Transport gratuit peste 199 lei

Ce rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Ce rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Rochii de mireasă elegante sau excentrice, senzuale sau rafinate, descoperă ce model se potrivește zodiei tale. Rochia de mireasă este cea mai importantă

piesă vestimentară din timpul nunții, atrage toate privirile. Fiecare femeie este fascinată de rochia de mireasă încă din copilărie, astfel că aceasta trebuie să o pună în valoare, să o reprezinte în timpul căsătoriei. Chiar dacă ținem cont de modă și de ceea ce ne spune intuiția, putem salva timp prețios atunci când căutăm rochia potrivită dacă ținem cont de semnul zodiacal în care ne-am născut.

Iată cum arată cele mai potrivite rochii de mireasă în funcție de zodie:

Rochia de mireasă a femeii Berbec trebuie să fie nemaivăzută și în pas cu ultimele tendințe ale modei. Voalul, diadema, coafura vor fi punctul forte al ținutei, iar rochia ar fi bine să fie extravagantă, din dantelă fină, decorată cu strasuri.
rochii-mireasa-berbec
Foto: Heavy.com

Femeia Taur are simțul practic bine dezvoltat, la nuntă va dori să se simtă cât mai confortabil, de aceea nu va alege un corset foarte strâns pe corp. Rochia sa poate fi din mătase, dar trebuie să-i contureze formele senzuale și să-i lase liberă zona gâtului.

rochii-mireasa-taur
Foto: stylesGap.com

Cea mai nonconformistă rochie de mireasă va fi aleasă de către femeia din Gemeni, care va fi atrasă de rochiile cu spatele gol, eventual în două culori.
rochii-mireasa-gemeni
Foto: es.aliexpress.com

Femeile din zodia Rac preferă rochiile vintage din dantelă, care să le confere un aer romantic. Le-ar plăcea și ceva tradițional, cu vălul prins în păr ca o năframă și de ce nu, o nuntă câmpenească.
rochii mireasa rac
Foto: libertatea.ro

Femeia Leu va purta cea mai extravagantă rochie cu putință, care să-i asigure o intrare regală pe scena nunții. Va alege fără să se uite în portofel, ceva care să aibă din belșug auriu sau argintiu, totul este ca rochia să o facă să devină vedeta anului.
rochii-mireasa-leu
Foto: DHgate.com

Fecioara va cuceri prin simplitate și rafinament, stilul care i se potrivește este clasic chic, o rochie din voal, care să-i sublinieze talia și să-i contureze gâtul va fi alegerea perfectă.
rochii-mireasa-fecioara
Foto: veaul.com

Femeia Balanță va alege o rochie elegantă, care să-i dea un aer princiar. Îi va face plăcere ca rochia de mireasă să-i evidențieze spatele și linia feselor într-un mod rafinat.
rochii-mireasa-balanta
Foto: dhgate.com

Cea mai seducătoare mireasă nu poate fi decât femeia din zodia Scorpion. Ea nu se va sfii și va alege o rochie cu croială îndrăzneață, provocatoare, care să-i amplifice senzualitatea.
rochii-mireasa-scorpion
Foto: weddinginspirasi.com

Din satin, mătase sau voal, rochia de mireasă perfectă pentru femeia Săgetător trebuie să-i trădeze spiritul aventurier, dorința sa de libertate și să se potrivească cu forma corpului său.
rochii-mireasa-sagetator
Foto: vowenchy.com

Femeia din zodia Capricorn, fiind mai conservatoare din fire, va opta pentru o rochie perfectă, nici prea largă, nici prea strâmtă, nici prea clasică, nici prea extravagantă, iar pe cap va prefera o pălărie sofisticată.
rochii-mireasa-capricorn
Foto: ru.aliexpress.com

Femeia din Vărsător nu poate să poarte decât o rochie în stil SF, cu croială asimetrică și accesorii inedite. Nu va ține cont de tendințe, va dori să fie ea cea care va crea un nou trend, poate chiar va alege o pereche de pantaloni în loc de fustă.
rochii-mireasa-varsator
Foto: rosaurasandoval.com

Rochia de mireasă pentru femeia Pești va trebui să o poarte într-o călătorie în adâncuri, să o facă să arate ca o adevărată sirenă prinsă în năvod.
rochii-mireasa-pesti
Foto: galialahav.com

Viziteaza magazinul online