Horoscop erotic: Descoperă „secretul” pasiunii fiecărei zodii

08.MARTIE.2019
Horoscop erotic: Descoperă „secretul” pasiunii fiecărei zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cu toții avem anumiți stimuli care aduc pasiunea și erotismul la cote maxime într-o fracțiune de secundă. Descoperă acum „secretul pasiunii” partenerului

tău de cuplu. Pentru nativul din zodia Berbec, nimic nu este mai incitant decât pasiunea. Acesta este independent și impulsiv, adoră schimbările și provocările, iar pasiunea se simte la fiecare pas alături de nativul din această zodie și mai ales în pat. Nativul Taur este excitat de succes. Este un nativ extrem de perseverent, așa că este fruntaș în orice domeniu, iar dormitorul nu face excepție.

Gemenii sunt dați pe spate de înțelepciune. Sunt experți în arta comunicării, le place să vorbească mult, să povestească și sunt impresionați când au alături pe cineva care le poate da replici inteligente.

Loading...

Secretul nativului Rac este imprevizibilitatea. Trece foarte ușor de la o extremă la alta, de la o stare la alta. Nu știi la ce să te aștepți de la el. Are nevoie de cineva care să facă față acestor schimbări de dispoziție și care să se poată adapta ușor.

Nativii Leu adoră unicitatea, originalitatea. Deoarece se plictisesc destul de ușor și sunt creativi, sunt dați pe spate de persoanele care vin mereu cu idei noi, curajoase și neobosite.

Fecioara adoră inteligența și maturitatea emoțională. Impresionează prin inteligența sa și prin capacitatea de rezolvare a problemelor și este impresionată când întâlnește pe cineva la fel.

Pentru nativii Balanță, „secretul” erotic este sensibilitatea. Sunt echilibrați și fac totul pentru a fi pace și armonie în jurul lor. Nimic nu îi stârnește mai tare decât romantismul persoanei dragi.

Nativii Scorpion sunt excitați la maximum de mister. Sunt cei mai pasionali nativi ai zodiacului și emană erotism prin fiecare por.

Nativul Capricorn adoră discreția. Este tradiționalist, responsabil, muncitor, serios, dar are și momente în care se lasă condus de plăcere. Adoră persoanele ce-i seamănă.

Vărsătorii sunt dați pe spate de „ciudățenii”. Originalitatea lor și înclinația spre inovare îi fac să adore tot ceea ce este altfel, deosebit față de majoritate.

Nativii Pești sunt impresionați de flexibilitatea partenerului de viață. Sunt oameni ai extremelor – fie cad în extrema romantismului, fie în cea a răcelii. Astfel, nimic nu îi face să se simtă mai bine decât un partener flexibil și care se adaptează nevoilor lor.

Pune accentul pe aceste mici „secrete” pentru a te bucura de o relație de dragoste de vis!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.