Ce rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

12.IUNIE.2018
Ce rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:bridesmagazine.co.uk

Rochii de mireasă elegante sau excentrice, senzuale sau rafinate, descoperă ce model se potrivește zodiei tale. Rochia de mireasă este cea mai importantă

piesă vestimentară din timpul nunții, atrage toate privirile. Fiecare femeie este fascinată de rochia de mireasă încă din copilărie, astfel că aceasta trebuie să o pună în valoare, să o reprezinte în timpul căsătoriei. Chiar dacă ținem cont de modă și de ceea ce ne spune intuiția, putem salva timp prețios atunci când căutăm rochia potrivită dacă ținem cont de semnul zodiacal în care ne-am născut.

Iată cum arată cele mai potrivite rochii de mireasă în funcție de zodie:

Rochia de mireasă a femeii Berbec trebuie să fie nemaivăzută și în pas cu ultimele tendințe ale modei. Voalul, diadema, coafura vor fi punctul forte al ținutei, iar rochia ar fi bine să fie extravagantă, din dantelă fină, decorată cu strasuri.
rochii-mireasa-berbec
Foto: Heavy.com

Loading...

Femeia Taur are simțul practic bine dezvoltat, la nuntă va dori să se simtă cât mai confortabil, de aceea nu va alege un corset foarte strâns pe corp. Rochia sa poate fi din mătase, dar trebuie să-i contureze formele senzuale și să-i lase liberă zona gâtului.

rochii-mireasa-taur
Foto: stylesGap.com

Cea mai nonconformistă rochie de mireasă va fi aleasă de către femeia din Gemeni, care va fi atrasă de rochiile cu spatele gol, eventual în două culori.
rochii-mireasa-gemeni
Foto: es.aliexpress.com

Femeile din zodia Rac preferă rochiile vintage din dantelă, care să le confere un aer romantic. Le-ar plăcea și ceva tradițional, cu vălul prins în păr ca o năframă și de ce nu, o nuntă câmpenească.
rochii mireasa rac
Foto: libertatea.ro

Femeia Leu va purta cea mai extravagantă rochie cu putință, care să-i asigure o intrare regală pe scena nunții. Va alege fără să se uite în portofel, ceva care să aibă din belșug auriu sau argintiu, totul este ca rochia să o facă să devină vedeta anului.
rochii-mireasa-leu
Foto: DHgate.com

Fecioara va cuceri prin simplitate și rafinament, stilul care i se potrivește este clasic chic, o rochie din voal, care să-i sublinieze talia și să-i contureze gâtul va fi alegerea perfectă.
rochii-mireasa-fecioara
Foto: veaul.com

Femeia Balanță va alege o rochie elegantă, care să-i dea un aer princiar. Îi va face plăcere ca rochia de mireasă să-i evidențieze spatele și linia feselor într-un mod rafinat.
rochii-mireasa-balanta
Foto: dhgate.com

Cea mai seducătoare mireasă nu poate fi decât femeia din zodia Scorpion. Ea nu se va sfii și va alege o rochie cu croială îndrăzneață, provocatoare, care să-i amplifice senzualitatea.
rochii-mireasa-scorpion
Foto: weddinginspirasi.com

Din satin, mătase sau voal, rochia de mireasă perfectă pentru femeia Săgetător trebuie să-i trădeze spiritul aventurier, dorința sa de libertate și să se potrivească cu forma corpului său.
rochii-mireasa-sagetator
Foto: vowenchy.com

Femeia din zodia Capricorn, fiind mai conservatoare din fire, va opta pentru o rochie perfectă, nici prea largă, nici prea strâmtă, nici prea clasică, nici prea extravagantă, iar pe cap va prefera o pălărie sofisticată.
rochii-mireasa-capricorn
Foto: ru.aliexpress.com

Femeia din Vărsător nu poate să poarte decât o rochie în stil SF, cu croială asimetrică și accesorii inedite. Nu va ține cont de tendințe, va dori să fie ea cea care va crea un nou trend, poate chiar va alege o pereche de pantaloni în loc de fustă.
rochii-mireasa-varsator
Foto: rosaurasandoval.com

Rochia de mireasă pentru femeia Pești va trebui să o poarte într-o călătorie în adâncuri, să o facă să arate ca o adevărată sirenă prinsă în năvod.
rochii-mireasa-pesti
Foto: galialahav.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.