Idei de cadouri de nuntă deosebite, în funcție de zodia miresei și a mirelui

31.MAI.2018
Idei de cadouri de nuntă deosebite, în funcție de zodia miresei și a mirelui
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: m.aliexpress.com
Ai o dilemă, nu știi ce cadouri de nuntă sau de cununie civilă să oferi? Idei inedite în funcție de zodie. Cadourile de nuntă, dacă sunt inedite și

personalizate, marchează un moment unic în viața celor care își unesc destinele prin căsătorie. Desigur, am vrea să oferim mirilor un cadou potrivit, care pe lângă semnificația sa specială, să fie apreciat de aceștia pe toată durata mariajului lor.

Ca să nu dăm greș, cel mai simplu este să ținem cont de zodia mirilor, deoarece astrele nu mint și ne ajută să facem alegeri potrivite.

Cadoul de nuntă potrivit pentru Berbec ar fi 2 bilete care să-i trimită în luna de miere într-o destinație unde se dau multe petreceri sau bilete la un concert.

Loading...

Ideile de cadouri pentru Taur nu trebuie să excludă electrocasnicele mici, acesta fiind îndrăgostit de gastronomie.

Gemenii vor prefera cadourile amuzante sau sofisticate, care să le hrănească dorința de cunoaștere, precum telefon, boxe active, jocuri.

Cei din Rac se vor bucura să primească daruri de nuntă simpatice, care să le dea sentimentul că formează o familie unită, cum ar fi ramele și albumele foto.

DE INTERES: Cum să faci nunta în funcție de zodia în care te-ai născut

În cazul celor din zodia Leu, nu vom da greș dacă le vom oferi veselă argintată, un set de sfeșnice din argint, obiecte din cristal.

O gamă potrivită de cadouri de nuntă pentru Fecioară ar fi cele practice sau cele care au legătură cu medicina, aparate de masaj.

Îi vom impresiona pe cei din Balanță cu un cadou de cununie elegant, o piesă unicat de mobilier, decorațiuni care celebrează iubirea, statuete cu îndrăgostiți.

Alegerea unui cadou potrivit pentru proaspeții căsătoriți din zodia Scorpion nu este cel mai ușor lucru, aceștia fiind misterioșii zodiacului, însă nu vom da greș cu un plic cu bani, cu cutie din catifea neagră, care să conțină o cheie din argint.

Nativii din Săgetător preferă decorațiunile strălucitoare, corpuri futuriste de iluminat, biletele de călătorie.

Proaspeților căsătoriți din zodia Capricorn le putem oferi cufere retro, decorațiuni în stil clasic, reproduceri după tablouri celebre.

Pentru cei din zodia Vărsător alegerea cadoului nu ar trebui să fie deloc dificilă, ei preferă tot ce este la modă, precum electronicele de ultimă oră.

Mirii din zodia Pești vor fi surprinși în mod plăcut dacă vor primi în dar băuturi de colecție, cu ambalaje sofisticate, parfumuri de interior, care să le stimuleze simțurile în căminul conjugal.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SĂNĂTATE LEU: La nivelul acestui capitol sunteți vulnerabili în 2019, tocmai
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.