Roata Secretă a vieții. Misterul celor 12 semne zodiacale Indiene

Roata Secretă a vieții. Misterul celor 12 semne zodiacale Indiene
Află ce zodie îți corespunde în zodiacul indian, pentru a-ți înțelege mai bine destinul. Astrologia indiană cuprinde, la fel ca cea europeană, 12 semne zodiacale.

Fiecare zodie indiană poate fi comparată cu o „cale a destinului” pe care omul o are de parcurs în această viață. În continuare, astrologul ZODIACOOL vă prezintă cele 12 zodii indiene și corespondența lor cu zodiile europene.

Zodiac indian

Femeia bătrână: prima zodie din horoscopul indian, corespunde zodiei Berbec. Simbolizează înțelepciunea, însă fiind reprezentată oarbă, reprezintă și ignoranţa.

Olarul: doua zodie indiană, este ilustrată de un olar ce modelează pământul. El reprezintă capacitatea omului de a crea bunuri materiale și corespunde zodiei Taur.

Maimuța: semnifică agilitatea, inteligența, dar și sarcasmul. Ea corespunde zodiei Gemeni.

Corabia: semnifică libertatea, capacitatea de a ne găsi calea în viață. Deoarece în corabie se află o familie, ea corespunde zodiei Rac.

Masca: a cincea zodie indiană este reprezentată în mod simbolic printr-o mască de față, care ne duce cu gândul la iluzie, interese ascunse. Aceasta corespunde zodiei Leu din horoscopul european.

Plugarul: omul care ară câmpul sugerează dorința de a ne cultiva cunoștințele, de a obține ceva semnificativ în viață. Această zodie indiană corespunde zodiei Fecioară.

Ochiul și săgeata: a şaptea zodie indiană este reprezentată de un ochi uman, în care intră o săgeată. Acest simbol amintește de durere, în special acumulată din dezamăgirile pe partea afectivă și se potrivește cu zodia Balanţă, care sacrifică totul în dragoste.

Bețivul: a opta zodie indiană este reprezentată simbolic de un bărbat care se îmbată, în timp ce o femeie îi toarnă vin din belșug. Această imagine amintește de vicii, plăceri amoroase, care duc la îndepărtarea omului de Creator. Ea corespunde zodiei Scorpion.

Omul recoltelor: a noua zodie indiană este ilustrată de omul care culege o recoltă. Această ilustrare semnifică dorința omului de a acumula cât mai multe bunuri materiale şi corespunde zodie Săgetător.

Femeia însărcinată: un simbol al împlinirii în viața materială, este specifică celor din zodia Capricorn.

Nou-născutul: a unsprezecea zodie indiană este reprezentată în mod simbolic printr-un copil care se naşte în această lume. Ea ne arată inocența și dorința de a experimenta în viață și corespunde celor din zodia Vărsător.

Mortul: a douăsprezecea zodie indiană are o reprezentare mai dură, respectiv un cortegiu funerar care-l însoțește pe om pe ultimul său drum. Simbolistica în acest caz este foarte profundă, arată eliberarea, evoluția, detașarea. Ea corespunde zodiei Pești.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.