Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (III)

Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (III)

Cum să te comporți cu soacra în funcție de zodie, astfel încât să aveți o relație frumoasă . Articolul nostru despre zodii se apropie de final. Astăzi a

venit rândul ultimelor 4 zodii din horoscop – Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Sperăm că vă sunt de folos informaţiile şi că vă vor oferi sprijin în găsirea echilibrului în familie şi îndulcirea zicalei soacră, soacră, poamă acră.

Soacra Săgetător
Are o fire independentă şi crede că doar ea are răspunsurile şi soluţia la orice problemă. Astfel, cel mai bine este să eviţi să o contrazici, cu atât mai mult cu cât de cele mai multe ori nici măcar ea însăşi nu pune în practică sfaturile pe care ţi le dă.

De asemenea, o poţi lasă să te ajute cu cei mici, pentru că se implică foarte mult în educaţia lor şi se va dovedi a-ţi fi un real sprijin.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Soacra Capricorn
Tot ce trebuie să ştii despre soacra în Capricorn e că familia este pe primul loc pentru ea şi că îşi doreşte enorm să se mândrească cu ea. Respectă-i acest principiu şi vei avea cea mai blândă soacră.

Veţi avea o relaţie bună de la început şi te va accepta uşor în familie dacă lumea te vorbeşte de bine. În relaţia cu nepoţii însă va fi destul de dură, pentru că este de părere că educaţia înseamnă disciplină.

Soacra Vărsător
Este prietenoasă şi se implică în orice activitate îi vei propune. Nu se supără nici măcar dacă o confrunţi şi îi spui ce te deranjează la ea. Ba chiar te va aprecia mai mult, pentru că adoră sinceritatea şi curajul.

Trateaz-o ca pe propria mamă, ai încredere în ea şi pune accent pe judecata ei, iar ea va ajunge să te aprecieze mai mult decât pe propriul fiu.

Soacra Pești
Trece uşor de la o stare la alta, motiv pentru care vei avea nevoie de mult calm, până vei ajunge să o cunoşti şi să o înţelegi. În plus, are momente când promite ceva şi în scurt timp se răzgândeşte şi amână totul.

Ca orice om, îi plac atenţiile. Preferă excursiile şi cărţile de dezvoltare spirituală şi personală.

Compatibilitate zodii
Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit