Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop amoros – în aceste 5 zodii găsești cele mai bune femei la pat

Horoscop amoros – în aceste 5 zodii găsești cele mai bune femei la pat

Unele femei sunt înzestrate de la natură cu arta seducției și a mișcărilor perfecte în pat. Aceste 5 zodii sunt considerate adevărate maestre în ale

amorului. Te numeri printre ele? Guvernată de zeița Venus, patroana iubirii, a geloziei şi a hedonismului, femeia Taur este un adevărat uragan amoros. Nu este rușinoasă şi este pregătită întotdeauna să-şi ducă partenerul pe culmile extazului. Este foarte activă în pat și are o energie nesecată pentru a se distra între așternuturi. Bărbații ar trebui să aibă grijă la odihnă când sunt împreună cu o femeie Taur.

Femeia Taur nu suportă jumătățile de măsură în dormitor.

Creativă și energică, femeia Gemeni pare a deține secretul să îngenuncheze orice bărbat. În spatele femeii ce poartă șorț în bucătărie, se ascunde o vedetă porno, spontană și lipsită de inhibiții. Îi place să se laude cu performanţele sale amoroase și adoră să primească aprecierile și complimentele bărbatului său după fiecare partidă. Folosește arta amorului pentru a manipula, dar rareori partenerul său s-ar plânge de asta.

Femeia Leu este considerată regina din dormitor și nu doar acolo, ci și în toate celelalte colțișoare din casă, mașină, hotel, pe pat, pe podea, pe dulapul din bucătărie sau oriunde altundeva. Așa cum îi place să fie cea mai bună în toate, așa se întâmplă în pat, transformând fiecare partidă de dragoste în spectacole inedite. Este spontană, creativă și lipsită de inhibiții, așa că nu-i va scăpa cam nicio poziție din Kama Sutra.

Conservatoarea femeie Fecioară se dă în vânt după blowjob, sub masca liniștită, cuminte și chiar rece a ei ascunzându-se o femeie extrem de pasională, dornică de experiențe amoroase și o adevărată maestră în arta seducției. Deși este destul de pretenţioasă la bărbați, cel care ajunge să îi fie alături este un mare norocos pentru acțiunea de care va avea parte.

Cunoscută pentru sezualitatea înnăscută, femeia Scorpion adoră jocurile pasionale de rol și deghizările. De cele mai multe ori, preferă să fie dominată în pat, într-o partidă sălbatică. Are tehnici aparte în ale amorului și oferă experienţe de neuitat, dar cel care îi este alături trebuie să aibă grijă să poată rezista mult, pentru că ea nu se mulțumește cu puțin.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online