Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Pământ

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Fecioară și bărbații zodii de Pământ

Din primul moment se creează o legătură senzorială puternică între femeia Fecioară și bărbatul Taur, Fecioară sau Capricorn, ceea ce se simte și în pat!

Deseori, femeia Fecioară consideră bărbatul Taur ca fiind extrem de potent și unul dintre cei mai rezistenţi masculi în materie de amor.

Alături de el, poate învăța să își adore corpul, să își pună în valoare calitățile, să își accepte defectele și să își dea voie să se dezlănțuie în pat, astfel încât să se bucure la maxim de fiecare senzație până atunci inhibată.

De asemenea, bărbatul Taur o poate ajuta să descopere latura lascivă a senzualității sale.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Taur

Alături de bărbatul Fecioară, femeia din aceeași zodie se simte excelent de multe ori, doarece ambii au aceleași nevoi și își înțeleg reciproc cele mai adânci trăiri.

Cu toate acestea, există unele momente în care dorința fiecăruia dintre ei de a atinge perfecțiunea poate sta în calea fericirii lor.

Problematică poate fi și nevoia lor de a se supune combinată cu cea de dominaței posesivă. Toate acestea duc uneori la conflicte, ambii simțind că nu reușeșc să exploreze destul amorul.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Fecioara

În primă fază, femeia Fecioară se poate simți copleșită de potența bărbatului Capricorn. Dacă reușește să treacă peste această fază, au șansa să trăiască o frumoasă poveste împreună, bazată pe iubire, încredere și respect reciproc.

Relația lor este în primul rând de prietenie, dar fără a lipsi senzațiile tari în pat, ea atrăgându-l cu senzualitatea sa feminină, iar el cu modul în care o poate purta pe culmile extazului.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Fecioara si barbatul Capricorn

Bucurați-vă de iubire!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!