Transport gratuit peste 199 lei

Conservatori și prudenți, cum răspund zodiile de pământ la Te Iubesc?

Conservatori și prudenți, cum răspund zodiile de pământ la Te Iubesc?

Nativii din zodii declară dragostea într-un acest fel, doar dacă sunt îndrăgostiți cu adevărat. Mulți parteneri consideră că vor fi trădați dacă își

vor exprima sentimentele.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

Pentru a forma un cuplu stabil, în special femeile, au nevoie să audă tot mai frecvent „Te iubesc”.

Îndrăgostiți cu adevărat, atunci când își găsesc jumătatea, nativii reacționează la ”Te Iubesc” așa:

TAUR: ”Tu nu știi cât de mult te iubesc!”
Dacă nici Taurii nu mai sunt romantici și iubitori, atunci cine? Ei își pun inițial, de cele mai multe ori, partenerul la încercare, iar după o perioadă de testare în care s-au convins că merită să intre în acea relație, vor face și primele destăinuiri. O parte dintre nativii Taur își declară sentimentele în urma unui conflict, de fapt perioada de despărțire le dă posibilitatea de a vedea cu adevărat ceea ce simt. Oficializarea în acest caz este iminentă.

FECIOARĂ: ”Ești sigur? Și eu țin la tine!”
Fecioarele sunt sensibile, își doresc să primească dovezi de dragoste, nu declarații: invitații la concert, călătorii în doi organizate spontan, cadouri rafinate etc. Acești nativi vor lua în considerare și modul în care te-ai adresat cu ”Te iubesc”, dacă a fost însoțit și de un buchet de florii, de o poșetă etc.
Fecioarele vor simți cu adevărat că le apreciezi și ții la ele dacă te oferi să participi la curățenie, acest gest va fi răsplătit cu multă tandrețe.

CAPRICORN: ”Știu și apreciez faptul că mă suporți...”
Capricornii sunt conștienți că de cele mai multe ori își neglijează familia în favoarea profesiei, de aceea ei poate sunt cei mai sinceri când fac declarații. Încearcă ca fiecare oră petrecută alături de partener să fie diferită, să îl facă să uite lipsa sa. Această strategie de cele mai multe ori este una bună, deoarece în acest caz întâlnim cuplurile longevive, care se respectă și care comunică sincer.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online