Aveți toate șansele să trăiți iubirea vieții dacă sunteți în aceste zodii

30.NOIEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Cu siguranță există și cupluri în care domnește armonia, în care cei doi găsesc resursele pentru a stinge fiecare conflict. Compatibilitatea de caractere

este definitorie pentru o relație fericită, care poate dura toată viața! Probabil ai văzut cupluri care se ceartă mereu, care ajung să se despartă în condiții dure sau poate și tu ai fost într-o astfel de situație. Pe de altă parte, cu siguranță ai văzut și cupluri în care domnește armonia, în care cei doi găsesc resursele pentru a stinge fiecare conflict, deși uneori pare că sunt firi diferite.

În ambele cazuri, vorbim de compatibilitate, de acele trăsături care îi aduc împreună pe cei doi parteneri, în ciuda caracteristilor care îi fac extrem de diferiți, de unici. Iată cu ce zodie ai putea trăi iubirea vieții tale.

Loading...

1. Berbec și Balanță
Firi sociabile, Berbecul și Balanța sunt un cuplu exemplar în societate, invidiat de multe persoane din grupul de prieteni. În plus, compatibilitatea lor continuă și în plan sexual, unde se înțeleg fără a avea nevoie de cuvinte!

2. Berbec şi Gemeni
Un cuplu perfect face nativul Berbec și cu cel din Gemeni, unde se creează o legătură fizică, dar și intelectuală profundă. Ambii au o atitudine optimistă și simt nevoia constantă de a fi provocați și de a provoca.

3. Taur și Pești
Pe plan amoros, pământul și apa se completează armonios. Profunzimea emoţională şi firea visătoare a nativului Peşti este echilibrată perfect prin latura practică a Taurului.

4. Taur și Capricorn
De asemenea, un cuplu fericit găsim între Taur și Capricorn, ambii recunoscuți pentru capacitățile lor de motivatori. Sunt conduși de idealuri comune și văd iubirea ca pe o lungă călătorie în doi, ce se bazează pe o fundație solidă pe care au construit-o cu multă muncă și plăcere împreună.

5. Rac și Scorpion
Posesivitatea Racului își găsește corespondentul în nevoia Scorpionului de a se simți apreciat, iubit, cu dovezi constante de dragoste. Pe de altă parte, pasiunea Scorpionului îl ajută pe defensivul Rac să iasă din carapace. Acest cuplu are toate șansele să fie fericit, cu multe satisfacții și ocazii de dezvoltare personală și spirituală.

6. Leu și Săgetător
Ambii semne de foc, Leul și Săgetătorul au o relație pasională, aprinsă, dar și cu multe scântei, care nu vor face altceva decât să le întărească mai mult iubirea și aprecierea reciprocă. Deși sunt firi competitive şi ai toate motivele să crezi că își vor scoate ochii, vei vedea că ceva nu doar că îi ține în continuare împreună, ci le întăreşte relaţia şi o ajută să treacă testul timpului.

7. Fecioară şi Vărsător
Cele două semne zodiacale sunt aduse împreună de dorința de a schimba lumea în bine. Dorința Fecioarei de a ajuta și a vindeca este completată perfect de nevoia Vărsătorului de a inova și de a modela mințile celor din jur pentru a fi capabile să vadă partea pozitivă a vieții. Această compatibilitate este începutul unei frumoase povești de iubire, o fundație pentru o relație armonioasă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  8
VOTURI
9607
4.25
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 zodia SCORPION pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat
Horoscop sexual BALANTA. Femeia Balanta în pat și totul despre barbatul Balanta
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Horoscop dragoste. Barbat Iepure. Horoscop chinezesc Iepure
Căminul său = sufletul său. Ești generos și amabil cu persoana iubită. Din dragoste, cheltuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.