Tipuri de relații și cele mai compatibile zodii

26307
4.39
SHARE

Știai că iubirea ocupă un sfert din tot ceea ce înseamnă o relație? Pilonii pe care se sprijină sunt stabili?

Iubirea este pacea suflească, nici pe departe asumarea a tot ceea ce este în jurul tău (soțul meu, copilul meu, corpul meu, contul meu etc.).

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni de dragoste, bani, sănătate

*
*

Toate acestea ajung la tine pentru că ai avut nevoie de ele pentru a te simți fericit. Saturn oferă examene grele, de aceea marea majoritate îl consideră un malefic, dar la finele tranzitului său vei vedea cât de mult te-ai maturizat.

Dacă nu ai conștientizat din timp că toate deciziile îți aparțin, comportamentul partenerului va fi și mai rece, agresiv etc. tocmai pentru a te face să te uiți și în interiorul tău. De fapt se vorbește despre lecția asumării pe orice nivel și domeniu de viață.

Saturn aduce 4 mari încercări într-o relație: respect, încredere, comunicare și iubire

*
*

Din punct de vedere relațional, Saturn aduce 4 mari încercări într-o relație: respectul, urmat de încredere, comunicare și iubire. Toate aceste principii sunt interdependente prin atenție, compasiune, cumpătare și toleranță. După cum putem vedea, partea de iubire ocupă un sfert din tot ceea ce înseamnă o relație.

Mai interesant este faptul că dragostea se va manifesta în viața noastră doar în momentul în care vom conștientiza că ceilalți piloni pe care se sprijină aceasta sunt stabili.

Tipuri de relații existente

Recompensa adusă după această perioadă în care Saturn și-a făcut treaba vine din partea lui Jupiter, care va oferi multă recunoștință și abundență. Tandemul Saturn-Jupiter este unul foarte interesant de urmărit pentru fiecare om. De regulă, întâlnim două situații:

I: întâlnim un partener matur, care vine să ne schimbe gândirea și să ne responsabilizeze, viața se transformă la 180 de grade, prin căsătorie și naștere de copii, dobândirea de bunuri imobiliare; după toate acestea te vei considera mai în vârstă decât ești cu adevărat.

II: tranzitul lui Jupiter, prin semnul natal, casa a V-a, a iubirii, care aduce relații pe la același nivel vibrațional; totul se va baza pe multă comunicare, pentru a pune în practică tot ceea ce simt cei doi parteneri; Jupiter este mult mai blând, iar rezultatele pe care le aduce sunt generate prin muncă susținută.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,39  28
VOTURI

*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,39  28
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Pe același subiect

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
*
*
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.