Transport gratuit peste 199 lei

Înțelepciunea germanică: descoperă talismanul sacru pentru fiecare zodie

Înțelepciunea germanică: descoperă talismanul sacru pentru fiecare zodie

Ai mai auzit până acum de rune? Runele sunt 24 de semne grafice din vechea scriere germanică, despre care se spune că sunt magice. Acestea sunt folosite în

numeroase ritualuri. Se spune că fiecare zodie din zodiacul european este guvernată de câte 2 rude. Află simbolurile tale sacre!

Berbec – Fehu, simbolizează energia, bogăția și competiția, și Uruz, ce simbolizează libertatea, forța interioară și puterea de a influența.

Zodia Taur – Thurisaz- persistența, lupta și puterea de a supraviețui, precum runa Ansuz, simbol al divinității, rugăciunii și prosperității.

Zodia Gemeni – Raidu, simbolul capacității de a înțelege totul la un alt nivel decât ceilalți din jur, și Kauna, simbol al atenției la detalii și al înțelepciunii.

Zodia Rac – Gebo, ce simbolizează generozitatea și puterea de a dărui fără a aștepta ceva în schimb, precum și Wunjo, semnul împlinirii, al siguranței sentimentale și al fericirii.

Zodia Leu – Hagalaz, rună ce simbolizează generozitatea, carisma, înțelegerea și rolul public, precum și Nauthiz, simbolizând farmecul personal.

Zodia Fecioară – Isa, ce simbolizează verticalitatea, atutidinea critică, și Jera, simbol al organizării amănunțite.

Zodia Balanță – Eihwaz, runa armoniei, a trăirii vieții de comunitate în pace, și Perth, simbolul mândriei și al relațiilor sociale de nivel înalt.

Zodia Scorpion – Algiz, ce simbolizează superioritatea față de ceilalți, și Sowulo, rună ce exprimă rivalitate, competiție și agresivitate.

Zodia Săgetător – Tiwaz, simbolul statutului social, al spiritului de sacrificiu și al dreptății, și Berkana, ce simbolizează situațiile și calculele favorabile.

Zodia Capricorn – Ehwaz, ce simbolizează în acest context statutul social și nevoile de bază, și Mannaz, rună a colaborărilor și reciprocității.

Zodia Vărsător – Laguz, simbolizând creativitatea, misterul și expresivitatea, și Ingwaz, rună a nevoii de libertate și independență.

Zodia Pești – Othala, runa visurilor, a dorințelor, și Dagaz, ce simbolizează începuturile, dezvoltarea, fericirea, dar și comunicarea dintre Cer și Pământ.

Pentru a augmenta aceste trăsături, poartă asupra ta runele ce îți guvernează zodia.

Viziteaza magazinul online