Transport gratuit peste 170 lei

MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Berbec, Taur sau Gemeni

MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Berbec, Taur sau Gemeni

Iubirea este manifestată în mod diferit de către un bărbat, în funcție de semnul său zodiacal. Felul de a reacționa al unei persoane îndrăgostite este

diferit în funcție de semnul zodiacal

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

O relație reușită în ziua de azi este din ce în ce mai greu să o construiești, iar șansele ca aceasta să reziste în timp sunt mai mici decât posibilitățile de câștig la loto.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Totuși, fericirea face parte din ADN-ul nostru, ne-am născut cu dreptul la iubire, prin urmare acest sentiment ne face umani, dornici de a ajuta și a ne pune la dispoziția celorlalți.

În dragoste nu sunt jumătăți de măsură, se merge pe ”Totul sau nimic”. Femeile, de regulă, se plâng că au probleme cum să îi facă pe bărbați să fie mai atenți cu ele, cum să îi schimbe. Doamnelor, să știți că și bărbații se confruntă cu probleme când vine vorba de femei.
De cele mai multe ori sunt timizi, dar nu vor să arate și afișează un comportament brutal, agresiv, grotesc. Dacă sunt înconjurați de prieteni, cu atât mai mult nu vor să arate că ei sunt vulnerabili în fața unei femei.

Cum reacționează fiecare bărbat când te dorește cu adevărat și nu știe cum să îți arate:

BERBEC

”Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă în ultimele 8-9 luni de zile, de când sunt singur, nu am mai făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

Berbecii sunt pătimași, se îndrăgostesc repede, mai ales dacă i-ai atras atenția vizual. De cele mai multe ori rămân impresionați de femeile puternice, ei consideră că acestea sunt ceea ce își doresc, deoarece vor lupta pentru copiii lor. Acest bărbat de cele mai multe ori pierde nopțile în fața blocului, în club, la petreceri, cu greu se va despărți de aceste obiceiuri. Dacă un Berbec își dorește să seducă o femeie, o va provoca, dacă aceasta cedează mai greu, îi va stârni interesul și îl va determina să se gândească și la lucruri mai serioase, gen căsătorie. Cadourile scumpe sunt ceea ce el oferă femeii pentru a-i arăta cât de mult o prețuiește. Dacă în schimb femeia caută să preia controlul relației, să aducă mai mulți bani în casă, acesta se va retrage, el nu are nevoie de un bărbat, el venerează feminitatea.

TAUR

”Vreau să îți destăinui ceva...Nu am mai simțit pentru nimeni ceea ce simt pentru tine, ești femeia care face să îmi crească pulsul doar când o văd, vrei să verifici?”

Taurii sunt romantici din fire, chiar dacă nu dețin o forță nativă atfel încât să impresioneze, ei vor face ca prin cuvinte, rafinament, să atragă o parteneră. De cele mai multe ori li se va pune pata pe o colegă de la muncă, întrucât va avea timp să o analizeze, să vadă dacă se ridică la standardele sale. Chiar dacă și ei fac parte dintr-un anumit grup, se vor dezice repede de acesta și își vor urma dragostea. Acești nativi adoră să facă surprize: un trandafir pe birou, o invitație la un restaurant, un mic obiect. Taurii îți vor da de înțeles că vor ceva mai mult de la tine când îți vor propune să le cunoști familia, este gestul suprem înainte de a te cere în căsătorie. O dezamăgire pentru Taur poate provoca suferință ani de zile, nu vor mai crede în iubire.

Compatibilitate zodii

GEMENI

”Oauu...ce priveliște minunată de la fereastra ta, cred că se va vedea mai frumos dimineața când ne vom trezi! Ce zici? Vreau să te țin doar în brațe!”
Acești nativi știu cum să îți dea de înțeles că tu ești aleasa, ei mereu au replicile pregătite, iar dacă nu, improvizează. De cele mai multe ori ei se îndrăgostesc de la lună la lună, doar de femeie depinde cât de mult îl va ține pe acest spirit liber. Bărbații Gemeni nu vor alege femei prea puternice întrucât nu vor să fie intimidați, ei vor să fie în relație cei mai isteți, inteligenți, buni. Vor lăsă bilete pe parbrizul mașinii, o scrisoare în căsuța poștală, o invitație la un hotel, se pricep de minune să te facă să te îndrăgostești de ei iremediabil. Problema este că se plictisesc repede, nu îi stresa cu mesaje, cu apeluri, nu arăta că ești geloasă, vor considera că joci un rol doar pentru a-i testa. Dacă devii prea posesivă, se va îndepărta.
 

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit