Tipuri de relații și cele mai compatibile zodii

09.DECEMBRIE.2018
Știai că iubirea ocupă un sfert din tot ceea ce înseamnă o relație? Pilonii pe care se sprijină sunt stabili?. Iubirea este pacea suflească, nici pe

departe asumarea a tot ceea ce este în jurul tău (soțul meu, copilul meu, corpul meu, contul meu etc.).

Toate acestea ajung la tine pentru că ai avut nevoie de ele pentru a te simți fericit. Saturn oferă examene grele, de aceea marea majoritate îl consideră un malefic, dar la finele tranzitului său vei vedea cât de mult te-ai maturizat.

Dacă nu ai conștientizat din timp că toate deciziile îți aparțin, comportamentul partenerului va fi și mai rece, agresiv etc. tocmai pentru a te face să te uiți și în interiorul tău. De fapt se vorbește despre lecția asumării pe orice nivel și domeniu de viață.

Loading...

Saturn aduce 4 mari încercări într-o relație de cuplu: respect, încredere, comunicare și dragoste

Din punct de vedere relațional, Saturn aduce 4 mari încercări într-o relație: respectul, urmat de încredere, comunicare și iubire. Toate aceste principii sunt interdependente prin atenție, compasiune, cumpătare și toleranță. După cum putem vedea, partea de iubire ocupă un sfert din tot ceea ce înseamnă o relație.

Mai interesant este faptul că dragostea se va manifesta în viața noastră doar în momentul în care vom conștientiza că ceilalți piloni pe care se sprijină aceasta sunt stabili.

Tipuri de relații existente

Recompensa adusă după această perioadă în care Saturn și-a făcut treaba vine din partea lui Jupiter, care va oferi multă recunoștință și abundență. Tandemul Saturn-Jupiter este unul foarte interesant de urmărit pentru fiecare om. De regulă, întâlnim două situații:

I: întâlnim un partener matur, care vine să ne schimbe gândirea și să ne responsabilizeze, viața se transformă la 180 de grade, prin căsătorie și naștere de copii, dobândirea de bunuri imobiliare; după toate acestea te vei considera mai în vârstă decât ești cu adevărat.

II: tranzitul lui Jupiter, prin semnul natal, casa a V-a, a iubirii, care aduce relații pe la același nivel vibrațional; totul se va baza pe multă comunicare, pentru a pune în practică tot ceea ce simt cei doi parteneri; Jupiter este mult mai blând, iar rezultatele pe care le aduce sunt generate prin muncă susținută.

Relațiile karmice, cele mai constructive relații

O categorie aparte de relații sunt cele Karmice, în acest caz partenerii sunt predestinați, ei se întâlnesc la momentul potrivit pentru a se ajuta să evolueze.

De regulă, îți poți da seama dacă ești în această situație încă de la început dacă ai impresia că îl cunoști de o viață pe partener, știi ceea ce își dorește chiar dacă nu îți comunică, tepelatia este mare, atracția fizică la fel.

Cauzele despărțirilor în număr tot mai mare

Dar dacă lucrurile merg bine la început, de ce se ajunge la un număr atât de mare de despărțirii?
Deoarece în secolul vitezei, căutăm mereu să vedem dacă nu este ceva mai bun pentru noi, nu ne mulțumim cu ceea ce avem și vrem mai mult, nu avem răbdare să evoluăm împreună, lăsăm toată responsabilitatea pe umerii partenerului, căutăm distracție în alte părți, nu ne mai ascultăm unii pe alții, evităm să întemeiem familii etc., lista poate continua.

Totuși, cred că în capul listei stă neîncrederea, deoarece aduce multă frustrare. Cel mai grav este că plecăm cu această stare din copilărie, părinții nu mai au timp de copii, iar cei mici nu mai consideră că este necesar să comunice ceea ce simt, deoarece nu sunt ascultați.

Cum putem evolua reciproc într-o relație?

Soluția este să încercăm să ne maturizăm, să nu judecăm, să ne facem timp pentru copiii noștri, aceste mișcări vor face o lume mai bună.

Cele mai bune combinații de zodii

Compatibilitatea cea mai bună în zodiac se întâlnește între semnele:

  • de apă (Rac, Scorpion, Pești) și pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)
  • de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și foc (Berbec, Leu, Săgetător)
  • conflictele de regulă apar între semnele de apă și foc, aer și pământ.

Fiecare element are principiile sale, dar nu ar strica fiecare să încerce să înțeleagă ce are de învățat de la persoanele cu care intră în conflict.

În concluzie, se recomandă să verifici dacă relația ta se bazează pe cele 4 componente: Respectul, Încrederea, Comunicarea și Iubirea și dacă ele sunt la un nivel satisfăcător, dacă simți că nu te afli în relația potrivită, începe să îți pui întrebări, identifică mijloacele care să reușească să îți îmbunătățească raportul.

Dacă ai făcut tot ceea ce este omenesc și relația tot nu merge, înseamnă că ai trecut la un alt nivel și este cineva dispus în Univers să intre în viața ta dacă și tu îți vei dori.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,46  46
VOTURI
38871
4.46
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Calcul număr KUA
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste
Direcția de Dragoste în Feng Shui
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca CÂINE. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.