândul dacă nu vor ajunge până la fapte.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online