Transport gratuit peste 199 lei

Prin câte probleme sentimentale poți să treci în viață, în funcție de zodie

Prin câte probleme sentimentale poți să treci în viață, în funcție de zodie

În dragoste, fiecare vrem să știm mai mult din ce ne rezervă astrele, atât bune, cât și rele, pentru a nu suferi. Berbec. O fire dinamică, crede că poate

muta și munții din loc, dar când se îndrăgostește nebunește, își pierde capul și devine posesiv. Mari probleme sentimentale se pot isca din această cauză. Posibil că va trece prin una-două cumpene sentimentale.

Taur. Veșnic îndrăgostit de frumos, nativul Taur iubește cu pasiune și se atașează de partenerul iubit. Își întâlnește marea dragoste doar o dată în viață, iar dacă nu este pe fază să o păstreze, va regreta toată viața.

Gemeni. Nativii din Gemeni se aprind fulgerător la scânteia dragostei, apoi își pun inima pe tavă, dar nu se gândesc la un posibil eșec. Trei-patru teste le rezervă Universul.

Rac. Inima nativului Rac este sensibilă la muzica iubirii, se implică în relația de cuplu cu totul. Doar o cumpănă sentimentală se întrevede pe parcursul vieții, după care își vor vindeca cu greu rănile sufletului.

Leu. Fire pasională, nativul Leu intră în relații de cuplu în care încearcă să domine. Nu îi este frică să înfrunte provocările vieții, nici măcar pe plan sentimental. Prin oricât de multe probleme din dragoste ar trece, va ști cum să se redreseze... din orgoliu.

Fecioară. Fecioarele iubesc stabilitatea, sunt atente cui își dăruiesc inima, pentru a nu suferi. De aceea au mari șanse să nu treacă prin cumpene sentimentale.

DE INTERES: Horoscop DRAGOSTE

Balanță. Pentru nativul Balanță iubirea este ca un basm frumos cu prinți și prințese, nu prea știu ce este cel mai bine pentru ele, de aceea riscul de a face alegeri greșite este mare. Patru-cinci cumpene sentimentale se întrevăd.

Scorpion. Aventurierul Scorpion își deschide cu greu inima, din pricina neîncrederii. Dacă cineva reușește să-l facă să sufere din dragoste, nu-și va găsi liniștea până ce acea persoană nu va suferi la fel de mult ca el.

Săgetător. Suferința nu este ceva care să amenințe liniștea inimii acestor nativi extrem de libertini. Cumpenele prin care trec sunt privite mai mult ca o treaptă de evoluție decât ca un eșec.

Capricorn. Capricornii sunt sensibili pe plan afectiv, dar organizați fiind din fire își vor alege cu meticulozitate partenerul de viață. Cel mult o cumpănă sentimentale le rezervă astrele... să nu uităm că aceștia se îndrăgostesc abia pe la 40 de ani.

Vărsător. Acești nativi sunt mai întâi prieteni de nădejde, umărul pe care poți să plângi, mai apoi devin parteneri de viață. Mintea rațională îi susține să nu facă alegeri greșite.

Pești. Nativii Pești au puterea de a iubi și de a se dărui într-o relație de dragoste, totuși, dacă sunt călcați pe coadă de partener, reușesc să spună stop și să o ia de la capăt. Posibil că vor trece prin trei mari cumpene sentimentale, după care își vor găsi fericirea.

Viziteaza magazinul online