Mic ghid astrologic dedicat femeilor pentru căsătorie între zodii

19.DECEMBRIE.2018
Mic ghid astrologic dedicat femeilor pentru căsătorie între zodii

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:i1.wp.com

Dedicat exclusiv femeilor, pentru alegerea soțului potrivit, conform dorințelor și nevoilor personale . Sinăstria reprezintă ramura astrologiei care

analizează raporturile dintre oameni.

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

Semnul zodiacal al partenerilor influențează semnificativ comportamentul în dragoste, iar în funcție de gradul de compatibilitate, căsătoria poate fi una reușită sau nu.

BERBEC

Veșnic nesupus și fără stare, Bărbatul Berbecul are tendința de a domina, deseori fără voie, de a avea un comportament tumultos, ca în orice altă activitate ar întreprinde. Vrea să impresioneze și să fie admirat, uneori poate fi prea visător, din dorința de a oferi soției tot ceea ce are nevoie și de a o vedea mândră de el.

Loading...

TAUR

Puternic, dar sensibil, Bărbatul Taur va face orice pentru fericirea familiei lui. Fidel, ușor de satisfăcut și răbdător, acesta reușește să împlinească cu brio rolul de soț. Pentru aceasta, cere în schimb liniște, ordine printre lucrurile sale (totul trebuie să fie așa cum a lăsat) și respectul deplin al soției.

GEMENI

Deseori dificil de înțeles, Bărbatul Gemeni își ghidează acțiunile bazându-se pe logica personală. Nu te aștepta de la el să fie un soț foarte drăgăstos, căci vei fi dezamagită. Te va iubi, dar fără prea multe gesturi tandre. Îi va plăcea să purtați discuții lungi, timp în care va analiza reacțiile amândurora.

RAC

Protector și cu spirit de sacrificiu, Bărbatul Rac are un comportament afectuos, este un romantic înnăscut. Deseori însă tocmai dragostea exagerată pentru familia sa îl va face extrem de avar. Nu va fi un soț care să cumpere lucruri fără rost, fiecare bănuț va fi calculat și va avea rolul său.

LEU

Cu spirit de sacrificiu pentru familie, drăgăstos și calm, Bărbatul Leu poate fi soțul ideal. Muncitor, stăruitor și loial, Leul este genul de bărbat care își alege soția pe viață, atâta timp cât va fi convins de iubirea partenerei. Extrem de luptător, nu se va opri până când nu va avea sentimentul că a sa familie este fericită.

FECIOARĂ

Destul de critic și veșnic neîmplinit, Bărbatul Fecioară cu greu își va accepta statutul de soț. Extrem de grijuliu cu bunurile sale, acesta poate deveni obsedat de ordine și curățenie, mai ales atunci când vine vorba de lucrurile personale. Dacă îl vei alege ca soț, înarmează-te cu multă răbdare.

BALANȚĂ

Dornic de iubire, comunicare și înțelegere în cuplu, Bărbatul Balanță reprezintă, fără îndoială, soțul ideal pentru multe dintre femei. Îndrăgostit de iubire și de poveștile ei, acesta va încerca să transforme căsătoria într-o poveste. Poate de aceea deseori va fi greu de mulțumit.

SCORPION

Înzestrat cu o energie amoroasă debordantă, Bărbatul Scorpion va fi tentat să caute iubirea în afara căminului, atunci când va considera că ceea ce soția îi oferă nu îl împlinește, dar nu va renunța niciodata la familia sa pentru o simplă aventură. Oferă-i iubire, iubire și iar iubire, și va fi un soț fericit.

SĂGETĂTOR

Cu un aspect fizic atrăgător și sociabil din fire, Bărbatul Săgetător va renunța cu greu la burlăcia sa. Ține mult la libertate, nu îi place să i se interzică lucruri, iar dacă acest lucru se întâmplă, va face oricum așa cum va dori. Nu-l forța să-și asume rolul de ”soț”, lasă-l pe el să decidă momentul.

CAPRICORN

Ambițios, protector și extrem de chibzuit, Bărbatul Capricorn își va alege o soție pe vecie, însă va fi doar cu femeia pe care o consideră potrivită pentru el. Odată căsătorit, își va asuma întru totul statutul de soț, iar căsnicia va fi una durabilă, stabilă, exemplară.

VĂRSĂTOR

Idealist și cu precepte învechite, Bărbatul Vărsător va cere de la soția sa un comportament exemplar, fără prea multe ”libertăți”. Nu pune accentul pe dragoste și latura amoroasă, ci pe înțelegere și prietenie. Își va lua statutul de șef, puterea de decizie.

PEȘTI

Sensibil, amabil și cu inima bună, dar ușor ”alunecos”, Bărbatul Pești poate cădea ușor în ispită, abandonându-și statutul de soț. Nu te aștepta de la el să preia frâiele relației, să rezolve situații urgente în timp util, căci vei fi dezamagită.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar,
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.