Transport gratuit peste 199 lei

Unde există dragoste pentru zodiile de aer? Unde este și KARMA pozitivă

Unde există dragoste pentru zodiile de aer? Unde este și KARMA pozitivă

Karma și legea atracției. Legături karmice pozitive pentru fiecare zodie de aer. Karma în iubire poate fi pozitivă pentru zodiile de pământ, ajutându-i pe

parteneri să evolueze împreună.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

O relație karmică pozitivă ajută partenerii să se simtă împliniți împreună, întrucât găsesc la partener tot ceea ce au nevoie.

GEMENI-Balanță

Cei doi parteneri se simt atrași de modul de gândire revoluționar al celui din față. De cele mai multe ori totul poate să plece de la o întâlnire între prietenii comuni, urmând multe ieși în oraș. În plan amoros, nu lipsește adrenalina, îndrăzneala și curiozitatea.
Totul despre Relația karmică Gemeni-Balanță

BALANȚĂ-Vărsător

Încă de la prima întalnire, cei doi se vor simți atrași de filosofia de viață a partenerului. Încrederea oarbă pe care o are Vărsătorul în Balanță va duce de cele mai multe ori la reușită. Deseori partenerii comunică fără cuvinte, fiecare intuind ceea ce își dorește partenerul.
Totul despre Relația karmică Balanță-Vărsător

VĂRSĂTOR-Gemeni

Compatibilitatea crescută face ca, de cele mai multe ori, acești nativi să pornească de la 0. Mereu vor căuta o nouă provocare, prin urmare, plictiseala nu are ce căuta în această relație. Partea amoroasă cunoaște cele mai excentrice senzații, fiecare vine cu idei, iar rezultatul conduce către ceva nou.
Totul despre Relația karmică Vărsător-Gemeni

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online