Foarte sociabili, nativii din zodiile de aer vor fi sinceri când spun Te Iubesc?

08.IANUARIE.2018
Foarte sociabili, nativii din zodiile de aer vor fi sinceri când spun Te Iubesc?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Sfioși, direcți sau sugestivi? Vezi cum își declară dragostea fiecare nativ din zodiile de aer. Sinceritatea în secolul XXI nu mai este o valoare

fundamentată, cu atât mai mult într-o relație.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

Cum reacționează Zodiile de aer la Te iubesc? Dacă te iubește cu adevărat, atunci răspunsul va fi:

GEMENI: ”Și eu”
Cu toate că zilnic nativii zodiei Gemeni folosesc mai mult de 30000 de cuvinte, nu pot să rostească ”Te iubesc”. Ei văd iubirea altfel, vor să fie neutri, mereu sceptici când cineva le face declarații de dragoste și vor să identifice care sunt scopurile acestuia.

În schimb, dacă Geamănul a greșit față de partener, el va folosi această armă a iubirii pentru a-și spăla păcatele. Îți va fi greu să stai supărat pe un Geamăn, întrucât găsește cele mai interesante idei pentru a te face să uiți că te-a dezamăgit.

Loading...

BALANȚĂ: ”Știu... și eu mai mint...”
Balanțele sunt sfioase, ele evită să facă declarații de dragoste, nu pentru că nu ar simți ceva profund pentru tine, ci pentru că așteaptă momentul.

De cele mai multe ori acești nativi spun ”te iubesc” după ce ai adormit, dacă sunt într-o stare de euforie, când nimeni nu mai este atent la ceea ce spun.
Momentul cel mai comic pentru acești nativi este la starea civilă, poate de aceea așteaptă ani de zile până se hotărăsc să facă pasul decisiv.

VĂRSĂTOR: ”Cu ce poți compara ceea ce simți?”
Nativul Vărsător este atras de filosofie, de aceea va încerca să îți demonstreze că nu există te iubesc, întrucât este doar un termen ce a fost atribuit unei stări, pe baza unor revelații. Vărsătorul te va convinge că ceea ce spune este plauzibil. De cele mai multe ori acești nativi își arată dragoste prin cadouri făcute la cumpărături. Momentele în care îți declară dragoste sunt în public, să vadă toată lumea ce a ales.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.