Unde îți găsești sufletul pereche în funcție de zodie

19.IUNIE.2018
Unde îți găsești sufletul pereche în funcție de zodie
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: medeiafilmes.com
Sfaturi care te vor ajuta să îți găsești perechea anul acesta. Sufletul pereche și locurile în care te așteaptă. Fiecare dintre noi visează să-și

găsească jumătatea, să-și unească destinul cu cel menit și să aibă o viață de poveste. Însă deseori nu-l întâlnim pe cel scris în astre tocmai pentru că nu-l căutăm în locurile potrivite. Vezi unde să-ți cauți iubirea în funcție de zodie:

Berbec
Dornic de noi senzații și aventuri, Berbecul își poate găsi partenerul la sală, la piscină, pe stadion, la plimbare prin piețe aglomerate. Cineva la fel de energic ca el îi va atrage atenția și îi va cuceri inima.

Taur
Pentru a-și găsi un partener care să rezoneze cu personalitatea sa, Taurul trebuie să își caute iubirea la serviciu, la evenimente de dezvoltare profesională sau personală, restaurante sau săli de fitness.

Loading...

Gemeni
Sociabil și prietenos, Geamănul nu se va plictisi de o persoană inteligentă, care va reuși să îi capteze interesul, fără a-l face să se plictisească. Unde o poate întâlni? În călătorii, la petreceri, teatre sau muzee, biblioteci.

Rac
O persoană stabilă emoțional și cu imaginație bogată este jumătatea menită Racului. O va întâlni în locurile liniștite, intime, romantice, pe plajă, la evenimente caritabile.

Leu
Personalitatea prietenoasă, spiritul aventurier, curios și călător al Leului se va potrivi perfect cu cineva care să-i susțină ideile nebunatice. Acesta poate fi găsit în cluburi, în excursii sau, de ce nu, la cumpărături.

Fecioară
Pentru că Fecioara, după cum se știe, este o perfecționistă, își poate găsi jumătatea în locurile menite perfecționării pe toate planurile: cursuri de dans, de gătit, de canto sau de dezvoltare profesională sau personală.

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

Balanță
Că Balanța nu se aruncă cu capul înainte atunci când cunoaște pe cineva, se știe. Unde însă își poate găsi eventualul partener, pe care să-l analizeze, să-l urmărească, înainte să acționeze? La ieșiri cu prietenii, la muzee, la conferințe.

Scorpion
Scorpionul își poate găsi jumătatea acolo unde se așteaptă mai puțin, iar cum timiditatea nu-l caracterizează, nu va sta prea mult pe gânduri atunci când cineva îi va atrage atenția la concerte, petreceri, călătorii.

Săgetător
Alesul Săgetătorului va fi cineva prietenos, amuzant și foarte curajos, oriunde și oricum. Musai trebuie să-l facă să râdă, să îi acorde atenție când se așteaptă mai puțin. Unde îl va întâlni? Pe stradă, în călătorii, în autobuz.

Capricorn
Romantic cum este, Capricornul va fi atras de o persoană care să-i alimenteze această latură, dar și care să-l facă să lase garda jos. Unde își poate găsi jumătatea? În locuri misterul predomină: cursuri de spionaj, astrologie, detectivi.

Vărsător
Deschis provocărilor, Vărsătorul se va simți în al nouălea cer alături de o persoană cu care să construiască o poveste plină de pasiune și aventură. Unde o poate întâlni? Oriunde, chiar și pe stradă, în timp ce duce gunoiul.

Pești
Un familist convins, nativul Pești își dorește un partener alături de care să-și construiască un cămin plin de dragoste. Pentru aceasta, îi recomandăm să își caute jumătatea în parcuri de distracții, pescuit, iarbă verde, în cartier, la mall.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  7
VOTURI
7962
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.