Transport gratuit peste 170 lei

Horoscop amoros: Descoperă „secretul” pasiunii fiecărei zodii

Horoscop amoros: Descoperă „secretul” pasiunii fiecărei zodii

Cu toții avem anumiți stimuli care aduc pasiunea și amorul la cote maxime într-o fracțiune de secundă. Descoperă acum „secretul pasiunii” partenerului

tău de cuplu. Pentru nativul din zodia Berbec, nimic nu este mai incitant decât pasiunea. Acesta este independent și impulsiv, adoră schimbările și provocările, iar pasiunea se simte la fiecare pas alături de nativul din această zodie și mai ales în pat. Nativul Taur este incitat de succes. Este un nativ extrem de perseverent, așa că este fruntaș în orice domeniu, iar dormitorul nu face excepție.

Gemenii sunt dați pe spate de înțelepciune. Sunt experți în arta comunicării, le place să vorbească mult, să povestească și sunt impresionați când au alături pe cineva care le poate da replici inteligente.

Secretul nativului Rac este imprevizibilitatea. Trece foarte ușor de la o extremă la alta, de la o stare la alta. Nu știi la ce să te aștepți de la el. Are nevoie de cineva care să facă față acestor schimbări de dispoziție și care să se poată adapta ușor.

Viziteaza magazinul online