Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cea mai bună mașină care ți se potrivește în funcție de zodia ta

Cea mai bună mașină care ți se potrivește în funcție de zodia ta

Ce maşină ţi se potriveşte? În funcţie de caracteristicile zodiei, ai mai multe șanse să alegi maşina ideală. E adevărat că majoritatea dintre noi ne

cumpărăm mașina pe care ne-o putem permite, însă când o alegem nu ținem cont numai de prețul avantajos sau de consumul mic, ci suntem atrași de anumite modele, care ne fac să ne simțim bine, ne oferă un anumit grad de confort și siguranță. Aici este vorba de fapt despre o compatibilitate, unde zodia ne influențează atât stilul de viață personal, meseria pe care alegem să o practicăm, cât și vestimentația, alimentația etc. De aceea, ar fi bine să ținem cont de caracteristicile zodiei și atunci când vrem să cumpărăm mașina potrivită.

Best seller

Mașina pentru zodia Berbec

Este proverbială lipsa de răbdare a Berbecului, de aceea, la volan îi place să apese pedala de accelerație, prin urmare, ar trebui să aleagă o mașină cu motor puternic, gata de aventură. Iar pentru a fi în centrul atenției și a-i impresiona pe cei din jur cu bolidul său, Berbecul ar putea să aleagă o mașină cu design milităresc, în concordanță cu energia planetei Marte, care guvernează această zodie.

Mașina pentru zodia Taur

Venusianul Taur este îndrăgostit de confort, lux și, nu în ultimul rând, de siguranță, prin urmare mașina sa trebuie să fie atât în pas cu moda, cât și de calitate. Mașinile de marcă BMW sau Audi le-ar putea satisface aceste cerințe prin faptul că oferă un exterior plăcut și un habitaclu spațios și primitor.

Iți recomandăm

DE INTERES: Zodiac European

Mașina pentru zodia Gemeni

Fără doar și poate mașina celor din Gemeni trebuie să fie rapidă, după cum este și gândirea lor. Astfel, mașinile sport s-ar putea să le capteze atenția, prin forma lor aerodinamică, dar și prin detaliile de lux ale interiorului cabinei. Pe de altă parte, pentru Gemenii care adoră să plece în călătorii cu prietenii, sunt recomandate mașinile spațioase, de tip SUV, crossover.

Mașina pentru zodia Rac

Nativii din zodia Rac deși par cu capul în nori, știu ce vor atunci când își aleg mașina, ei intuiesc că au nevoie de siguranță mai mult decât orice, mai ales că se gândesc și la familie, nu numai la ei. Mărci precum Volvo, Honda sedan sau break vor fi tot timpul în atenția lor.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Mașina pentru zodia Leu

Mai agresiv din fire, dar și stilat, nativul Leu nu poate pune piciorul în orice tip de mașină. În plus, adoră să atragă privirile, prin urmare ar putea să se orienteze spre mașini scumpe, luxoase, gălăgioase. În lipsa unui buget pe măsură, Leii ar putea opta și pentru mașini sedan elegante BMW, Mercedes Benz, Volkswagen CC.

Mașina pentru zodia Fecioară

Nu mai este un secret că Fecioarele sunt perfecționiste din fire, de aceea mașina pe care o vor cumpăra va trebui să fie sigură și luxoasă. Se vor decide destul de greu asupra unui model, mai ales dacă sunt constrânse de un buget fix. În cazul în care nu-și vor putea permite ceva de ultimă generație, cum ar fi Tesla, Fecioarele ar putea să aleagă modele germane sau japoneze, Lexus, Mercedes.

Mașina pentru zodia Balanță

Veșnic îndrăgostite de frumos, Balanțele își doresc o mașină stilată, modernă și spațioasă, pentru a-și putea lua și prietenii la drum cu ele. Ar fi de preferat ca scaunele să aibă tapițerie catifelată, din piele întoarsă sau din textil, pentru a le alinta simțul tactil. S-ar putea orienta spre modele SUV sau Sedan de la Hyundai, Honda sau Opel.

Mașina pentru zodia Scorpion

Misteriosul Scorpion va fi atras de mașini în care să se poată ascunde de privirile indiscrete ale celor din jur, de preferat de culoare neagră și cu geamuri cu sticlă fumurie. O alegere potrivită pentru ei ar fi mașinile din gama Ford și Lexus, care au un design super atractiv.

Mașina pentru zodia Săgetător

Nativii în zodia Săgetător sunt spirite libere, mereu îndrăgostite de aventură, călătorii, le place să pună mâna pe volan și să testeze limitele de viteză ale unei mașini. Potrivite pentru personalitatea lor sunt modele din gama Mazda, Ford.

Mașina pentru zodia Capricorn

Capricornii sunt ambițioși, muncesc cu perseverență și economisesc bani pentru a-și asigura un trai peste medie, de aceea vor fi dornici să investească în mașini care se impun de la sine, de calitate germană sau japoneză, cum ar fi Mercedes Benz, Toyota, cărora nu le vor găsi niciun cusur.

Mașina pentru zodia Vărsător

Preocupați fiind de tehnologie, dar și de protecția mediului, Vărsătorilor li s-ar potrivi mașinile full electric, marca va fi mai puțin importantă. Totuși, ar prefera ca mașina să aibă un design cât mai SF, modele potrivite pentru ei ar putea fi și Fiat 500, Honda CR-Z, Toyota CH-R sau Smart.

Mașina pentru zodia Pești

Peștii trăiesc de regulă într-o lume a lor, de aceea mașina ar trebui să le ofere un spațiu confortabil, în care imaginația lor să nu cunoască limite, însă ar fi bine să se gândească și la siguranță și să se orienteze spre mașini echipate cât mai bine din punct de vedere tehnologic, cu sisteme de siguranță de ultimă generație.

Viziteaza magazinul online