Horoscop amoros – în aceste 5 zodii găsești cele mai bune femei la pat

30.DECEMBRIE.2018
Horoscop amoros – în aceste 5 zodii găsești cele mai bune femei la pat

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele femei sunt înzestrate de la natură cu arta seducției și a mișcărilor perfecte în pat. Aceste 5 zodii sunt considerate adevărate maestre în ale

amorului. Te numeri printre ele? Guvernată de zeița Venus, patroana iubirii, a geloziei şi a hedonismului, femeia Taur este un adevărat uragan amoros. Nu este rușinoasă şi este pregătită întotdeauna să-şi ducă partenerul pe culmile extazului. Este foarte activă în pat și are o energie nesecată pentru a se distra între așternuturi. Bărbații ar trebui să aibă grijă la odihnă când sunt împreună cu o femeie Taur.

Femeia Taur nu suportă jumătățile de măsură în dormitor.

Creativă și energică, femeia Gemeni pare a deține secretul să îngenuncheze orice bărbat. În spatele femeii ce poartă șorț în bucătărie, se ascunde o vedetă porno, spontană și lipsită de inhibiții. Îi place să se laude cu performanţele sale amoroase și adoră să primească aprecierile și complimentele bărbatului său după fiecare partidă. Folosește arta amorului pentru a manipula, dar rareori partenerul său s-ar plânge de asta.

Loading...

Femeia Leu este considerată regina din dormitor și nu doar acolo, ci și în toate celelalte colțișoare din casă, mașină, hotel, pe pat, pe podea, pe dulapul din bucătărie sau oriunde altundeva. Așa cum îi place să fie cea mai bună în toate, așa se întâmplă în pat, transformând fiecare partidă de dragoste în spectacole inedite. Este spontană, creativă și lipsită de inhibiții, așa că nu-i va scăpa cam nicio poziție din Kama Sutra.  

Conservatoarea femeie Fecioară se dă în vânt după blowjob, sub masca liniștită, cuminte și chiar rece a ei ascunzându-se o femeie extrem de pasională, dornică de experiențe amoroase și o adevărată maestră în arta seducției. Deși este destul de pretenţioasă la bărbați, cel care ajunge să îi fie alături este un mare norocos pentru acțiunea de care va avea parte.

Cunoscută pentru sezualitatea înnăscută, femeia Scorpion adoră jocurile pasionale de rol și deghizările. De cele mai multe ori, preferă să fie dominată în pat, într-o partidă sălbatică. Are tehnici aparte în ale amorului și oferă experienţe de neuitat, dar cel care îi este alături trebuie să aibă grijă să poată rezista mult, pentru că ea nu se mulțumește cu puțin.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.