Astrologie sentimentală: Cum să aduci fericirea în cuplu, în funcție de zodia partenerului

24.APRILIE.2019
Astrologie sentimentală: Cum să aduci fericirea în cuplu, în funcție de zodia partenerului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Fiecare dintre noi ne comportăm diferit în cuplu, avem nevoi diverse și surse de fericire dintre cele mai deosebite. Iată ce aduce fericirea în cuplu, în

funcție de zodie. Berbecul are nevoie de încredere. Relația Berbecului trebuie să se bazeze pe sinceritate de ambele părți și pe încredere reciprocă, altfel nu poate continua relația prea mult timp.

Nativul din Taur trebuie să simtă în permanență tandrețe din partea partenerului de viață. Mângâierile, momentele intime pasionale și bunătatea sunt esențiale pentru fericirea acestui nativ.

Cei din zodia Gemeni au nevoie de comunicare de calitate, ei înșiși fiind oratori neîntrecuți. Simt nevoia să fie mereu conectați cu persoana iubită, cu care să poată discuta despre orice situație, mai mult sau mai puțin fericită.

Loading...

Nativul Rac simte nevoia constantă să fie în siguranță. Nativul acesta ține enorm la familia sa și investește mult în ea, pentru că este stâlpul său de echilibru. Dacă dispare siguranța, totul se năruie pentru el.

Leul are nevoie de libertate. Jumătatea sa trebuie să îi respecte autenticitatea și dorința de a se simți liber și dezinvolt. În momentul în care nu se mai poate comporta cum îi dictează inima, iubirea sa dispare.

Fecioara este fericită când are parte de bunătate și inteligență. Aceste aspecte sunt extrem de importante pentru ea în bunul mers al relației de dragoste, deoarece are nevoie de o persoană la fel de inteligentă ca ea și cu același spirit de sacrificiu.

Cei din Balanță trebuie să aibă parte de armonie. Totul în viața acestui nativ trebuie să stea sub semnul păcii și al armoniei, pentru care luptă atât de mult. Jumătatea sa trebuie să îi înțeleagă dorința de liniște.

Scorpionul trebuie să simtă onestitate și integritate din partea partenerului de viață. Nu suportă să fie înșelat sau să îi fie ascunse lucruri, chiar dacă acestea sunt aparent nesemnificative.

Nativul Săgetător caută generozitate în relație. La rândul său, el însuși se implică întru totul în cuplu și este darnic, așa că asta așteaptă la rândul său.

Capricornul are nevoie de respect și simțul responsabilității bine dezvoltat. Ține foarte mult la aceste aspecte, fără de care nu vede un viitor împreună. Trebuie să fie susținut și iubit necondiționat.

Vărsătorul trebuie să simtă entuziasmul său și al partenerului de viață. Este inovativ și are nevoie de cineva care să îi împărtășească nevoia de nou, cu aceeași ardoare.

Cei din zodia Pești au nevoie ca jumătatea lor să dea dovadă de sensibilitate. Sunt persoane romantice, sensibile și trebuie ca cei de lângă să îi înțeleagă, să le accepte momentele de vulnerabilitate și să aibă propria doză de sensibilitate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.