Lucruri pe care ceilalți le invidiază la tine, în funcție de zodie

19.NOIEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: natursan.net
Frumoși sau deștepți, oamenii mereu vor invidia ceva. De ce suntem invidiați? Astrele au explicația . Multe dintre calitățile cu care suntem nativ

înzestrați generează invidie, pentru că, bineînțeles, nu putem fi pe placul tuturor și va fi întotdeauna o persoană care nu ne va vedea cu ochi buni. Dacă vă întrebați ce ar putea invidia oamenii din jur la voi, semnul zodiacal v-ar putea ajuta să descifrați acest mister:

Berbec
Nativii Berbec sunt curajoși și hotărâți. Mulți ar dori să aibă curajul și optimismul cu care aceștia acționează de fiecare dată, dar și intuiția care nu-i înșală niciodată.

Taur
Persoanele din zodia Taur sunt de încredere, răbdătoare și generoase, fără să aștepte nimic în schimb pentru ajutorul oferit, calități rar întâlnite și care îi diferențiază de ceilalți.

Loading...

Gemeni
Gemenii sunt foarte sociabili și parcă radiază de fericire în orice moment al zilei. Mulți le invidiază energia și capacitatea de adaptare la orice situație.

Rac
Prietenoși, responabili, rezistenți la stres, nativii Rac stârnesc invidia celor din jur cu ușurință, fiind persoanele salvatoare, care într-o situație de stres găsesc mereu portița de ieșire.

Leu
Lideri înnăscuți, cu o atitudine impunătoare, nativii Leu știu cum să facă o impresie bună, dar și să citească oamenii, alegându-și astfel prieteni de calitate, dar și mulți invidioși.

Fecioară
Capacitatea de analiză și de precizie reprezintă aspecte remarcate de către ceilalți la nativii Fecioară, dar și care atrag invidie, întrucât perfecțiunea pe care o caută este deseori iluzorie.

Balanță
Balanțele sunt irezistibile oriunde ar apărea, făcându-se remarcate. Acest lucru stârnește invidia persoanelor din jur, mai ales a celor de același sex.

Scorpion
Nativii Scorpion sunt pasionali, au capacitatea de lua hotărâri bune și să fie imparțiali, ceea ce îi lasă pe cei din jur cu gura cască și cu multă invidie.

Săgetător
Persoane puternice, care acceptă toate provocările vieții și pe care le câștigă garantat. Secretul Săgetătorilor? Atitudinea pozitivă indiferent de circumstanțe.

Capricorn
Nativii Capricorn se evidențiază prin ambiția de neclintit și prin loialitatea cu care acționează, calități care-i propulsează spre succes, dar care atrag și multă ranchiună.

Vărsător
Creativitatea și ingeniozitatea ieșită din comun cu care este înzestrat nativul Vărsător atrage admirație, care nu întotdeauna este și sinceră.

Pești
Bunătatea necondiționată și dorința de a-i vedea fericiți pe toți cei din jur îi face pe nativii Pești cei mai buni prieteni, cea mai bună companie pentru momentele dificile.

Apreciază ceea ce ai și nu lăsa invidia celorlalți să te facă să te schimbi. Fii așa cum vrei să fii, cheia unei vieți fericite.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,11  18
VOTURI
5883
4.11
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Calcul Coloanele Destinului
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Horoscop erotic PESTI. Plăceri în pat femeia si barbatul Pesti
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.