Zodiile care fug de căsătorie - 3 zodii nu doresc să se căsătorească

21.MAI.2019
Zodiile care fug de căsătorie - 3 zodii nu doresc să se căsătorească

Categorie: Astrologie Autor: Andrian Gheorghiu ZODIACOOL Foto:pexels.com

În spectrul zodiacal, există trei semne pentru care căsătoria sună ca un pas înapoi. De ce? Pentru că ele își doresc aventură, distracție, să cunoască

oameni noi și prea puțin se gândesc la stabilitate ca la o virtute ultimativă. Iată cele trei zodii care nu doresc să se căsătorească.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt prieteni excelenți, dar de prea puține ori pot fi și iubiți excelenți. Au nevoie de spațiu, de libertate, iar uneori faptul că se simt prinși într-o relație îi poate sufoca, le poate reduce productivitatea sau îi poate plictisi.Trebuie să apară cineva de-a dreptul special să-i poată ține acolo, să-i facă să fie oameni de casă. Dar asta se întâmplă destul de rar.

Loading...

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt călători, mergând după crezul că piatra care se învârte nu prinde praf. Sunt oameni interesanți, cu povești de viață cel puțin captivante, care nu vor fi niciodată lăsați pe dinafară la petreceri. Dar pe cât de sociabili, interesanți și misterioși sunt, pe atât de greu de ținut aproape în vedea unui legământ temeinic.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane perfecționiste. Cât de perfecționiste? Cam atât cât să le fie greu să stabilească un contact uman cu cineva dacă nu cred ele că totul merge conform planului lor. Și planul lor are multe variabile, se schimbă des, și devine din ce în ce mai complicat de-a lungul timpului. Nativii din Fecioară au intenții bune, dar de multe ori ajung să se autosaboteze, fiind prea precaute pentru partenerul de viață.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: la capitolul sănătate,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.