#reclama0#

Roata Secretă a vieții. Misterul celor 12 semne zodiacale Indiene

#reclama10#
26.IUNIE.2019
Roata Secretă a vieții. Misterul celor 12 semne zodiacale Indiene

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Află ce zodie îți corespunde în zodiacul indian, pentru a-ți înțelege mai bine destinul. Astrologia indiană cuprinde, la fel ca cea europeană, 12 semne zodiacale.
#reclama1#

Fiecare zodie indiană poate fi comparată cu o „cale a destinului” pe care omul o are de parcurs în această viață. În continuare, astrologul ZODIACOOL vă prezintă cele 12 zodii indiene și corespondența lor cu zodiile europene.

Zodiac indian

Femeia bătrână: prima zodie din horoscopul indian, corespunde zodiei Berbec. Simbolizează înțelepciunea, însă fiind reprezentată oarbă, reprezintă și ignoranţa.

Olarul: doua zodie indiană, este ilustrată de un olar ce modelează pământul. El reprezintă capacitatea omului de a crea bunuri materiale și corespunde zodiei Taur.

#reclama7#

Maimuța: semnifică agilitatea, inteligența, dar și sarcasmul. Ea corespunde zodiei Gemeni.

Corabia: semnifică libertatea, capacitatea de a ne găsi calea în viață. Deoarece în corabie se află o familie, ea corespunde zodiei Rac.

Masca: a cincea zodie indiană este reprezentată în mod simbolic printr-o mască de față, care ne duce cu gândul la iluzie, interese ascunse. Aceasta corespunde zodiei Leu din horoscopul european.

Plugarul: omul care ară câmpul sugerează dorința de a ne cultiva cunoștințele, de a obține ceva semnificativ în viață. Această zodie indiană corespunde zodiei Fecioară.

#reclama3#

Ochiul și săgeata: a şaptea zodie indiană este reprezentată de un ochi uman, în care intră o săgeată. Acest simbol amintește de durere, în special acumulată din dezamăgirile pe partea afectivă și se potrivește cu zodia Balanţă, care sacrifică totul în dragoste.

Bețivul: a opta zodie indiană este reprezentată simbolic de un bărbat care se îmbată, în timp ce o femeie îi toarnă vin din belșug. Această imagine amintește de vicii, plăceri amoroase, care duc la îndepărtarea omului de Creator. Ea corespunde zodiei Scorpion.

#reclama11#

Omul recoltelor: a noua zodie indiană este ilustrată de omul care culege o recoltă. Această ilustrare semnifică dorința omului de a acumula cât mai multe bunuri materiale şi corespunde zodie Săgetător.

Femeia însărcinată: un simbol al împlinirii în viața materială, este specifică celor din zodia Capricorn.

Nou-născutul: a unsprezecea zodie indiană este reprezentată în mod simbolic printr-un copil care se naşte în această lume. Ea ne arată inocența și dorința de a experimenta în viață și corespunde celor din zodia Vărsător.

Mortul: a douăsprezecea zodie indiană are o reprezentare mai dură, respectiv un cortegiu funerar care-l însoțește pe om pe ultimul său drum. Simbolistica în acest caz este foarte profundă, arată eliberarea, evoluția, detașarea. Ea corespunde zodiei Pești.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.