Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiile care fug de căsătorie - 3 zodii nu doresc să se căsătorească

Zodiile care fug de căsătorie - 3 zodii nu doresc să se căsătorească

În spectrul zodiacal, există trei semne pentru care căsătoria sună ca un pas înapoi. De ce? Pentru că ele își doresc aventură, distracție, să cunoască

oameni noi și prea puțin se gândesc la stabilitate ca la o virtute ultimativă. Iată cele trei zodii care nu doresc să se căsătorească.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt prieteni excelenți, dar de prea puține ori pot fi și iubiți excelenți. Au nevoie de spațiu, de libertate, iar uneori faptul că se simt prinși într-o relație îi poate sufoca, le poate reduce productivitatea sau îi poate plictisi.Trebuie să apară cineva de-a dreptul special să-i poată ține acolo, să-i facă să fie oameni de casă. Dar asta se întâmplă destul de rar.

Compatibilitate zodii

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt călători, mergând după crezul că piatra care se învârte nu prinde praf. Sunt oameni interesanți, cu povești de viață cel puțin captivante, care nu vor fi niciodată lăsați pe dinafară la petreceri. Dar pe cât de sociabili, interesanți și misterioși sunt, pe atât de greu de ținut aproape în vedea unui legământ temeinic.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane perfecționiste. Cât de perfecționiste? Cam atât cât să le fie greu să stabilească un contact uman cu cineva dacă nu cred ele că totul merge conform planului lor. Și planul lor are multe variabile, se schimbă des, și devine din ce în ce mai complicat de-a lungul timpului. Nativii din Fecioară au intenții bune, dar de multe ori ajung să se autosaboteze, fiind prea precaute pentru partenerul de viață.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit