Roata Secretă a vieții. Misterul celor 12 semne zodiacale Indiene

26.IUNIE.2019
Roata Secretă a vieții. Misterul celor 12 semne zodiacale Indiene

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Află ce zodie îți corespunde în zodiacul indian, pentru a-ți înțelege mai bine destinul. Astrologia indiană cuprinde, la fel ca cea europeană, 12 semne zodiacale.

Fiecare zodie indiană poate fi comparată cu o „cale a destinului” pe care omul o are de parcurs în această viață. În continuare, astrologul ZODIACOOL vă prezintă cele 12 zodii indiene și corespondența lor cu zodiile europene.

Zodiac indian

Femeia bătrână: prima zodie din horoscopul indian, corespunde zodiei Berbec. Simbolizează înțelepciunea, însă fiind reprezentată oarbă, reprezintă și ignoranţa.

Olarul: doua zodie indiană, este ilustrată de un olar ce modelează pământul. El reprezintă capacitatea omului de a crea bunuri materiale și corespunde zodiei Taur.

Loading...

Maimuța: semnifică agilitatea, inteligența, dar și sarcasmul. Ea corespunde zodiei Gemeni.

Corabia: semnifică libertatea, capacitatea de a ne găsi calea în viață. Deoarece în corabie se află o familie, ea  corespunde zodiei Rac.

Masca: a cincea zodie indiană este reprezentată în mod simbolic printr-o mască de față, care ne duce cu gândul la iluzie, interese ascunse. Aceasta corespunde zodiei Leu din horoscopul european.

Plugarul: omul care ară câmpul sugerează dorința de a ne cultiva cunoștințele, de a obține ceva semnificativ în viață. Această zodie indiană corespunde zodiei Fecioară.

Ochiul și săgeata: a şaptea zodie indiană este reprezentată de un ochi uman, în care intră o săgeată. Acest simbol amintește de durere, în special acumulată din dezamăgirile pe partea afectivă și se potrivește cu zodia Balanţă, care sacrifică totul în dragoste.

Bețivul: a opta zodie indiană este reprezentată simbolic de un bărbat care se îmbată, în timp ce o femeie îi toarnă vin din belșug. Această imagine amintește de vicii, plăceri erotice, care duc la îndepărtarea omului de Creator. Ea corespunde zodiei Scorpion.

Omul recoltelor: a noua zodie indiană este ilustrată de omul care culege o recoltă. Această ilustrare semnifică dorința omului de a acumula cât mai multe bunuri materiale şi corespunde zodie Săgetător.

Femeia însărcinată: un simbol al împlinirii în viața materială, este specifică celor din zodia Capricorn.

Nou-născutul: a unsprezecea zodie indiană este reprezentată în mod simbolic printr-un copil care se naşte în această lume. Ea ne arată inocența și dorința de a experimenta în viață și corespunde celor din zodia Vărsător.

Mortul: a douăsprezecea zodie indiană are o reprezentare mai dură, respectiv un cortegiu funerar care-l însoțește pe om pe ultimul său drum. Simbolistica în acest caz este foarte profundă, arată eliberarea, evoluția, detașarea. Ea corespunde zodiei Pești.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.