Înțelepciunea germanică: descoperă talismanul sacru pentru fiecare zodie

18.MAI.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pxhere.com
Ai mai auzit până acum de rune? Runele sunt 24 de semne grafice din vechea scriere germanică, despre care se spune că sunt magice. Acestea sunt folosite în

numeroase ritualuri. Se spune că fiecare zodie din zodiacul european este guvernată de câte 2 rude. Află simbolurile tale sacre!

Berbec – Fehu, simbolizează energia, bogăția și competiția, și Uruz, ce simbolizează libertatea, forța interioară și puterea de a influența.

Zodia Taur – Thurisaz- persistența, lupta și puterea de a supraviețui, precum runa Ansuz, simbol al divinității, rugăciunii și prosperității.

Zodia Gemeni – Raidu, simbolul capacității de a înțelege totul la un alt nivel decât ceilalți din jur, și Kauna, simbol al atenției la detalii și al înțelepciunii.

Loading...

Zodia Rac – Gebo, ce simbolizează generozitatea și puterea de a dărui fără a aștepta ceva în schimb, precum și Wunjo, semnul împlinirii, al siguranței sentimentale și al fericirii.

Zodia Leu – Hagalaz, rună ce simbolizează generozitatea, carisma, înțelegerea și rolul public, precum și Nauthiz, simbolizând farmecul personal.

Zodia Fecioară – Isa, ce simbolizează verticalitatea, atutidinea critică, și Jera, simbol al organizării amănunțite.

Zodia Balanță – Eihwaz, runa armoniei, a trăirii vieții de comunitate în pace, și Perth, simbolul mândriei și al relațiilor sociale de nivel înalt.

Zodia Scorpion – Algiz, ce simbolizează superioritatea față de ceilalți, și Sowulo, rună ce exprimă rivalitate, competiție și agresivitate.

Zodia Săgetător – Tiwaz, simbolul statutului social, al spiritului de sacrificiu și al dreptății, și Berkana, ce simbolizează situațiile și calculele favorabile.

Zodia Capricorn – Ehwaz, ce simbolizează în acest context statutul social și nevoile de bază, și Mannaz, rună a colaborărilor și reciprocității.

Zodia Vărsător – Laguz, simbolizând creativitatea, misterul și expresivitatea, și Ingwaz, rună a nevoii de libertate și independență.

Zodia Pești – Othala, runa visurilor, a dorințelor, și Dagaz, ce simbolizează începuturile, dezvoltarea, fericirea, dar și comunicarea dintre Cer și Pământ.

Pentru a augmenta aceste trăsături, poartă asupra ta runele ce îți guvernează zodia.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
2165
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui 2019 zodia chinezeasca MAIMUȚĂ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Horoscop Personalizat
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Zodia MAIMUTA. Femeia Maimuta in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.