MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Berbec, Taur sau Gemeni

06.IANUARIE.2018
MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Berbec, Taur sau Gemeni
Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara FOTO: i.pinimg.com
Iubirea este manifestată în mod diferit de către un bărbat, în funcție de semnul său zodiacal. Felul de a reacționa al unei persoane îndrăgostite este

diferit în funcție de semnul zodiacal

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

O relație reușită în ziua de azi este din ce în ce mai greu să o construiești, iar șansele ca aceasta să reziste în timp sunt mai mici decât posibilitățile de câștig la loto.

Totuși, fericirea face parte din ADN-ul nostru, ne-am născut cu dreptul la iubire, prin urmare acest sentiment ne face umani, dornici de a ajuta și a ne pune la dispoziția celorlalți.

În dragoste nu sunt jumătăți de măsură, se merge pe ”Totul sau nimic”. Femeile, de regulă, se plâng că au probleme cum să îi facă pe bărbați să fie mai atenți cu ele, cum să îi schimbe. Doamnelor, să știți că și bărbații se confruntă cu probleme când vine vorba de femei.
De cele mai multe ori sunt timizi, dar nu vor să arate și afișează un comportament brutal, agresiv, grotesc. Dacă sunt înconjurați de prieteni, cu atât mai mult nu vor să arate că ei sunt vulnerabili în fața unei femei.

Loading...

Cum reacționează fiecare bărbat când te dorește cu adevărat și nu știe cum să îți arate:

BERBEC

”Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă în ultimele 8-9 luni de zile, de când sunt singur, nu am mai făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

Berbecii sunt pătimași, se îndrăgostesc repede, mai ales dacă i-ai atras atenția vizual. De cele mai multe ori rămân impresionați de femeile puternice, ei consideră că acestea sunt ceea ce își doresc, deoarece vor lupta pentru copiii lor. Acest bărbat de cele mai multe ori pierde nopțile în fața blocului, în club, la petreceri, cu greu se va despărți de aceste obiceiuri. Dacă un Berbec își dorește să seducă o femeie, o va provoca, dacă aceasta cedează mai greu, îi va stârni interesul și îl va determina să se gândească și la lucruri mai serioase, gen căsătorie. Cadourile scumpe sunt ceea ce el oferă femeii pentru a-i arăta cât de mult o prețuiește. Dacă în schimb femeia caută să preia controlul relației, să aducă mai mulți bani în casă, acesta se va retrage, el nu are nevoie de un bărbat, el venerează feminitatea.

TAUR

”Vreau să îți destăinui ceva...Nu am mai simțit pentru nimeni ceea ce simt pentru tine, ești femeia care face să îmi crească pulsul doar când o văd, vrei să verifici?”

Taurii sunt romantici din fire, chiar dacă nu dețin o forță nativă atfel încât să impresioneze, ei vor face ca prin cuvinte, rafinament, să atragă o parteneră. De cele mai multe ori li se va pune pata pe o colegă de la muncă, întrucât va avea timp să o analizeze, să vadă dacă se ridică la standardele sale. Chiar dacă și ei fac parte dintr-un anumit grup, se vor dezice repede de acesta și își vor urma dragostea. Acești nativi adoră să facă surprize: un trandafir pe birou, o invitație la un restaurant, un mic obiect. Taurii îți vor da de înțeles că vor ceva mai mult de la tine când îți vor propune să le cunoști familia, este gestul suprem înainte de a te cere în căsătorie. O dezamăgire pentru Taur poate provoca suferință ani de zile, nu vor mai crede în iubire.

GEMENI

”Oauu...ce priveliște minunată de la fereastra ta, cred că se va vedea mai frumos dimineața când ne vom trezi! Ce zici? Vreau să te țin doar în brațe!”
Acești nativi știu cum să îți dea de înțeles că tu ești aleasa, ei mereu au replicile pregătite, iar dacă nu, improvizează. De cele mai multe ori ei se îndrăgostesc de la lună la lună, doar de femeie depinde cât de mult îl va ține pe acest spirit liber. Bărbații Gemeni nu vor alege femei prea puternice întrucât nu vor să fie intimidați, ei vor să fie în relație cei mai isteți, inteligenți, buni. Vor lăsă bilete pe parbrizul mașinii, o scrisoare în căsuța poștală, o invitație la un hotel, se pricep de minune să te facă să te îndrăgostești de ei iremediabil. Problema este că se plictisesc repede, nu îi stresa cu mesaje, cu apeluri, nu arăta că ești geloasă, vor considera că joci un rol doar pentru a-i testa. Dacă devii prea posesivă, se va îndepărta.
 

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
3344
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.