Chakra și zodii – descoperă care este chakra ta dominantă și pune-o în valoare

04.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Diana Eleonora FOTO: unsplash.com
Descoperă care dintre cele șapte e chakra ta dominantă și află ce atuuri îți aduce sau ce blocaje. Fiecare dintre noi comunicăm cu mediul încojurător prin

intermediul chakrelor, conform vechii înțelepciuni hinduse. Acestea asigură schimbul permanent de energii și au rolul de a mijloci comunicarea. Există 7 chakre, dar una este dominantă. Descoperă care este în funcție de zodia ta și bucură-te de energia suplimentară dacă este activată.

Zodia Berbec - chakra sacrală
Atunci când este activată, Berbecul emană magnetism erotic și încredere, dar când este blocată aduce rușine, vinovăție și neîncredere în forțele proprii.

Zodia Taur - chakra inimii
Taurul simte că totul este posibil când este activată această chakră dominantă. În caz contrar, emoțiile sunt copleșitoare.

Loading...

Zodia Gemeni - chakra gâtului
În cazul Gemenilor, această chakră potențează comunicarea, dar dacă este blocată de lipsa acceptării sinelui, atunci se va exprima cu dificultate.

Zodia Rac - chakra celui de-al treilea ochi
Centru al energiilor psihice și subtile, cel de-al treilea ochi ajută în receptarea ideilor și a informațiilor cu privire la alte planuri ale existenței. Atunci când este blocat, nativul Rac se simte pierdut, fără sens.

Zodia Leu - chakra coroanei
Aceasta reprezintă soarele și divinitatea pentru Leu. Dacă este blocată, acesta va simți că pierde legătura cu spiritualul, iar totul devine materie.

Zodia Fecioară - chakra gâtului
Atunci când este activă, această charkă potențează creativitatea Fecioarelor și le ajută să facă față problemelor. În caz contrar, le împiedică să comunice bine.

Zodia Balanță - chakra inimii
Iubirea este soluția pentru orice situație în cazul Balanțelor, care au charka inimii activă. Dar dacă este blocată, își pierd echilibrul.

Zodia Scorpion - chakra sacrală
Aceasta le activează Scorpionilor adevărata lor putere – încrederea în sine. La polul opus, dacă e blocată, intervin frustrarea și furia.

Zodia Săgetător - chakra solar plexus
Una dintre cele mai puternice charke este solar plus, deoarece reprezintă poarta energiei astrale. Când este activă, Săgetătorii sunt entuziaști și au parte de multe oportunități, dar dacă este blocată, apare rușinea.

Zodia Capricorn - chakra rădăcinii
Creativitatea pe care o are nativii din Capricorn este dusă la extrem de această charkă dacă este activată și îi ajută să fie siguri că pot face absolut orice își propun. Dacă este blocată de frică, aduce izolare și singurătate.

Zodia Vărsător - chakra rădăcinii
Vărsătorii sunt dependenți de inovare și îi ajută extrem charka dominantă. Dar dacă aceasta este blocată, ajung nesiguri și slabi.

Zodia Pești - chakra solar plexus
Când este activă, nativii Pești știu că sunt capabili de orice, dar în caz contrar devin leneși, își pierd dorința de a crea și de a se dezvolta.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,11  9
VOTURI
3231
4.11
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual BALANTA. Femeia Balanta în pat și totul despre barbatul Balanta
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Compatibilitati zodii chinezesti, Detalii compatibilitate TIGRU TIGRU^Compatibilitatea zodiilor chinezesti-femeia Tigru si barbatul Tigru
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.