Zodiile de Pământ și despărțirea: vezi cum trec zodiile peste fiecare despărțire

07.MAI.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pexels.com
Pragmaticele zodii de Pământ trec destul de ușor peste despărțiri, oricât de mare ar fi fost dragostea. Află ce înseamnă ruptura pentru fiecare zodie de

pământ din zodiac! Nativul Taur nu suferă extrem de mult după o despărțire, ci pare că acesta reacționează destul de bine, cel puțin la nivel declarativ.

Taurul privește această perioadă ca pe o oportunitate, datorită timpului liber pe care în sfârșit și-l poate dedica. O sesiune de cumpărături este mai mult decât binevenită, la fel ca și o înghețată bună la filmul său preferat.

La fel de mult apreciază noul timp liber și nativul Fecioară, care abia acum descoperă cât de multe poate face. Reînnoadă vechile prietenii, își sună rudele pe care nu le mai auzise de mult timp, iese în oraș cu oamenii dragi pe care îi neglijase. Uneori, mai povestește despre relația pe care a avut-o și despre despărțire, dar acestea fac parte din pachetul de terapie. Simte nevoia să i se spună că nu a avut nicio vină.

Loading...

Pentru nativul Capricorn, despărțirea este doar o pauză. Nu înțelege că s-a terminat relația, iar acesta este modul său de a trece peste despărțire. În primă fază, se afundă total în muncă, pentru ca apoi să înceapă să își caute fosta iubire, pentru a-i propune să fie din nou împreună. Speră continuu că aceasta îl va suna și că totul va fi la fel ca înainte.

Principiul după care se ghidează zodiile de Pământ este „să nu plângi niciodată după cineva care te-a rănit. Zâmbește și mulțumește-i pentru că ți-a dat șansa să cunoști pe cineva bun”.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1747
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Ce zodie sunt, în zodiac chinezesc
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Horoscop DRAGOSTE Rac 2019: casă, familie și viaţă personală zodia Rac
Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.