Transport gratuit peste 199 lei

Foarte sociabili, nativii din zodiile de aer vor fi sinceri când spun Te Iubesc?

Foarte sociabili, nativii din zodiile de aer vor fi sinceri când spun Te Iubesc?

Sfioși, direcți sau sugestivi? Vezi cum își declară dragostea fiecare nativ din zodiile de aer. Sinceritatea în secolul XXI nu mai este o valoare

fundamentată, cu atât mai mult într-o relație.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

Cum reacționează Zodiile de aer la Te iubesc? Dacă te iubește cu adevărat, atunci răspunsul va fi:

GEMENI: ”Și eu”
Cu toate că zilnic nativii zodiei Gemeni folosesc mai mult de 30000 de cuvinte, nu pot să rostească ”Te iubesc”. Ei văd iubirea altfel, vor să fie neutri, mereu sceptici când cineva le face declarații de dragoste și vor să identifice care sunt scopurile acestuia.

În schimb, dacă Geamănul a greșit față de partener, el va folosi această armă a iubirii pentru a-și spăla păcatele. Îți va fi greu să stai supărat pe un Geamăn, întrucât găsește cele mai interesante idei pentru a te face să uiți că te-a dezamăgit.

BALANȚĂ: ”Știu... și eu mai mint...”
Balanțele sunt sfioase, ele evită să facă declarații de dragoste, nu pentru că nu ar simți ceva profund pentru tine, ci pentru că așteaptă momentul.

De cele mai multe ori acești nativi spun ”te iubesc” după ce ai adormit, dacă sunt într-o stare de euforie, când nimeni nu mai este atent la ceea ce spun.
Momentul cel mai comic pentru acești nativi este la starea civilă, poate de aceea așteaptă ani de zile până se hotărăsc să facă pasul decisiv.

VĂRSĂTOR: ”Cu ce poți compara ceea ce simți?”
Nativul Vărsător este atras de filosofie, de aceea va încerca să îți demonstreze că nu există te iubesc, întrucât este doar un termen ce a fost atribuit unei stări, pe baza unor revelații. Vărsătorul te va convinge că ceea ce spune este plauzibil. De cele mai multe ori acești nativi își arată dragoste prin cadouri făcute la cumpărături. Momentele în care îți declară dragoste sunt în public, să vadă toată lumea ce a ales.

Viziteaza magazinul online