Transport gratuit peste 199 lei

Chakra și zodii – descoperă care este chakra ta dominantă și pune-o în valoare

Chakra și zodii – descoperă care este chakra ta dominantă și pune-o în valoare

Descoperă care dintre cele șapte e chakra ta dominantă și află ce atuuri îți aduce sau ce blocaje. Fiecare dintre noi comunicăm cu mediul încojurător prin

intermediul chakrelor, conform vechii înțelepciuni hinduse. Acestea asigură schimbul permanent de energii și au rolul de a mijloci comunicarea. Există 7 chakre, dar una este dominantă. Descoperă care este în funcție de zodia ta și bucură-te de energia suplimentară dacă este activată.

Zodia Berbec - chakra sacrală
Atunci când este activată, Berbecul emană magnetism pasional și încredere, dar când este blocată aduce rușine, vinovăție și neîncredere în forțele proprii.

Zodia Taur - chakra inimii
Taurul simte că totul este posibil când este activată această chakră dominantă. În caz contrar, emoțiile sunt copleșitoare.

Zodia Gemeni - chakra gâtului
În cazul Gemenilor, această chakră potențează comunicarea, dar dacă este blocată de lipsa acceptării sinelui, atunci se va exprima cu dificultate.

Zodia Rac - chakra celui de-al treilea ochi
Centru al energiilor psihice și subtile, cel de-al treilea ochi ajută în receptarea ideilor și a informațiilor cu privire la alte planuri ale existenței. Atunci când este blocat, nativul Rac se simte pierdut, fără sens.

Zodia Leu - chakra coroanei
Aceasta reprezintă soarele și divinitatea pentru Leu. Dacă este blocată, acesta va simți că pierde legătura cu spiritualul, iar totul devine materie.

Zodia Fecioară - chakra gâtului
Atunci când este activă, această charkă potențează creativitatea Fecioarelor și le ajută să facă față problemelor. În caz contrar, le împiedică să comunice bine.

Zodia Balanță - chakra inimii
Iubirea este soluția pentru orice situație în cazul Balanțelor, care au charka inimii activă. Dar dacă este blocată, își pierd echilibrul.

Zodia Scorpion - chakra sacrală
Aceasta le activează Scorpionilor adevărata lor putere – încrederea în sine. La polul opus, dacă e blocată, intervin frustrarea și furia.

Zodia Săgetător - chakra solar plexus
Una dintre cele mai puternice charke este solar plus, deoarece reprezintă poarta energiei astrale. Când este activă, Săgetătorii sunt entuziaști și au parte de multe oportunități, dar dacă este blocată, apare rușinea.

Zodia Capricorn - chakra rădăcinii
Creativitatea pe care o are nativii din Capricorn este dusă la extrem de această charkă dacă este activată și îi ajută să fie siguri că pot face absolut orice își propun. Dacă este blocată de frică, aduce izolare și singurătate.

Zodia Vărsător - chakra rădăcinii
Vărsătorii sunt dependenți de inovare și îi ajută extrem charka dominantă. Dar dacă aceasta este blocată, ajung nesiguri și slabi.

Zodia Pești - chakra solar plexus
Când este activă, nativii Pești știu că sunt capabili de orice, dar în caz contrar devin leneși, își pierd dorința de a crea și de a se dezvolta.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online