Transport gratuit peste 199 lei

Zodiile de Pământ și despărțirea: vezi cum trec zodiile peste fiecare despărțire

Zodiile de Pământ și despărțirea: vezi cum trec zodiile peste fiecare despărțire

Pragmaticele zodii de Pământ trec destul de ușor peste despărțiri, oricât de mare ar fi fost dragostea. Află ce înseamnă ruptura pentru fiecare zodie de

pământ din zodiac! Nativul Taur nu suferă extrem de mult după o despărțire, ci pare că acesta reacționează destul de bine, cel puțin la nivel declarativ.

Taurul privește această perioadă ca pe o oportunitate, datorită timpului liber pe care în sfârșit și-l poate dedica. O sesiune de cumpărături este mai mult decât binevenită, la fel ca și o înghețată bună la filmul său preferat.

La fel de mult apreciază noul timp liber și nativul Fecioară, care abia acum descoperă cât de multe poate face. Reînnoadă vechile prietenii, își sună rudele pe care nu le mai auzise de mult timp, iese în oraș cu oamenii dragi pe care îi neglijase. Uneori, mai povestește despre relația pe care a avut-o și despre despărțire, dar acestea fac parte din pachetul de terapie. Simte nevoia să i se spună că nu a avut nicio vină.

Pentru nativul Capricorn, despărțirea este doar o pauză. Nu înțelege că s-a terminat relația, iar acesta este modul său de a trece peste despărțire. În primă fază, se afundă total în muncă, pentru ca apoi să înceapă să își caute fosta iubire, pentru a-i propune să fie din nou împreună. Speră continuu că aceasta îl va suna și că totul va fi la fel ca înainte.

Principiul după care se ghidează zodiile de Pământ este „să nu plângi niciodată după cineva care te-a rănit. Zâmbește și mulțumește-i pentru că ți-a dat șansa să cunoști pe cineva bun”.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online