Singuraticii zodiacului: Top 3 zodii care se descurcă mai bine pe cont propriu

24.IUNIE.2019
Singuraticii zodiacului: Top 3 zodii care se descurcă mai bine pe cont propriu

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

În timp ce unele persoane se simt mult mai bine înconjurate de oameni și implicate într-o relație de iubire, altele preferă o oarece singurătate și nu se lasă

ținute în loc dacă sunt singure. Singurătatea nu înseamnă tristețe sau căutarea unui partener de viață pentru unele persoane. Acestea sunt sigure că vor putea cu adevărat să se implice într-o relație doar după ce partenerul de viață le va înțelege și accepta nevoia de libertate.

Iată care sunt zodiile care pun accentul pe timpul liber petrecut separat de persoana iubită.

Nativul din Fecioară este binecunoscut pentru organizarea sa și capacitatea de a făuri planuri. Momentele de singurătate sunt minunate pentru a-și putea pune în practică ideile și planurile la care s-a gândit. Uneori, datorită perfecționalismului său, Fecioara simte că oricine, chiar și partenerul de viață, ar împiedica-o să își ducă la îndeplinire obiectivele. Preferă să facă totul singură, astfel încât să poată fi atentă la fiecare detaliu.

Loading...

Nativul Săgetător se simte foarte bine singur, mai ales că este mereu cu gândul la aventură. Cu greu ar putea face cineva față simțului său de explorator și energiei sale. În plus, nu este genul de persoană care să se implice prea ușor într-o relație de dragoste serioasă, pentru că își iubește libertatea. Pentru a se dezvolta, are nevoie să poată cunoaște cât mai multe persoane interesante, să descopere cât mai multe locuri noi și inedite.

Nativul Vărsător adoră schimbările și se poate adapta foarte repede la orice mediu nou. În același timp, totuși, ține mult la rutina sa și nu acceptă ușor ca cineva să îi încurce cu ceva obiceiurile zilnice. Este un individualist convins, așa că nu ar putea accepta să se schimbe pentru cineva. Dacă s-a obișnuit cu singurătatea, foarte greu ar putea să facă loc în viața sa pentru o relație stabilă. Prima condiție ar fi să îi accepte libertatea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 sănătate: Din punct de vedere al sănătății, nativii Rac sunt în general
Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.