Cum să te comporți cu un bărbat în funcție de zodie pentru a-l cuceri

22.AUGUST.2018
Un articol util tuturor femeilor, singure, într-o relație, care vor să aprindă sau să mențină flacăra iubirii. Bărbatul, asemenea femeii, poate fi greu de

cucerit atunci când nu știi ce atitudine să abordezi față de el.

Timid sau prea îndrăzneț, atras de o femeie din punct de vedere fizic sau mental, bărbatul poate fi cucerit de o femeie în nenumărate feluri.

Un articol util tuturor femeilor, singure, într-o relație sau căsătorite, care vor să aprindă flacăra iubirii în inima bărbatului dorit sau să mențină aprinsă iubirea partenerului pe viață.

Bărbatul Berbec

Bărbatul născut în zodia Bebec este un amestec de energie inepuizabilă, curaj, optimism, teribilism și încăpățânare. Îi face plăcere să îl provoci, dar va fi dezamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el. Dacă îți place să te alinți, să știi că nu va sta după tine pentru a te aștepta.
Sentimental își dorește să fie dominat, mereu surprins. Dacă vrei să ai lângă tine un Berbec, să știi că 80% din timp trebuie să te preocupi doar de tine, aspect fizic, deoarece el este atras de tot ceea ce este frumos.

Loading...

Bărbatul Taur

Plin de afecțiune, bărbatul Taur se îndrăgostește la prima vedere, dar nu recunoaște acest fapt. Este o persoană devotată și îi place stabilitatea, alteori chiar îi place să i se spună ce să facă.
Bărbatul Taur își dorește o parteneră sinceră, iubitoare, devotată, care să știe ce vrea de la viață. Singurul defect al acestui bărbat este încăpățânarea, din moment ce s-a obișnuit cu o situație, așa va dori să persiste, nu se adaptează la schimbări și reacționează urât când este împins de la spate.

Bărbatul Gemeni

Dacă vrei să ai parte de un Bărbat Gemeni ca partener, îți recomand să mai studiezi, fiindcă el este pasionat de absolut tot, îi place să aibă discuții despre viață, îi place să fie provocat, doar așa îi vei atrage atenția asupra ta, doar inteligența contează pentru acesta.
Gemenii știu să facă complimente, surprize, favoruri, dar la un moment dat, în cazul în care nu primește aceleași gesturi, se va enerva. Certurile cu bărbatul Gemeni sunt ca furtunile de vară, trec repede, asta îl face să se descarce de nervi.

Bărbatul Rac

Înțelegător, vesel, dispus să te asculte și să îți vorbească, Bărbatul Rac s-ar putea transforma deodată într-o persoană închisă, prea puțin comunicativă. Te vei obișnui cu schimbările lui dese de dispoziție după ce vei descoperi că are tendinta de a-și ascunde sentimentele reale, mai ales la începutul relației, când încă nu te cunoaște.
Bărbatul Rac își dorește de la femeia de lângă el sprijin constant, necondiționat, încurajări, oferind în schimb iubire, stabilitate, cuvinte frumoase.

Bărbatul Leu

Bărbatul Leu este plin de viață, îi place să fie provocat, dar este atent cu cine începe o relație. Nu îi plac femeile care cedează ușor, îi place să se joace cu mintea acelei femei până își dorește să fie aleasa lui.
Bărbatului Leu îi plac lucrurile scumpe, extravagante. Într-o relație un Leu urăște rutina, își dorește mereu să fie pus la test de către parteneră. Are momente în care își destăinuie sentimentele, de regulă atunci ar fi bine să nu faci glume, deoarece nu îți va mai spune nimic pentru că îl vei dezamăgi.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară asigură stabilitate în relație. Îi place să se consulte cu parteneră când dorește să ia o decizie, de aceea se bucură de respectul acesteia.
Dacă ai o întâlnire cu un bărbat Fecioară, îți recomandăm să fii atentă la tot, dacă este călcată cămașa, dacă te-ai machiat simplu, dacă este curată vestimentația etc. deoarece acesta te va analiza din toate punctele de vedere. Dacă vei trece testul cu detaliile, ai șanse să fii căutată și pentru o a doua întâlnire. Nu îi plac femeile neîngrijite, vulgare sau obraznice. Îi displac manifestările emoționale în public.

Bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță este o persoană echilibrată, greu îți va da de înțeles că tu ești aleasa și te va duce cu vorba. Își dorește o femeie puternică, care să poată lua decizii pentru el, deoarece în acest caz se simte mai confortabil.
Apreciază o femeie cu bun simț, educată, rafinată, care nu are ieșiri necontrolate. Cu cât vei ridica mai mult tonul la el, acesta se va îndepărta de tine. Caută să analizeze o situație din mai multe perspective, trebuie să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să ai o relație de lungă durată alături de acesta. Bărbatul Balanță face cadouri scumpe, dar are nevoie în schimb de complimente.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion este cel mai pasional din zodiac, are un instinct afectiv bine dezvoltat din naștere și îi place să cunoască, nu îi este frică de nimic și de nimeni. Un bărbat este al extremelor: poate fi binedispus și poate deveni în câteva secunde nervos și ostil, mai ales când îi oferi motive de gelozie.
Instinctiv și intuitiv, în momentul în care s-au îndrăgostit are multă energie. Scorpionul pătrunde în mintea femeii care îi place asemenea unui hipnotizator. Îi place să aibă parte constant de cuceriri, dar nu va părăsi niciodată familia care îl așteaptă acasă. El trebuie să își demonstreze potențialul sexual.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător este cel mai sincer și optimist din tot Horoscopul. Îi place agitația, să călătorească alături de parteneră, așa că așteaptă-te mereu la provocări, deoarece Bărbatului Săgetător îi plac surprizele.
Nu insistați să stați pe acasă mult timp, deoarece se va plictisi, va căuta aventură în altă parte, este genul de om care se îndrăgostește la prima vedere și poate să renunțe la tot pentru acea persoană nouă din viața lui.
Are tendința de a începe lucruri și de a nu le termina niciodată, poate de aceea își dorește o soție care să fie perfecționistă, care să fie responsabilă și pentru el.

Bărbatul Capricorn

Barbatul Capricorn este omul de succes. Își dorește să aibă parte doar de reușite, de aceea va alege o femeie chibzuită, matură, care să împărtășească aceleași principii ca ale lui.
Realist și încrezător în abilitațile sale, bărbatul Capricorn va aștepta până acea femeie pe care el a identificat-o ca fiind aleasa să fie de acord cu propunerea sa de căsătorie. Este un tată veritabil, de fapt tot sacrificiul său din punct de vedere profesional îl face pentru familie. Este o personă dură, care de regulă nu prea comunică, îi place ca tot ce ține de iubire să vină din partea partenerei.

Bărbatul Vărsător

Bărbatul născut în Vărsător este nonconformist, excentric. Îi place să fie diferit de restul lumii, de aceea, dacă îți dorești o relație cu un astfel de bărbat, așteaptă-te să faci cele mai multe nebunii din viața ta, mai ales din punct de vedere sexual.
O femeie ideală pentru acesta are nevoie de multă inteligență, frumusețe, rafinament și o doză mare de nebunie pentru a accepta orice propunere.
Dacă ești într-o relație cu un bărbat Vărsător, să nu îl constrângi să te ceară în căsătorie, știe el când este mai bine să acționeze. Bărbatul Vărsător se îndrăgostește mai întâi la nivel intelectual, după va dori să înceapă o relație cu tine.

Bărbatul Pești

Bărbatul Pești se implică mult în relație, uneori își ia responsabilitatea și asupra familiei din care provine partenera. Este un bărbat model dacă îți asumi o comunicare bună cu acesta.
Nu îi place să se lanseze în bârfe, el își dorește liniște și pace. Dacă în tinerețe mai are ieșiri necontrolate și își dorește să impresioneze, odată cu trecerea anilor se va îndepărta de gălăgie și se va retrage acasă, va avea mai multe activități cu familia.
Bărbatul Pești se îndrăgostește la prima vedere, dar își schimbă uneori prea repede percepția asupra iubitei, de multe ori oferă dovezi de infidelitate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,41  29
VOTURI
42784
4.41
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Rac în dragoste, după horoscop dragoste Rac, racul în dragoste
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Steaua Zburătoare 4
Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
BALANȚĂ dragoste și relații, după horoscop Balanță DRAGOSTE
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.