Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (III)

27.IUNIE.2018
Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (III)

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Cum să te comporți cu soacra în funcție de zodie, astfel încât să aveți o relație frumoasă . Articolul nostru despre zodii se apropie de final. Astăzi a

venit rândul ultimelor 4 zodii din horoscop – Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Sperăm că vă sunt de folos informaţiile şi că vă vor oferi sprijin în găsirea echilibrului în familie şi îndulcirea zicalei soacră, soacră, poamă acră.

Soacra Săgetător
Are o fire independentă şi crede că doar ea are răspunsurile şi soluţia la orice problemă. Astfel, cel mai bine este să eviţi să o contrazici, cu atât mai mult cu cât de cele mai multe ori nici măcar ea însăşi nu pune în practică sfaturile pe care ţi le dă.

Loading...

De asemenea, o poţi lasă să te ajute cu cei mici, pentru că se implică foarte mult în educaţia lor şi se va dovedi a-ţi fi un real sprijin.

Soacra Capricorn
Tot ce trebuie să ştii despre soacra în Capricorn e că familia este pe primul loc pentru ea şi că îşi doreşte enorm să se mândrească cu ea. Respectă-i acest principiu şi vei avea cea mai blândă soacră.

Veţi avea o relaţie bună de la început şi te va accepta uşor în familie dacă lumea te vorbeşte de bine. În relaţia cu nepoţii însă va fi destul de dură, pentru că este de părere că educaţia înseamnă disciplină.

Soacra Vărsător
Este prietenoasă şi se implică în orice activitate îi vei propune. Nu se supără nici măcar dacă o confrunţi şi îi spui ce te deranjează la ea. Ba chiar te va aprecia mai mult, pentru că adoră sinceritatea şi curajul.

Trateaz-o ca pe propria mamă, ai încredere în ea şi pune accent pe judecata ei, iar ea va ajunge să te aprecieze mai mult decât pe propriul fiu.

Soacra Pești
Trece uşor de la o stare la alta, motiv pentru care vei avea nevoie de mult calm, până vei ajunge să o cunoşti şi să o înţelegi. În plus, are momente când promite ceva şi în scurt timp se răzgândeşte şi amână totul.

Ca orice om, îi plac atenţiile. Preferă excursiile şi cărţile de dezvoltare spirituală şi personală.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.